Pollepleats

Locatie midden in de natuur van Friesland

Daarom

boekt u deze locatie
  • Exclusieve privélocatie
  • Direct aan het water
  • Middenin de natuur
  • Eigen catering toegestaan
  • Een van de meest gewilde trouwlocaties in Friesland

Manager Meeting Experts

Maura Welling

Pollepleats

De Pollepleats is een luxueuze locatie, direct aan het water in Zuidwest Friesland, op slechts 10 minuten rijden van Sneek en Bolsward. Deze locatie wordt alleen privé verhuurd, u mag rekenen op absolute privacy. Alles is tot in de puntjes verzorgd en catering is er op maat.

Zalen & evenementen 
De Pollepleats beschikt over een schitterende boardroom, in de nok van de boerderij. Met maximaal 20 personen kunt u hier op niveau vergaderen. Daarnaast is in het hart van de boerderij een grote zaal aanwezig voor bijeenkomsten met gezelschappen tot 80 personen in theater- of cabaretopstelling. De serre is een mooie lichte ruimte, die meestal ingezet wordt voor lunch en diner.

Het gebouw met het ruime erf is zeer geschikt voor feestelijke bijeenkomsten. Denk aan bedrijfsfeesten, personeelsuitjes, huwelijken en jubilea. Muzikaal entertainment kan geregeld worden, maar dit mag u ook zelf meebrengen.

Kamers
De boerderij beschikt over 17 inpandige gastenkamers. In de vrijstaande suite op het erf kunnen ook nog 2 gasten logeren. Alle kamers beschikken over een prachtig uitzicht.

Eten & drinken
Uiteenlopend van een voedzaam ontbijt tot een vijfgangendiner en van gezonde vergaderbreak tot gezellige borrel. Uw eigen cateraar is overigens ook welkom, wat deze locatie bijzonder in zijn soort maakt. Er is een professionele keuken met alle apparatuur aanwezig.

Bereikbaarheid
Pollepleats ligt middenin de natuur, op slechts 10 minuten rijden van Sneek en Bolsward (A7). Er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Ook ligt de pleats aan open vaarwater. Er is een haven aanwezig en er zijn fluistersloepen.

Meer informatie? Vrijblijvende offerte?
Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden. Bel naar ons gratis nummer 0800-250 60 60 of stuur een e-mail naar: MeetingExpert@regardz.nl.

Pollepleats

Vraag offerte aan

Adres:
De Kat 20
8616 LB Westhem

Contactgegevens:

0800-250 60 60 (gratis)

Een van de meest gewilde trouwlocaties in Friesland

 TOPLOCATIES

ONTDEK DE MEEST GEBOEKTE LOCATIES IN NEDERLAND
Loading…
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE