Fletcher Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof

Vergaderen in een achttiende-eeuws decor

Daarom

boekt u deze locatie
  • Monumentaal pand met rijke historie
  • Gelegen in het hart van Leeuwarden
  • De perfecte locatie voor een inspirerende vergadering of conferentie
  • Achttiende-eeuws decor

Meeting Expert

Leotine Nieberg - Van de Pol

Fletcher Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof

In het hart van het stadscentrum van Leeuwarden vindt u het schitterende Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof. Dit monumentale pand kent een rijke historie en is tot 1971 in het bezit geweest van de koninklijke familie. Alle vertrekken in dit paleis zijn vorstelijk te noemen. De stad Leeuwarden telt enkele bijzondere musea en heeft een rijk Nassau verleden, dit is goed terug te vinden in de historische binnenstad. Wandel eens langs het Princessehof of geniet van de rust en natuur in het stadspark de Prinsentuin.

Zalen
Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof is de perfecte locatie voor een inspirerende vergadering of conferentie. Het ligt in het hart van de Friese Hoofdstad Leeuwarden en heeft als sleutelwoord ‘Historische Grandeur’. Een ideale omgeving om uw zakelijke partners het mooie van het Noorden van de Nederlandse historie te laten zien. Uiteraard kunt u in de 8 verschillende zalen in een achttiende-eeuws decor genieten van een prinselijk ontbijt of een koninklijk diner.

Leeuwarden is een stad die u echt moet ontdekken. Wandel door het oude stadshart en raak geïnspireerd door de honderden monumentale gebouwen, schilderachtige grachten en de stadhouderlijke paleizen. Geniet van de kruidige geuren in de ambachtelijke Beerenburg distilleerderijen en de Friese literatuur die in Leeuwarden letterlijk op straat ligt.

Eten & drinken
Na een bezoekje aan de gezellige binnenstad of een fietstocht langs de mooie natuur rondom Leeuwarden kunt u genieten in restaurant Us Heit. Gesitueerd in een prachtige zaal van dit voormalige achttiende-eeuws paleis van de Koninklijke familie, dineert u in een sfeer van historie en romantiek. De chef-kok laat u genieten van culinaire hoogstandjes, bereid met streek- en seizoensgebonden producten.

Evenementen & feesten
Geef uw feesten en partijen een koninklijk tintje in Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof. Het hotel beschikt over zeven Koninklijke zalen en een mooie hoftuin. Deze zalen zijn geschikt voor elke gewenste gelegenheid. De verschillende zalen hebben allen hun eigen charme en bijzonderheden en zijn naar eigen wens aan te kleden. Met een capaciteit variërend van 10 tot 400 personen is deze locatie zeer geschikt voor een receptie, intiem diner of spetterende feestavond.

Kamers
Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof beschikt over 28 hotelkamers waarvan 3 suites. Alle hotelkamers zijn vorstelijk en comfortabel ingericht.

Meer informatie? Vrijblijvende offerte?
Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden. Bel naar ons gratis nummer 0800-250 60 60 of stuur een e-mail naar: MeetingExpert@regardz.nl.

Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof

Vraag offerte aan

Adres:

Hofplein 29

8911 HJ Leeuwarden

Contactgegevens:

0800-250 60 60 (gratis)

Alle vertrekken in dit paleis zijn vorstelijk te noemen

TOPLOCATIES

ONTDEK DE MEEST GEBOEKTE LOCATIES IN NEDERLAND
Loading…
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE