Fletcher Hotel-Restaurant Heidehof

Vergaderlocatie in de 'sportstad van het Noorden'

Daarom

boekt u deze locatie
  • De omgeving is een unieke mix van natuur, cultuur en sport
  • 7 multifunctionele vergaderzalen voor groepen tot 360 personen
  • Diverse teambuilding activiteiten mogelijk
  • 42 hotelkamers

Manager Meeting Experts

Madeloes van Rooijen-Karremans

Fletcher Hotel-Restaurant Heidehof

Hotel-Restaurant Heidehof is gelegen in Heerenveen ‘de sportstad van het Noorden’ en biedt de omgeving een unieke mix van natuur, cultuur en sport. Het hotel ligt op korte afstand van Thialf en het Abe Lenstra stadion van SC Heerenveen. 

Vanuit ‘It Hearrenfean’ (Fries voor Heerenveen) kunt u de bekende elf steden bezoeken en de Elfstedenroute volgen, wandelen of fietsen door het Drents-Friese Wold of een van de vele karakteristieke Friese dorpjes bezoeken.

Zalen
Hotel-Restaurant Heidehof beschikt over 7 multifunctionele zalen variërend in grootte. De zalen zijn geschikt voor elke soort bijeenkomst. Alle zalen beschikken over daglicht en zijn voorzien van alle moderne audiovisuele middelen. Van vergadering of korte brainstorm tot (personeels)feest of receptie.

Eten & drinken
Na een veelzijdige dag kunt u plaatsnemen in de gezellige bar of het uitstekende à la carte restaurant. Naast het dagelijks wisselende 3-gangenmenu kunt u kiezen uit diverse gerechten van de Frans Internationaal georiënteerde menukaart. Probeer ook eens de typisch Fryske gerechten! 

Grand café
Voor een heerlijk en smaakvol diner of lunch kunt u terecht in het sfeervolle à la carte restaurant met royaal terras. Het terras biedt tevens uitzicht over tennisbanen. Voor een lekker aperitiefje kunt u daarnaast gebruik maken van de bar “Ûnder Wetter”.

Evenementen & feesten
Hotel-Restaurant Heidehof is een uitstekende locatie voor diverse gelegenheden. Door de centrale ligging en de combinatie van faciliteiten, kamers en zalen kan elk feest of partij op maat geleverd worden. Of het nu gaat om een receptie, verjaardagspartij of een compleet bruiloftsfeest, alles is mogelijk. Door een veelvoud aan zalen is er altijd een passende zaal beschikbaar. Uiteraard is er altijd de mogelijkheid tot een aansluitende overnachting.

Het hotel beschikt tevens over een feestzaal met een maximum capaciteit tot 300 personen. Deze is voorzien van een dansvloer, geluidsinstallatie en bar. Voor elk feest wordt graag met u meegedacht.

Kamers
Hotel-Restaurant Heidehof beschikt over 42 hotelkamers. Deze hotelkamers zijn comfortabele hotelkamers en familiekamers. De familiekamers zijn net wat ruimer dan de comfortabele hotelkamers.

Meer informatie? Vrijblijvende offerte?
Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden. Bel naar ons gratis nummer 0800-250 60 60 of stuur een e-mail naar: MeetingExpert@regardz.nl.

Hotel-Restaurant Heidehof

Vraag offerte aan

Adres:

Golflaan 1

8445 SR Heerenveen

Contactgegevens:

0800-250 60 60 (gratis)

Door een veelvoud aan zalen is er altijd een passende zaal beschikbaar

 TOPLOCATIES

ONTDEK DE MEEST GEBOEKTE LOCATIES IN NEDERLAND
Loading…
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE