Fletcher Hotel-Restaurant Erica

Een oorspronkelijk landhuis met uitzicht op een bosrijke omgeving

Daarom

boekt u deze locatie
  • Oorspronkelijk landhuis
  • Uitzicht op een bosrijke omgeving
  • 9 sfeervolle zalen
  • Capaciteit tot 500 personen
  • 42 comfortabele hotelkamers

Manager Meeting Experts

Maura Welling

Hotel-Restaurant Erica

Hotel-Restaurant Erica is gevestigd in een oorspronkelijk landhuis met hotelkamers die een prachtig uitzicht bieden op de bosrijke omgeving. Het hotel beschikt over diverse faciliteiten, waaronder het sfeervolle Frans georiënteerde Villa Restaurant, een overdekt zwembad en een sauna. Geniet vanuit de verschillende vergaderzalen van het uitzicht op de bosrijke omgeving. Hotel Erica is gelegen midden in de bossen van Berg en Dal en slechts enkele kilometers verwijderd van het centrum van de bruisende stad Nijmegen.

Sfeervolle zalen
De 9 sfeervolle en multifunctionele zalen beschikken over daglicht en bieden uitzicht op de bosrijke omgeving rondom het hotel. Door de stijlvolle aankleding en flexibele wanden zijn de zalen geschikt voor uiteenlopende evenementen.

Eten & drinken
Het sfeervolle Villa Restaurant heeft een Frans georiënteerde keuken met Mediterrane uitstapjes, diverse seizoen specialiteiten en een originele wijnkaart met een selectie aan verfijnde wijnen. Voor een hapje en een drankje bent u van harte welkom in de gezellige bar met poolbiljart, waar het in de lente, zomer of herfst, heerlijk vertoeven is op het aangrenzende terras.

Evenementen & feesten
Bij Hotel-Restaurant Erica kunt u terecht voor al uw feesten en partijen. Het hotel beschikt over diverse sfeervolle zalen die uitzicht hebben op de bosrijke omgeving. Door de stijlvolle aankleding en flexibele wanden zijn de zalen geschikt voor uiteenlopende evenementen, zoals feesten, recepties en bruiloften met een maximumcapaciteit van 500 personen.

Kamers
Hotel-Restaurant Erica beschikt over 42 comfortabele hotelkamers.

Meer informatie? Vrijblijvende offerte?
Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden. Bel naar ons gratis nummer 0800-250 60 60 of stuur een e-mail naar: MeetingExpert@regardz.nl.

Hotel-Restaurant Erica

Vraag offerte aan

Adres:

Molenbosweg 17

6571 BA Berg & Dal

Contactgegevens:

0800-250 60 60 (gratis)

Geniet vanuit de verschillende vergaderzalen van het uitzicht op de bosrijke omgeving.

TOPLOCATIES

ONTDEK DE MEEST GEBOEKTE LOCATIES IN NEDERLAND
Loading…
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE