Golden Tulip Ampt van Nijkerk

Sfeervol hotel aan de rand van de Veluwe

Daarom

boekt u deze locatie
  • Persoonlijke service en toegankelijkheid van medewerkers
  • 1000 gratis parkeerplaatsen
  • Multifunctionele locatie waar slapen, vergaderen en evenementen mogelijk zijn mede door de combinatie van Hart van Holland
  • Wellnessfaciliteiten
  • Verschillende mogelijkheden voor outdoor- en teambuildingsactiviteiten

Assistent Manager Meeting Experts

Ferdi Steenbrink

Ampt van Nijkerk

Golden Tulip Ampt van Nijkerk ligt letterlijk in het Hart van Holland, nabij Amersfoort. Dankzij de centrale ligging in Nederland bent u nooit lang onderweg. In een prachtige landelijke omgeving parkeert u altijd gewoon voor de deur.

Met trots wordt u welkom geheten bij Golden Tulip Ampt van Nijkerk. Trots omdat de locatie erin geslaagd is om het hotel (14 vergaderzalen, restauratieve ruimtes, hotelkamers en een wellnessfaciliteiten) te vernieuwen. Trots omdat gasten laten weten dat ze de nieuwe ambiance en faciliteiten bijzonder op prijs stellen.

Zalen
Hotel Ampt van Nijkerk beschikt over 14 multifunctionele zalen voor allerlei soorten bijeenkomsten. Van vergadering, training of een intieme receptie tot een symposium of feest.U kunt ook kiezen voor het gemak van de vergaderarrangementen van de locatie, eventueel aangevuld met uw wensen. Dan bent u in een keer helemaal ontzorgd. Deze unieke vergaderarrangementen bieden de ideale combinatie van gemak en professionele voorzieningen. U hoeft zich alleen bezig te houden met uw gasten, de rest wordt voor u verzorgd. In combinatie met Hart van Holland beschikt de locatie over 26 zalen en 6000 m2 beursvloer.

Eten en drinken
Schuif gezellig aan voor een á la carte diner of misschien alleen een hoofdgerecht in restaurant De Baron. De keukenbrigade maakt in Franse klassieke stijl de lekkerste gerechten van verse en lokale producten. Golden Tulip Ampt van Nijkerk biedt plaats aan groepen tot 150 personen. Het restaurant beschikt over een sfeervol private dining gedeelte voor gesloten gezelschappen tot 40 personen. Natuurlijk kan ook gebruik gemaakt worden van de lounge en bar De Patio of één van de sfeervolle zalen, waarvan een aantal voorzien zijn van eigen terras. Voor zowel lunch als diner biedt de locatie verschillende groepenmenu’s en drankarrangementen aan.

Kamers
Golden Tulip Ampt van Nijkerk beschikt over 110 kamers en suites, welke zijn onderverdeeld in 48 Standaard kamers, 50 Superior kamers, 10 Junior suites en 2 Bruidssuites.

Alle kamers en suites zijn ruim van opzet, voorzien van alle denkbare gemakken en zowel modern als klassiek ingericht. Op basis van beschikbaarheid kunt u tevens kiezen voor een kamer met balkon, terras of uitzicht op de sfeervolle binnentuin. Begin 2018 zijn de Standaard kamers van de locatie compleet gerenoveerd en hebben alle hotelkamers airconditioning gekregen!

Voorzieningen
Golden Tulip Ampt van Nijkerk beschikt naast de 110 hotelkamers over 14 vergaderzalen en 2 restaurants. Hotelgasten maken gratis gebruik van de luxe spafaciliteiten zoals een zwembad, sauna, Turkse stoombad en solarium. 

Bereikbaarheid
Golden Tulip Ampt van Nijkerk is goed te bereiken met het openbaar vervoer en met eigen vervoer via de A1 en A28. Indien gewenst verzorgt de locatie ook pendeldiensten op maat voor uw gasten. Het eigen terrein heeft 1.000 gratis parkeerplaatsen en beschikt over laadpunten voor elektrische auto’s. 

Meer informatie? Vrijblijvende offerte?
Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden. Bel naar ons gratis nummer 0800-250 60 60 of stuur een e-mail naar: MeetingExpert@regardz.nl.

Ampt van Nijkerk

Vraag offerte aan

Adres:

Berencamperweg 4
3861 MC Nijkerk

Contactgegevens:

0800-250 60 60

Hotel midden in Nederland gelegen en goed bereikbaar

TOPLOCATIES

ONTDEK DE MEEST GEBOEKTE LOCATIES IN NEDERLAND
Loading…
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE