Hotel De Bilderberg

Mooie locatie gelegen in de prachtige bossen van de Veluwe

Loading…

Daarom

boekt u deze locatie
  • Historische locatie, de eerste Bilderberg Conferentie, georganiseerd door Prins Bernhard, is in Hotel De Bilderberg gehouden
  • Historische omgeving, de wereldberoemde Slag om Arnhem
  • Centraal gelegen, dichtbij snelwegen en stations
  • Twee inpandige restaurants, Julia’s Kitchen, een Frans-Amerikaans georiënteerd restaurant

Manager Meeting Experts

Maura Welling

Hotel De Bilderberg

In de prachtige bossen van de Veluwe ligt het Grande Dame en naamgever: Hotel De Bilderberg. Als u Oosterbeek inrijdt en de statige oprit van de locatie nadert begrijpt u waarom Hotel De Bilderberg inmiddels een icoon is. Direct aan de weelderige bossen van de Veluwe kunt u heerlijk fietsen of wandelen, om daarna bij te komen in de excellente restaurants van Hotel De Bilderberg.

Eten & Drinken
Of u nou privé of zakelijk Hotel De Bilderberg bezoekt, in het Italiaans georiënteerde restaurant Trattoria Artusi geniet u van de onovertroffen Italiaanse keuken. In Julia's Kitchen ervaart u, met een Frans Amerikaanse keuken, het beste van twee werelden.

Evenementen & feesten
Een (bedrijfs)feest in één van de vergaderruimtes, in de sfeervolle bar of op het gazon voor het hotel, de mogelijkheden zijn eindeloos.  

Zalen
Kom samen op de plek waar Prins Bernhard de eerste Bilderberg Conferentie organiseerde. De statige naamgever van Bilderberg is het conferentiecentrum van Nederland voor meetings en events. De locatie beschikt over 25 vergaderruimtes, voor elk doeleinde en groeps grootte een juiste ruimte!

Kamers
Hotel De Bilderberg beschikt over 146 hotelkamers. Daarnaast beschikt de locatie over reguliere kamers, deluxe kamers en junior suites. 

Bereikbaarheid
Hotel De Bilderberg is zowel met het openbaar vervoer als met de auto goed te bereiken. De snelwegen A50 en A12 zijn op nog geen 3km afstand gelegen. Wanneer u gebruik maakt van een navigatiesysteem voert u dan bij straatnaam 'Bredelaan' in i.p.v. 'Utrechtseweg 261'. U kunt uw auto gratis parkeren op het eigen parkeerterrein van de locatie. Station Oosterbeek is gelegen op 2,5 km afstand, vanaf het station kunt u de bus nemen, er is een bushalte op nog geen 200 meter van het hotel gelegen.

Voorzieningen
Hotel de Bilderberg biedt voldoende mogelijkheden tot ontspanning. Zo heeft de locatie fietsen te huur en worden fiets- en wandelroutes aangeboden. U kunt gratis gebruik maken van het verwarmd binnenzwembad, de sauna en de fitness. Parkeren is gratis bij het hotel. 

Meer informatie? Vrijblijvende offerte?
Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden. Bel naar ons gratis nummer 0800-250 60 60 of stuur een e-mail naar: MeetingExpert@regardz.nl.

Hotel De Bilderberg

Vraag offerte aan

Adres:

Utrechtseweg 261
6862 AK,Oosterbeek

Contactgegevens:

0800-250 60 60

Wat voor soort bijeenkomst u ook wilt organiseren, de mogelijkheden zijn reuze

TOPLOCATIES

ONTDEK DE MEEST GEBOEKTE LOCATIES IN NEDERLAND
Loading…
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE