Best Western Hotel Baars

4-sterren hotel gelegen in het aantrekkelijke historische stadsdeel van Harderwijk

Daarom

boekt u deze locatie
  • Rustig gelegen aan de rand van het historische stadscentrum van Harderwijk
  • Midden op de Veluwe en op een steenworp afstand van het Veluwemeer
  • Goed bereikbaar via de snelweg A28, slechts 2 kilometer rijden

Assistent Manager Meeting Experts

Ferdi Steenbrink

Hotel Baars

4-sterren Best Western Hotel Baars is gelegen in het aantrekkelijke historische stadsdeel van Harderwijk. Sinds 1875 is Best Western Hotel Baars een familiebedrijf, waar de familie Baars de traditie van gastvrijheid in eer houdt. Zowel de toeristische als de zakelijke gast voelt zich hier thuis! Naast de levendige stad is ontspannen en recreëren hier een tweede natuur geworden dankzij de Veluwe en het Veluwemeer. 

Zalen
Best Western Hotel Baars beschikt over 4 vergaderzalen met een capaciteit tot 150 personen. Alle zalen zijn voorzien van airconditioning, daglicht en een scherm. Wanneer het gaat om een grote bijeenkomst is er de mogelijkheid om de zalen aan elkaar te koppelen. Voor kleinere groepen worden de zalen gescheiden met geluidsdichte wanden. Om de organisatie gemakkelijker te maken zijn er zakelijke arrangementen, met of zonder overnachting.

Eten en drinken
Café-brasserie Baars biedt alle mogelijkheden om te genieten van een drankje, een uitgebreide lunch of een á la carte diner. In de zomer kunt u genieten van een lunch of diner op het terras, dat uitkijkt op het kerkplein. Wanneer u met een groter gezelschap bent, kunt u in overleg met de chef-kok een speciaal menu samenstellen. Van een walking dinner tot een uitgebreid buffet, er is veel mogelijk. 

Kamers
Best Western Hotel Baars beschikt over 60 kamers voorzien van alle comfort: koffie- en thee-faciliteiten, telefoon, digitale televisie, Wi-Fi internet en een kluis. Er zijn 4 verschillende types: standaard, comfort, luxe en twee Junior Suites. Alle kamers zijn met twee liften bereikbaar. Tevens is er een luxe kamer beschikbaar voor mindervalide gasten.

Trouwen, evenementen en feesten
Partijen als bruiloften, diners en recepties; het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Er zijn diverse zalen voor gelegenheden tot 200 personen. Natuurlijk is het ook mogelijk dat u en uw gasten blijven overnachten in een van de luxe hotelkamers. 

Bereikbaarheid
Centraal gelegen ten opzichte van Apeldoorn, Amersfoort en Zwolle en goed bereikbaar vanaf de snelweg A28.Ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer! 

Meer informatie? Vrijblijvende offerte?
Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden. Bel naar ons gratis nummer 0800-250 60 60 of stuur een e-mail naar: MeetingExpert@regardz.nl.

Hotel Baars

Vraag offerte aan

Adres:

Smeepoortstraat 52
3841 EJ Harderwijk

Contactgegevens:

0800-250 60 60

60 luxe hotelkamers van alle comfort voorzien

TOPLOCATIES

ONTDEK DE MEEST GEBOEKTE LOCATIES IN NEDERLAND
Loading…
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE