Bilderberg Kasteel Vaalsbroek

Historische locatie gelegen in het prachtige Limburgse heuvelland

Daarom

boekt u deze locatie
  • Alle zalen zijn voorzien van daglicht
  • Mogelijkheden tot 1.250 personen
  • Wellness Centre met zwembad, sauna & fitness
  • 350 gratis parkeerplaatsen
  • Gelegen in het Limburgse Heuvelland

 Meeting Expert

Ferdi Steenbrink

Bilderberg Kasteel Vaalsbroek

Vaals, het hoogste punt van Nederland, waar Nederland, België en Duitsland samenkomen. In het prachtige Limburgse heuvelland pronkt dit 15e eeuwse kasteel in al haar glorie. Luxe en stijl in een historische atmosfeer. Met allure vergaderen! Een schitterende locatie, on-top service door de Maître ‘B en een grote verscheidenheid aan vergaderruimtes; het prachtige landgoed van Bilderberg Kasteel Vaalsbroek is de ideale locatie voor uw vergadering, heisessie, teamevent, bedrijfsfeest of productpresentatie.

Eten & drinken
Chef-kok Robert Levels laat u in restaurant “In de Oude Watermolen” kennismaken met Zuid-Limburg.  Geïnspireerd door de omgeving en vol passie bereidt het team van Robert de mooiste gerechten met de allerbeste verse biologische lokale producten.

Evenementen & feesten
Het historische Kasteel Vaalsbroek is de ideale locatie voor zakelijke evenementen, recepties, bedrijfsdiners en partijen. Productpresentaties en introducties van nieuwe auto’s zijn slechts twee van de talloze mogelijkheden. Dankzij de optie om de binnenplaats van het kasteel te overkappen kunnen hier evenementen worden georganiseerd voor maximaal 1500 personen. Speciaal bereide themamenu’s, rustieke buffetten of exquise diners – laat uw fantasie maar de vrije loop. De 4 buitenterrassen die leiden naar het Engelse park bieden een ideale plek voor recepties en barbecues. 

Zalen
Bilderberg Kasteel Vaalsbroek heeft 22 vergaderruimtes met een capaciteit tot 350 personen. Onze grootste vergaderruimte heeft een oppervlakte van 330m2 en beschikt over een eigen lounge. Alle ruimtes zijn voorzien van moderne audiovisuele middelen. Daarnaast beschikt de locatie over 4 buitenterrassen welke toegang hebben tot de kasteeltuin; een ideale plek voor recepties en barbecues. De Maître B’ staat tot uw beschikking vanaf het moment dat u een aanvraag heeft, assisteert u bij de planning en biedt u ondersteuning op locatie.

Kamers
U logeert in één van de 130 sfeervolle kamers of suites in de hotelvleugel naast het kasteel met eigen patio of schitterend uitzicht over het glooiende Limburg.

Trouwen
Stelt u zich voor: u rijdt de lange oprit van Kasteel Vaalsbroek op, om te stoppen bij de poorten van de binnenplaats. Uw familie en vrienden wachten u op in de prachtige tuin van het kasteel, waar u elkaar het ja-woord geeft. Om vervolgens de dag onvergetelijk te maken met een receptie, diner of spetterend feest in de kasteelzaal. De dag van uw dromen, vol sfeer en romantiek en tot in de puntjes geregeld. 

Bereikbaarheid
Glooiende heuvels, groene bossen, uitgestrekte velden; het landschap van Zuid-Limburg doet u even in het buitenland wanen. Vanaf het moment dat u de snelweg afdraait richting Vaals bevindt u zich in een prachtig buitengebied dat uitnodigt om te wandelen of te fietsen. Bezoek het Drielandenpunt of de steden Aken of Maastricht voor een ultieme combinatie tussen ontspanning en cultuur.

Meer informatie? Vrijblijvende offerte? 
Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden. Bel naar ons gratis nummer 0800-250 60 60 of stuur een e-mail naar: MeetingExpert@regardz.nl.

Kasteel Vaalsbroek

Vraag offerte aan

Adres:

Vaalsbroek 1
6291 NH, Vaals

Contactgegevens:

0800-250 60 60

Kasteel Vaalsbroek is de ideale locatie voor evenementen, recepties, bedrijfsdiners en partijen

TOPLOCATIES

ONTDEK DE MEEST GEBOEKTE LOCATIES IN NEDERLAND
Loading…
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE