Fletcher Hotel-Restaurant De Klepperman

Karakteristiek en gastvrij hotel in het centrum van Nederland

Loading…

Daarom

boekt u deze locatie
  • Centraal gelegen midden in het land
  • Voldoende gratis parkeergelegenheden
  • Gratis WiFi in het gehele hotel
  • Persoonlijke service de gehele dag, door de Maître B’

 Meeting Expert

Ferdi Steenbrink

Fletcher Hotel-Restaurant De Klepperman

Drie monumentale Veluwse boerderijen vormen samen het karakteristieke Hotel De Klepperman. Vlakbij Amersfoort en met ruime parkeergelegenheid, is dit een plek waar u in een ongedwongen sfeer samenkomt.

Eten & drinken
De Klepperman vindt dat gerechten lekker, puur en eerlijk moeten zijn. Vol van smaak en gemaakt met aandacht voor mens, dier en milieu. Daarom kent de locatie haar leveranciers en producenten en weet het waar de ingrediënten vandaan komen. Zo is Fletcher Hotel-Restaurant De Klepperman altijd op zoek naar mooie producten uit de omgeving.

Evenementen & feesten
Hotel de Klepperman is ideaal voor kleine en grote feesten. Met de sfeervolle feestzaal is een feest bij Hotel de Klepperman altijd een succes. Een DJ of live muziek kan geregeld worden en aan goede hapjes en lekkere drankjes is uiteraard geen gebrek. De gehele avond wordt u bijgestaan door de Maître B’ van de locatie.

Zalen
Sfeervol vergaderen in het midden van het land? Dat kan bij Fletcher Hotel-Restaurant De Klepperman in Hoevelaken. Een centraal gelegen locatie nabij Amersfoort en Utrecht. De Klepperman kenmerkt zich door haar intieme sfeer en hoogstaande service. De locatie beschikt over 13 vergaderruimtes (tot 200 personen) met gratis WiFi en service vanuit de Maître B’.

Kamers
Na een intensieve dag is het heerlijk slapen in een van de 79 comfortabele kamers. Zo wordt u weer uitgerust wakker om aan te kunnen schuiven bij het uitgebreide ontbijtbuffet.

Trouwen
Een bruiloft is niet zomaar een feest. De Klepperman heeft daarom als doel uw dag van begin tot eind bijzonder te maken. Bijvoorbeeld met een walking dinner, een DIY buffet, een goodnight surprise of een ander verrassend element dat past bij uw bruiloft. Let’s imagine!

Voorzieningen
Als hotelgast bent u ‘s avonds tussen 18:00 uur en 23:00 uur welkom om gratis gebruik te maken van de wellness faciliteiten. Wenst u overdag privé gebruik te maken van de faciliteiten? Dat kan,  voor een kleine bijdrage per persoon,  per twee uur. 

Bereikbaarheid
Fletcher Hotel-Restaurant De Klepperman is centraal gelegen in de driehoek Amersfoort, Nijkerk en Barneveld. Met de auto is het hotel ideaal te bereiken door de ligging aan de A28 en de A1. Rondom het hotel zijn altijd voldoende gratis parkeerplaatsen. Komt u met het openbaar vervoer dan kunt u de trein naar station Hoevelaken nemen en van het station in 10 min naar het hotel wandelen.

Meer informatie? Vrijblijvende offerte? 
Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden. Bel naar ons gratis nummer 0800-250 60 60 of stuur een e-mail naar: MeetingExpert@regardz.nl.

Hotel De Klepperman

Vraag offerte aan

Adres:

Oosterdorpsstraat 11
3871 AA Hoevelaken

Contactgegevens:

0800-250 60 60

De Klepperman kenmerkt zich door haar intieme sfeer en hoogstaande service

TOPLOCATIES

ONTDEK DE MEEST GEBOEKTE LOCATIES IN NEDERLAND
Loading…
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE