Bilderberg Hotel De Keizerskroon

Gelegen in een Koninklijke omgeving

Daarom

boekt u deze locatie
  • Gelegen in een Koninklijke omgeving, naast Paleis Het Loo
  • Rijke historie; tot eind jaren ’60 persoonlijk bezit van Koningin Wilhelmina
  • Gelegen bij Kroondomein Het Loo
  • Centraal gelegen in het land, goed bereikbaar met openbaar vervoer en auto
  • Volledig gerenoveerde begane grond, vergaderruimte en restaurants
  • Uniek concept in het restaurant met slow food en grill gerechten en ingrediënten van lokale leveranciers

 Meeting Expert

Ferdi Steenbrink

Bilderberg Hotel De Keizerskroon

Bilderberg Hotel De Keizerskroon ligt naast Paleis Het Loo en was tot de jaren zestig persoonlijk bezit van Koningin Wilhelmina. Het hotel heeft een huiselijke en intieme sfeer en de gehele begane grond inclusief de vergaderruimtes en restaurant hebben recent een complete renovatie ondergaan.

Zalen
De locatie beschikt over vier ruime vergaderzalen, welke tevens als combinatiezalen gebruikt kunnen worden voor grotere gezelschappen. Alle vergaderruimtes zijn recent gerenoveerd en ieder voorzien van een eigen Koninklijk thema. Tevens zijn de vergaderruimtes rustig gelegen op de begane grond van het hotel en allen voorzien van airconditioning, voldoende daglicht en moderne faciliteiten zoals een geïntegreerde beamer en projectiescherm. Daarnaast beschikt de locatie over zeven vergadersuites. 

Eten en drinken
Voor een avond culinair genieten van bijzondere en verrassende gerechten bent u van harte welkom in het geheel vernieuwde Kingstreet Restaurant. In de Kingstreet Lounge geniet u van een lokale lunch, een heerlijke kop koffie of thee bij de openhaard of geniet u van het wines & bites concept.

Evenementen & feesten
Vele relaties weten de warme Veluwse gastvrijheid, gecombineerd met een grote culinaire traditie naar waarde te schatten. Voor héél speciale gelegenheden staan naast geheel vernieuwde ruimtes nog enkele zeer bijzondere toplocaties tot uw beschikking, waar uw diner, evenement, feest, huwelijk, presentatie of bijeenkomst kan plaatsvinden.

Kamers
Bilderberg Hotel De Keizerskroon beschikt op 94 hotelkamers. Alle hotelkamers zijn uitgerust met comfortabele bedden voor een vorstelijke nachtrust. Naast de Comfort kamers zijn de Royal Deluxe hotelkamers, Junior Suites en Royal Suites.

Trouwen
Bilderberg Hotel De Keizerskroon in Apeldoorn is een unieke en officiële trouwlocatie van de Gemeente Apeldoorn. Of u nu in petit comité wilt trouwen of het groots wilt aanpakken, het kan allebei. De ontvangst, de huwelijksvoltrekking, het diner en het slotfeest kunnen uitstekend gevierd worden op deze trouwlocatie in Apeldoorn.

Bereikbaarheid
De locatie is goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als met de auto. Wanneer u gebruik maakt van het openbaar vervoer, kunt u met de trein uitstappen bij Apeldoorn centraal station. Vervolgens neemt u buslijn 10, welke vlak naast het hotel een halte heeft. Met de auto is de locatie vanaf de snelweg A1 en A50 goed bereikbaar. Op de locatie kunt u gratis parkeren.

Meer informatie? Vrijblijvende offerte?
Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden. Bel naar ons gratis nummer 0800-250 60 60 of stuur een e-mail naar: MeetingExpert@regardz.nl.

De Keizerskroon

Vraag offerte aan

Adres:

Koningstraat 7
7315 HR Apeldoorn

Contactgegevens:

0800-250 60 60

Gelegen bij Kroondomein Het Loo

TOPLOCATIES

ONTDEK DE MEEST GEBOEKTE LOCATIES IN NEDERLAND
Loading…
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE