Congrescentrum Bouw & Infra Park

Gemakkelijk bereikbaar aan de A28

Daarom

boekt u deze locatie
  • Eén aanspreekpunt voor persoonlijke begeleiding
  • Monumentale panden met moderne voorzieningen
  • Direct aan de A28, centraal in Nederland bij Harderwijk
  • Veel ervaring op de B2B-markt

Manager Meeting Experts

Maura Welling

Congrescentrum Bouw & Infra Park

Het congrescentrum op het Bouw & Infra Park in Harderwijk is de ideale locatie voor uw zakelijke meeting, vergadering, congres, seminar, presentatie of meerdaagse training. Van een coachsessie voor twee personen tot evenementen van 2000 personen. De monumentale panden op het voormalige kazernecomplex beschikken over 16 vergaderzalen tot 200 personen, 29 comfortabele hotelkamers, een grand café met terras, twee parkrestaurants en een evenementenhal. Uiteraard zijn audiovisuele middelen in huis, is er gratis wifi en uitstekende catering.

Zalen
De vergaderzalen van Bouw & Infra Park (2-200 personen) zijn verdeeld over twee monumentale gebouwen. Het industriële congrescentrum en het meer luxe conferentiehotel. Voor ieder wat wils! Alle zalen zijn voorzien van de moderne faciliteiten die iedere meeting doen slagen. De locatie heeft het keurmerk: 4 vergaderhamers. Dat verzekert u van kwaliteit.

Eten en drinken
Uiteraard is een bijeenkomst niet compleet zonder passende catering. Van ontbijt tot diner en van brainshakes tot borrels, bij Bouw & Infra Park bent u aan het juiste adres. Altijd passend bij uw bijeenkomst en altijd met eerlijke ingrediënten.

Kamers
Het conferentiehotel beschikt over 29 comfortabele hotelkamers met losse bedden. De kamers zijn verdeeld over de begane grond en de eerst etage. Er is geen lift. De kamers zijn voorzien van badkamer met toilet, wekker, flat screen tv. Het grand café is ’s avonds open tot 23.00 uur voor een borrel of een hapje eten.

Evenementen
Voor uw zakelijke event kunt u terecht in de unieke evenementen hal met aangrenzende plein. Van bedrijfsfeest tot beurs of van congres tot net werkvloer. Deze unieke ruimte met niveauverschillen leent zich voor heel veel mogelijkheden. Ook kan er (groot) materieel naar binnen worden gereden. De hal is vlakbij het auditorium, foyer en diverse subzalen. 

Bereikbaarheid
Het Bouw & Infra Park ligt direct aan de A28 bij Harderwijk en aan de Veluwse bossen. Parkeren kan op één van de 500 gratis parkeerplaatsen op eigen terrein. Er zijn vier parkeerplaatsen beschikbaar voor het opladen van elektrische auto’s. 

Meer informatie? Vrijblijvende offerte?
Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden. Bel naar ons gratis nummer 0800-250 60 60 of stuur een e-mail naar: MeetingExpert@regardz.nl.

Bouw & Infra Park

Vraag offerte aan

Adres:

Ceintuurbaan 2
3847 LG Harderwijk 

Contactgegevens:

0800-250 60 60

De zalen van de locatie zijn flexibel in opstelling

TOPLOCATIES

ONTDEK DE MEEST GEBOEKTE LOCATIES IN NEDERLAND
Loading…
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE