Lindenberg

Huis voor de kunsten

Daarom

boekt u deze locatie
  • Creatieve en inspirerende omgeving in Nijmegen 
  • Diverse theater- en vergaderzalen
  • Het organiseren van een concert, optreden of workshop is mogelijk

Assistent Manager Meeting Experts

Ferdi Steenbrink

Lindenberg, huis voor de kunsten

Lindenberg, huis voor de kunsten is het Nijmeegse huis voor de kunsten in hartje stad. Het huis ademt kunst en cultuur en biedt een creatieve en inspirerende omgeving voor (zakelijke) evenementen. Bij de Lindenberg kunt u terecht met gezelschappen van 10 tot 1200 personen.

Zalen
De Lindenberg beschikt over drie theaterzalen en diverse multifunctionele ruimtes. De grote Lindenbergzaal heeft 340 zitplaatsen. De zaal heeft een inschuifbare tribune en is daarmee ook zeer geschikt voor recepties en feesten. De sfeervol aangeklede Valkhofzaal - met eigen bar, balkon en inspirerend uitzicht over de Waal - is geschikt voor recepties, vergaderingen, lezingen, diners en feesten.

De Red-, Yellow- en Blueroom bieden ruimte aan vergaderingen, trainingen, workshops en hebben een eigen ontvangstruimte met bar. Daarnaast beschikt de Lindenberg over diverse kleinere vergaderruimtes en een grote moderne horecagelegenheid met podium en buitenterras.

Eten en drinken
Er zijn diverse culinaire mogelijkheden waarbij er wordt gewerkt met duurzame en eerlijke (streek)producten. Een lunch, (walking) diner, barbecue of borrelarrangement behoort tot de mogelijkheden. Voor een personeelsuitje of bedrijfsfeest kunt u kiezen voor een culturele workshop of een optreden van een bekende artiest.

Officiële trouwlocatie
De Lindenberg is een officiële trouwlocatie. Trouw op het podium van één van de theaterzalen of in de romantische Valkhofzaal. Maak aansluitend uw trouwfoto's in het Valkhofpark en hef het glas op uw huwelijk in het theatercafe No23 of in de Valkhofzaal.

Bereikbaarheid
De Lindenberg is centraal gelegen in het centrum van Nijmegen, goed bereikbaar met openbaar vervoer en auto. Op slechts 200 meter liggen 2 parkeergarages -Kelfkensbos en Eiermarkt- die gezamenlijk plaats bieden aan meer dan 1000 auto's.

Meer informatie? Vrijblijvende offerte?
Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden. Bel naar ons gratis nummer 0800-250 60 60 of stuur een e-mail naar: MeetingExpert@regardz.nl.

Lindenberg

Vraag offerte aan

Adres:

Ridderstraat 23 
6511 TM Nijmegen 

Contactgegevens:

0800-250 60 60

Kleurrijke locatie met diverse mogelijkheden

TOPLOCATIES

ONTDEK DE MEEST GEBOEKTE LOCATIES IN NEDERLAND
Loading…
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE