Dining56

Het multifunctionele en sfeerfolle vergaderrestaurant

Daarom

boekt u deze locatie
  • Voldoende privacy in de vergaderzalen

  • Sfeervol ingerichte kamers met haardvuur 

  • Afsluiten met een unieke kookworkshop

  • Prachtig uitzicht vanaf de Rijnkade op de Rijn

Meeting Expert

Leotine Nieberg- van de Pol

Dining56

Restaurant Dining56 aan de Rijnkade in Arnhem, is een culinaire belevenis voor elke bijeenkomst, zakelijk en privé. Om het helemaal compleet te maken, begeleiden zij creaties met heerlijke en betaalbare wijnen. Daarnaast kunt u uw meeting onvergetelijk afsluiten met een originele kookworkshop in de Kookstudio!

Zalen
In het ruime pand aan de Rijnkade in Arnhem zijn er diverse mogelijkheden om bedrijven en organisaties te verwelkomen in de vergaderruimtes. Het restaurant is volledig ingesteld om u te ontvangen voor een sfeervolle en onvergetelijke lunchbespreking, middaginvulling, diner of avondprogramma. Dining56 is de ideale vergaderruimte in Arnhem door de vele mogelijkheden die geboden worden. 

Eten & Drinken
Het restaurant werkt met dagverse ingrediënten en deels biologisch vlees en verantwoord gevangen vis. Gezelligheid, lekker eten, goede wijnen, verrassende creaties en een sfeervolle ambiance zijn ingrediënten voor een geslaagde culinaire avond. 

Dining56 is niet alleen een restaurant, maar heeft ook een eigen Kookstudio! Hier kunt u individueel of met een groep koken onder begeleiding van onze koks.

Evenementen & Feesten
Heeft u iets te vieren? Laat u dan eens verrassen door het team van Dining56! Of het nu klein en intiem is, of groots en uitbundig, zij hebben voor elke wens de passende ambiance paraat! Zodat uw party een onvergetelijke ervaring zal worden. 

Bereikbaarheid 
De locatie is zowel bereikbaar met het openbaar vervoer als met de auto. De parkeergarage is op 250 meter afstand gelegen en het station is 15 minuten lopen. 

Meer informatie? Vrijblijvende offerte?
Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden. Bel naar ons gratis nummer 0800-250 60 60 of stuur een e-mail naar: MeetingExpert@regardz.nl.

Dining56

Vraag offerte aan

Adres:

Rijnkade 56
6811 HB Arnhem

Contactgegevens:

0800-250 60 60

Dining 56 is het multifunctionele en sfeerfolle vergaderrestaurant

TOPLOCATIES

ONTDEK DE MEEST GEBOEKTE LOCATIES IN NEDERLAND
Loading…
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE