WestCord WTC Hotel Leeuwarden

Luxe 4-sterren hotel gelegen aan de rand van het centrum van Leeuwarden

Daarom

boekt u deze locatie
  • 4-sterren Superior hotel.
  • Culinair genieten in élevé, bekroond met één Michelinster.
  • Grootste vergader- & congrescentrum van het Noorden.
  • Slechts 1,3 km vanaf het centrum van Leeuwarden 

Manager Meeting Experts

Ferdi Steenbrink

WestCord WTC Hotel Leeuwarden

WestCord WTC Hotel Leeuwarden ligt aan de rand van het centrum van Leeuwarden, naast het Holland Casino. Het hotel is direct verbonden met de evenementenhallen van het WTC Expo en biedt voldoende parkeergelegenheid naast het hotel.

Eten & Drinken
Op de 11e etage van het hotel vindt u Michelinster restaurant élevé, brasserie le bráss en het buffetrestaurant. Kom dineren op grote hoogte met een prachtig uitzicht. U wordt verrast door originele en creatieve gerechten, bereid met lokale en (h)eerlijke producten.

Evenementen & Feesten
De ruime en moderne zalen zijn zeer geschikt voor zowel formele als informele bijeenkomsten. Een uitstekende locatie voor het ontvangen van grote groepen, beurzen, exposities maar ook voor recepties en (bedrijfs-)feesten tot 2000 gasten.

Zalen
De 15 moderne ruimtes, waarvan 3 geschakelde zalen, hebben een capaciteit van 750 personen plenair. De zalen zijn voorzien van alle moderne audio visuele middelen en zijn volledig naar wens in te delen.

Kamers
Het hotel beschikt over 143 kamers, waarvan 130 luxe ruime hotelkamers, 1 mindervalide kamer, 11 (long-stay) appartementen en een prachtige bruidssuite. 

Trouwen
Uw trouwfeest of receptie vieren? De 11e verdieping van het hotel is ideaal voor uw receptie tot 150 personen. Vier de mooiste dag van uw leven op grote hoogte met een prachtig uitzicht over de stad Leeuwarden.

Bereikbaarheid
Het hotel is ideaal gelegen ten westen van Leeuwarden. Vanuit Amsterdam is het ruim een uur rijden. Het hotel is eenvoudig bereikbaar vanaf de N31. Pal voor het hotel is een bushalte met directe verbindingen naar het centrum, het station en omliggende steden. Het hotel beschikt over ruim voldoende (gratis) parkeerplaatsen.

Meer informatie? Vrijblijvende offerte?
Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden. Bel naar ons gratis nummer 0800-250 60 60 of stuur een e-mail naar: MeetingExpert@regardz.nl.

WestCord WTC Hotel

Vraag offerte aan

Adres:

Heliconweg 52
8914 ET, Leeuwarden

Contactgegevens:

0800-250 60 60 (gratis)

De zalen van de locatie zijn voor zowel formele als informele bijeenkomsten geschikt

TOPLOCATIES

ONTDEK DE MEEST GEBOEKTE LOCATIES IN NEDERLAND
Loading…
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE