Kasteel de Essenburgh

17e-eeuws kasteel in een bosrijke omgeving

Daarom

boekt u deze locatie
  • Culinair genieten van verse, zo veel mogelijk biologische gerechten
  • Het landgoed in de bosrijke omgeving, maar op steenworp afstand van levendige stadjes als Harderwijk en Elburg

Manager Meeting Experts

Maura Welling

Kasteel de Essenburgh

Kasteel de Essenburgh is een unieke locatie. Stap terug in de tijd in dit imposante, 17e-eeuwse kasteel op een prachtige locatie in Hierden, vlakbij Harderwijk. Het landgoed ligt in een oase van rust, te midden van heidevelden en bossen. Zowel de toeristische als de zakelijke gast voelt zich hier thuis! 

Zalen
Het kasteel heeft een sfeervolle ambiance om uw zakelijke bijeenkomst te organiseren. De bosrijke omgeving biedt mogelijkheden te over om tussen de besprekingen door de benen te strekken en van de natuur te genieten. Kasteel de Essenburgh beschikt over negen authentieke kasteelzalen en een zaal in het bijgebouw de Hoeve van verschillend formaat. 

Eten en drinken
In de gewelvenkelder ‘Oude Mheen’ bevindt zich de sfeervolle bar en het restaurant voor diner. De bar beschikt over een buitenterras met uitzicht op de vijverpartij en de oprijlaan. Het restaurant biedt plaats aan zestig gasten. Kleinere gezelschappen kunnen in overleg ook lunchen of dineren in een exclusieve kasteelzaal.

Kamers
Kasteel de Essenburgh beschikt over zevenendertig hotelkamers. In het kasteel zelf zijn zes kasteelkamers gesitueerd. Deze sfeervolle kamers hebben geen sanitair op de kamer, maar een eigen douche en gedeeld toilet op de gang. Op de kasteelkamers liggen badjassen en slippers voor u klaar. In de aanbouw van het kasteel bevinden zich eenentwintig hotelkamers met eigen sanitair op de kamer. Tevens is een lift aanwezig. In het bijgebouw ‘De Hoeve’ vindt u tien hotelkamers. Ook deze kamers zijn voorzien van eigen sanitair.

Trouwen, evenementen en feesten
Kasteel de Essenburgh heeft alles in huis om aan de meest uiteenlopende verwachtingen te voldoen. Een huwelijksvoltrekking in de hal van het kasteel, diner in onze gewelvenkelder of feestavond op de etage, alles kan onder één dak, op een schitterende locatie. 

Bereikbaarheid
Centraal gelegen ten opzichte van Apeldoorn en Harderwijk en goed bereikbaar vanaf de snelweg A28. Ook bereikbaar met het openbaar vervoer.

Meer informatie? Vrijblijvende offerte?
Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden. Bel naar ons gratis nummer 0800-250 60 60 of stuur een e-mail naar: MeetingExpert@regardz.nl.

Kasteel de Essenburgh

Vraag offerte aan

Adres:

Zuiderzeestraatweg 199
3849 AE Hierden

Contactgegevens:

0800-250 60 60

Het kasteel heeft een sfeervolle ambiance om uw zakelijke bijeenkomst te organiseren

TOPLOCATIES

ONTDEK DE MEEST GEBOEKTE LOCATIES IN NEDERLAND
Loading…
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE