Ieders Plak

VAN VERGADEREN TOT CONGRESSEN, WORKSHOPS EN SPORTEN, ALLES IS MOGELIJK BIJ IEDERS PLAK OP TERSCHELLING!

Daarom

boekt u deze locatie
  • Open
  • Midden in de natuur
  • Professioneel
  • Duurzaam
  • Gemoedelijk
  • Huiselijk

Manager Meeting Experts

Ferdi Steenbrink

Ieders Plak

Een plek voor inspiratie, lichaam, geest en ziel. Voor sport of ontspanning, voor zakelijke of persoonlijke ontwikkeling. Individueel of in teamverband, actief of rustig. Het kan allemaal! Want uzelf breed ontwikkelen draagt bij aan een succesvoller, gezonder, fijner en gelukkiger leven. Ieders Plak is een fysieke plek waar alle ruimtes zijn ingericht op inspiratie, ontwikkeling en ontmoeting. Alles wat nodig is voor een geslaagde bijeenkomst, sessie, training of workshop op Terschelling is bij deze locatie aanwezig. Wilt u ervaren wat Ieders Plak voor u kan betekenen? Neem gerust contact op met onze Meeting Experts.

Eten & Drinken
De (veelal) biologische producten worden gemaakt om zintuigen te prikkelen. Ieders plak heeft goede, smaakvolle koffie, allerlei smaken thee, heerlijke sapjes en verse smoothies. Veel is vegetarisch, maar zeker niet alles. Speciale wensen zoals glutenvrij, suikervrij, lactosevrij en veganistisch kunnen worden besproken. 

Evenementen & Feesten
Naast de verhuur van mooie zalen met veel lichtinval – of Ieders Plak in geheel -  biedt de locatie een keur aan mogelijkheden ter versterking. De locatie verzorgt eerlijke, biologische en voedzame catering die energie geeft. Er zijn bewegingsworkshops (van kickboksen tot yoga) te boeken die het centrale thema ondersteunen. Zo gebruikt u ook de wijsheid van het lichaam. Met kookworkshops (met of zonder kok) versterkt u de onderlinge band op een ontspannen manier. En niet te vergeten: de troefkaart; het eiland Terschelling. Haar rijkdom onthult Ieders Plak graag voor u.

Zalen
Ieders plak beschikt over veel verschillende soorten zalen. De Boszaal heeft een oppervlakte van 125 m2, bevindt zich aan de voorkant van het gebouw en heeft prachtig uitzicht op het bos door een grote glazen wand van 8m hoog. De zeezaal heeft een oppervlakte van 115 m2, bevindt zich centraal in het gebouw, heeft één spiegelwand met gordijnen en daglicht via glazen ronde daklichten. Eigen plak (groot) is een ruimte van 22 m2, ideaal voor bijvoorbeeld behandelingen, coaching, massages of kleine vergaderingen. Voor een wat meer intieme ruimte is Eigen Plak (klein) erg geschikt, dit is een ruimte van 10 m2, ideaal voor bijvoorbeeld flexwerken of coaching gesprekken. Het Huiskamercafé biedt plaats voor 55 personen in verschillende zithoeken. Als laatste beschikt de locatie over de Aardezaal, deze zaal heeft uitzicht op het bos door de glazen wand van 8m hoog. De zaal is beschikbaar voor sportclinics op maat (kickboksen, cross challenge, etc.)

Voorzieningen
In de zalen kan naar behoefte gebruik gemaakt worden van een beamer, geluidsinstallatie, flip-over (incl. pen en papier) en headset. De zalen van Ieders Plak zijn ook geschikt voor fysieke trainingen in een overdekte omgeving. Uiteraard is Ieders Plak ook voorzien van een wifi-netwerk. Ook kan er op aanvraag gebruik gemaakt worden van divers sportmateriaal, zoals gewichten, yogamatten, fitness matten, yoga/meditatie kussentjes en fleece dekens. Er zijn kleedkamers, douches en zelfs een (Finse) sauna. Op verzoek verzorgt de locatie ook graag (biologische) catering, water, koffie en (kruiden)thee.

Trouwen
Tot op heden nog niet gebeurd, maar zeker mogelijk! Zijn jullie het eerste bruidspaar voor deze locatie?

Bereikbaarheid
Ieders Plak is prachtig gelegen. In een bosrijke omgeving, vlakbij andere sportmogelijkheden, bos, strand en duinen, maar ook in de nabije omgeving van hotels, de veerboot en het dorp West-Terschelling. Vanaf de haven is Ieders Plak met een korte fietstocht te bereiken en kunt u ook de bus pakken.

Meer informatie? Vrijblijvende offerte?
Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden. Bel naar ons gratis nummer 0800-250 60 60 of stuur een e-mail naar: MeetingExpert@regardz.nl.

Ieders Plak

Vraag offerte aan

Adres:

Sportlaan 9
8881 EP, West-Terschelling

Contactgegevens:

0800-250 60 60 (gratis)

Bij Ieders Plak is alles aanwezig voor een geslaagde bijeenkomst

TOPLOCATIES

ONTDEK DE MEEST GEBOEKTE LOCATIES IN NEDERLAND
Loading…
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE