De Meerpaal

VOOR AL UW EVENEMTEN IN EEN CULTURELE OMGEVING

Daarom

boekt u deze locatie
  • Evenementen en bijeenkomsten van 2 tot 2.000 personen
  • Gratis parkeren (1000 gratis parkeerplaatsen)
  • Centraal in Nederland
  • Verschillende zalen flexibel in te richten
  • Goede akoestiek, moderne theatertechniek
  • Uitgebreide cateringmogelijkheden

Manager Meeting Experts

Maura Welling

De Meerpaal

De Meerpaal is het cultureel en bruisend hart van de gemeente Dronten en de verbindingsplek tussen mensen en organisaties. Een unieke locatie met twee theaterzalen, twee bioscoopzalen, een evenementenplein, sfeervol restaurant en verschillende vergaderzalen. Dat alles onder één dak en centraal in Nederland! De nieuwe Meerpaal kan door de moderne architectuur en de zeer geavanceerde uitrusting met recht één van de meest multi-functionele gebouwen van Nederland genoemd worden.

Eten & Drinken 
Het Grand Café is gevestigd in het voormalig theater van De Meerpaal. Deze sfeervolle ruimte is een perfecte plek voor een kopje koffie, lunch of diner. De medewerkers van het Grand Café verzorgen de hapjes en drankjes van uw evenement tot in de puntjes.

De Meerpaal heeft een aantal arrangementen samengesteld. Zo kunt u voor elk uur van de dag een arrangement uitzoeken (lunch-, buffet- of diner en verschillende borrelarrangementen). De arrangementen zijn te boeken vanaf 10 personen.

Evenementen & Feesten
Voor feestelijke en zakelijke bijeenkomsten bent u bij De Meerpaal aan het goede adres. Zowel landelijke als regionale spelers weten De Meerpaal te vinden voor een branchecongres of zakelijk evenement. Het feit dat het
binnenplein van De Meerpaal flexibel is in te richten, zorgt ervoor dat elk congres en elke bijeenkomst een eigen gezicht krijgt.

Zalen
In De Meerpaal kunt u terecht van 2 tot 2.000 personen. U kunt bijvoorbeeld
meerdere zalen gebruiken om verschillende presentaties tegelijkertijd te tonen aan bezoekers. De locatie beschikt over een groot aantal zalen. Zo is de Grote Zaal een ideale zaal voor symposia, plenaire bijeenkomsten of spetterende optredens. Door middel van de sfeervolle verlichting kan De Meerpaal uw evenement elke gewenste uitstraling geven. Voor vergaderingen bent u ook aan het juiste adres, want alle zalen zijn volledig ingericht voor vergaderingen.

Voorzieningen
De Meerpaal is een eigentijdse locatie, voorzien van goede akoestiek, moderne theatertechniek en uitgebreide cateringmogelijkheden. De Grote Zaal is uitstekend geschikt voor de opbouw van een nieuwe theaterproductie of groots evenement. 

Bereikbaarheid 
U kunt gratis parkeren op een van de 1000 gratis parkeerplaatsen direct rondom De Meerpaal. De locatie is prima bereikbaar met de trein op slechts 10 minuten loopafstand. De Meerpaal heeft een centrale ligging In het hart van Flevoland.

Meer informatie? Vrijblijvende offerte?
Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden. Bel naar ons gratis nummer 0800-250 60 60 of stuur een e-mail naar: MeetingExpert@regardz.nl.

De Meerpaal

Vraag offerte aan

Adres:

De Rede 80
8251 EX Dronten

Contactgegevens:

0800-250 60 60 (gratis)

Alle zalen zijn volledig ingericht voor vergaderingen

TOPLOCATIES

ONTDEK DE MEEST GEBOEKTE LOCATIES IN NEDERLAND
Loading…
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE