WTC Almere Conference Center

Professioneel vergadercentrum gelegen aan het station Almere Centrum

Daarom

boekt u deze locatie
  • Land mark building
  • Hoge gastvrijheid
  • Eigen gastvrouw op het Conference Center
  • Inpandige parkeergarage
  • AV en WiFi inclusief
  • Break out mogelijkheden
  • Lounge voor borrel
  • Mindervalide toegankelijk

Manager Meeting Experts

Maura Welling

WTC Almere Conference Center

Het WTC Almere Conference Center is gevestigd in de 125 meter hoge toren die de skyline van Almere bepaalt. Een locatie met allure, die toch zeer betaalbaar is. Het WTC Almere Conference Center is de ideale keuze als u buiten de deur wilt vergaderen, maar is ook geschikt voor uw congres met 200 deelnemers. Het kan allemaal. Er wordt graag met u gekeken naar een passende oplossing. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een kant en klaar pakket en eenvoudig reserveren.

Zalen 
De vergaderzalen zijn ruim ingericht met de benodigde audiovisuele ondersteuning. Iedere vergaderruimte biedt eigen mogelijkheden, zo kunnen de zalen worden ingericht als workshopruimtes maar zijn er ook zalen die een meer formele setting ondersteunen in de vorm van een boardroom. De vergaderzalen dragen de namen van gerenommeerde WTCs uit de WTC groep en hierop kan de banqueting worden afgestemd. Zo kunt u uw gasten een bijzondere beleving bieden naast de zakelijke insteek die uw bijeenkomst heeft. Wilt u zo’n maatwerk banqueting pakket, neem dan gerust contact met de locatie op over de mogelijkheden

Eten en drinken 
Afhankelijk van de tijd die u met uw gezelschap in het Conference Center wilt doorbrengen, kunt u een passend cateringarrangement boeken. Zo weet u vooraf exact waar u aan toe bent. Uiteraard is het ook mogelijk om een arrangement op maat samen te stellen. Er zijn 2, 4, 8 en 12 uurs arrangementen (excl. zaalhuur)

Evenementen & feesten 
WTC Almere is veruit het hoogste gebouw in de wijde omgeving. De 28ste etage van het WTC Almere heeft het mooiste uitzicht over Almere met zicht op het centrum, de wateren en veel groen. Op een heldere dag kijkt u tot aan Amsterdam en kunt u zelfs de Domtoren zien staan! De plafondhoge ramen zorgen voor een wijds uitzicht en geven de ruimte mooi licht. Dat maakt van deze etage een unieke evenementen locatie en zeer inspirerende plek voor verschillende vergaderingen.

Trouwen
Op vrijdagmiddag en zaterdagen is het ook mogelijk om te trouwen bij WTC Almere. Kom langs om uw dromen en wensen te delen en te zien hoe jullie bijzondere dag er bij WTC Almere uit kan zien.

Voorzieningen
WiFi, vaste AV, Smart Screen, flex meubilair indien gewenst, aanvullende av, flipover, blocnotes, pennen, conference calling (op aanvraag). Restaurant, Lounge, diverse break out opties, garderobe, gastheer op de vloer.

Bereikbaarheid 
Uitstekend met openbaar vervoer. Aan station Almere Centrum, trein en bus. Parkeergarage onder het WTC, bij arrangementboekingen parkeer uitrijkaart kosteloos.

Meer informatie? Vrijblijvende offerte?
Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden. Bel naar ons gratis nummer 0800-250 60 60 of stuur een e-mail naar: MeetingExpert@regardz.nl.

WTC Almere

Vraag offerte aan

Adres:

P.J. Oudweg 4
1314CH, Almere

Contactgegevens:

0800-250 60 60 (gratis)

Alle vergaderzalen kunnen worden ingericht op basis van de soort meeting

TOPLOCATIES

ONTDEK DE MEEST GEBOEKTE LOCATIES IN NEDERLAND
Loading…
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE