Fletcher Hotel-Restaurant de Scheperskamp

Ervaar echte Achterhoekse gastvrijheid!

Daarom

boekt u deze locatie
  • Hotel met een rijke historie
  • 5 goed uitgeruste zalen
  • Voor groepen tot 250 personen
  • 50 hotelkamers
  • Engelse bar met openhaard

Meeting Expert

Leotine Nieberg

Hotel-Restaurant De Scheperskamp

Na een rit over een idyllische zandweg, door de bossen, ziet u het prachtige 4-sterren hotel opduiken tussen de bomen en struiken. In dit hotel, met een rijke historie, zult u echte Achterhoekse gastvrijheid ervaren. Direct vanuit het hotel ontdekt u ontelbare wandel- en fietsroutes, die u leiden door de Lochemse bossen, weilanden en houtwallen.

In de gezellige Engelse bar, de serre of op het terras is het goed toeven. Daarnaast biedt het zwembad, de sauna en de schoonheidssalon totale ontspanning.

5 multifunctionele zalen
Hotel-Restaurant De Scheperskamp beschikt over 5 multifunctionele vergaderzalen, voor zowel grote als kleine groepen. Deze zalen zijn beschikbaar voor groepen tot 150 personen.  Alle zalen hebben daglicht en moderne vergaderfaciliteiten.

Eten & drinken
Nadat u heeft genoten van de natuur kunt u aanschuiven in het culinaire restaurant met een sfeervolle open haard in het midden. De chef-kok bereidt alle gerechten met ware passie voor het vak en uiterste precisie. Voor een lekker klein hapje en drankje, of voor een smakelijke lunch kunt u de gehele dag terecht in de bistro van Hotel De Scheperskamp in de Gelderse Achterhoek. 

Evenementen & feesten
Bij Hotel-Restaurant De Scheperskamp kunt u uitstekend terecht voor al uw feesten en partijen. Het hotel beschikt over 5 goed uitgeruste zalen, die allen compleet aan te kleden zijn naar uw wensen. De Scheperskamp biedt u zalen met een maximale capaciteit tot 250 personen. 

Kamers
Hotel-Restaurant De Scheperskamp beschikt over 50 hotel kamers. Deze hotelkamers zijn voornamelijk comfortabele hotelkamers. Verder beschikt Hotel-Restaurant De Scheperskamp ook over een aantal suites.

Bereikbaarheid
Hotel-Restaurant De Scheperskamp is uitstekend bereikbaar met de auto, op 39 minuten rijden van Apeldoorn.  

Meer informatie? Vrijblijvende offerte?
Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden. Bel naar ons gratis nummer 0800-250 60 60 of stuur een e-mail naar: MeetingExpert@regardz.nl.

Hotel-Restaurant De Scheperskamp

Vraag offerte aan

Adres:

Paasberg 3

7241 JR Lochem

Contactgegevens:

0800-250 60 60 (gratis)

In de gezellige Engelse bar, de serre of op het terras is het goed toeven.

 TOPLOCATIES

ONTDEK DE MEEST GEBOEKTE LOCATIES IN NEDERLAND
Loading…
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE