A-Vision

Ideale locatie voor zakelijke bijeenkomsten in een bosrijke omgeving

Daarom

boekt u deze locatie
  • Gemakkelijk te bereiken
  • Gelegen in een bosrijke omgeving

 Meeting Expert

Ferdi Steenbrink

A-Vision

A-Vision heet u hartelijk welkom in het prachtige, bosrijke Apeldoorn. Niet alleen de omgeving maakt het een ideale plek, maar ook de locatie zelf. Dit doordat A-Vision goed met het openbaar vervoer te bereiken is en het kantoor nabij de snelweg (A1) gelegen is. De ruimtes zijn royaal en de locatie beschikt over een tiental gratis parkeerplekken naast het kantoor. U bent bij A-Vision van alle gemakken voorzien. Uiteraard kan de lunch ook voor u worden verzorgd. A-Vision hoopt u snel welkom te kunnen heten!

Zalen
Met het strakke design van de locatie is A-Vision de optimale plaats voor vergaderingen of het organiseren van workshops. De locatie beschikt over een grote ruimte waarbij veel opstellingen mogelijk zijn. Uiteraard kunt u kiezen uit verschillende cateringmogelijkheden. U kunt gebruik maken van het (gratis) internet, een beamer etc. Tijdens uw bezoek wordt u ontvangen door één van de collega’s en er is altijd een aanspreekpunt voor vragen.

Ook biedt A-Vision u een spreekkamer. Deze ruimte kan in twee stukken worden opgedeeld met behulp van een schuifbare wand. Dit is een ideale ruimte voor een vergadering met een klein gezelschap. Als de ruimte is opgedeeld in twee stukken zijn beide helften beschikbaar voor 4 personen. Geopend is deze ruimte optimaal geschikt voor 8 personen. Ook bij deze ruimte kunt u kiezen voor (gratis) WiFi en desgewenst een flip-over. Wederom zijn cateringmogelijkheden beschikbaar.

Meer informatie? Vrijblijvende offerte? 
Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden. Bel naar ons gratis nummer 0800-250 60 60 of stuur een e-mail naar: MeetingExpert@regardz.nl.

A-Vision

Vraag offerte aan

Adres:

Laan van Westenenk 162
7336 AV Apeldoorn

Contactgegevens:

0800-250 60 60

De zalen van A-Vision zijn van alle gemakken voorzien

TOPLOCATIES

ONTDEK DE MEEST GEBOEKTE LOCATIES IN NEDERLAND
Loading…
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE