Hart van Holland

Grote evenementenlocatie waar alles mogelijk is

Daarom

boekt u deze locatie
  • Open, eerlijk en direct
  • Stapje voor stapje beter
  • Herkenbaar, een beetje anders
  • Flexibel

Assistent Manager Meeting Experts

Ferdi Steenbrink

Hart van Holland

Hart van Holland staat voor een totaalbeleving van de klant en haar gasten, waarbij de fysieke omgeving, processen, producten en vooral gastheerschap een rol spelen. Hart van Holland maakt onderdeel uit van de Van den Tweel Groep, met ruim 1100 medewerkers een van de grootste familiebedrijven van midden Nederland.

Evenementen & Feesten
Van kleine, intieme diners en feestavonden tot grote beurzen en congressen – bij Hart van Holland is niks te gek. De zalen van de locatie zijn zowel variërend in grootte als in uitstraling. Hart van Holland beschikt over twee grote zalen en vijf subzalen in Hart van Holland. Omdat de locatie geen vaste opstellingen kent, denken Regardz en Hart van Holland graag met opdrachtgevers mee over de beste opstelling voor het evenement. Gaat u liever voor de industriële look, dan is de Loods erg geschikt. 6000 vierkante meter industrie die naar hartenlust in te delen is.

Eten & Drinken
Hart van Holland staat bekend om culinaire belevenissen. Met de vaste chefkok en zijn team probeert Hart van Holland bij ieder evenement een op maat geschreven menu te schrijven, natuurlijk volledig ingevuld naar de wensen van de opdrachtgever. Zijn er uitzonderingen waar rekening bij gehouden moet worden? Geen probleem! Hart van Holland zorgt ervoor dat u daar tijdens deze middag of avond niet over na hoeft te denken.

Kamers
Naast Hart van Holland staat het Golden Tulip Ampt van Nijkerk. Met 110 volledig gerenoveerde hotelkamers is dit de perfecte aanvulling op uw evenement. Hoe fijn is het als u aan het einde van de dag even naar uw hotelkamer kan om u op te frissen voor de feestavond? Of maak er gelijk een weekend weg van en geniet van al het moois op de Veluwe!

Voorzieningen
Hart van Holland werkt met preferred suppliers. Met alle basisvoorzieningen in de zalen, wordt het een kwestie van aanvullen, plug en play. Omdat de preferred suppliers bekend zijn met het pand, scheelt het u een hoop voorbereidingen en tijd. Hoe makkelijk kan het zijn?

Bereikbaarheid
Hart van Holland ligt langs de A28 en is makkelijk aan te rijden. De locatie beschikt over bijna 700 gratis parkeerplaatsen en ook met het OV is de bereikbaarheid goed. Zowel station Nijkerk als een bushalte liggen op loopafstand. 

Meer informatie? Vrijblijvende offerte?
Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden. Bel naar ons gratis nummer 0800-250 60 60 of stuur een e-mail naar: MeetingExpert@regardz.nl.

Hart van Holland Nijkerk

Vraag offerte aan

Adres:

Berencamperweg 12
3861 MC Nijkerk

Contactgegevens:

0800-250 60 60

Grote evenementenlocatie waar alles mogelijk is

TOPLOCATIES

ONTDEK DE MEEST GEBOEKTE LOCATIES IN NEDERLAND
Loading…
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE