Green Planet

Een moderne vooruitstrevende locatie waarbij een verbintenis is gelegd tussen natuur en duurzaamheid

Loading…

Daarom

boekt u deze locatie
  • Diversiteit aan mogelijkheden: Work-, Desk- en Meetingspaces
  • Eten bestellen vanaf de werkplek middels MyOrder
  • Lage kosten per uur per stoel
  • Vergaderen op een moderne vooruitstrevende locatie waar een verbintenis is gelegd met natuur en duurzaamheid
  • Poort naar Dwingelerveld met wandelroutes

Meeting Expert

Leotine Nieberg-van de Pol

Green Planet Pesse

Green Planet is gelegen naast de A28 afslag 28. Dit maakt de locatie uitstekend bereikbaar. Green Planet is in de eerste plaats een duurzaam tankstation maar daarbij hebben ze een breed assortiment aan vergaderzalen. Daarnaast is de locatie gelegen in een prachtige natuurlijke omgeving waardoor u de kans heeft om een deel van uw vergadering in de frisse buitenlucht te houden.

Eten & drinken
U kunt er bij Green Planet voor kiezen om buiten te lunchen of tijdens de vergadering binnen. Er is zelfs de optie om via een speciale app te bestellen vanuit uw vergaderstoel.

Zalen
Green Planet beschikt over moderne meetingspaces. Dit zijn vergaderruimtes, in verschillende vormen en maten. De ruimtes zijn geschikt voor diverse mogelijkheden zoals trainingen, vergaderingen, brainstormsessies en lezingen. In al deze ruimtes is een flatscreen aanwezig en kunt u ook beschikken over een beamer. De grootste ruimte is geschikt voor zo’n vijftig personen.

Bereikbaarheid
Vanuit Groningen: volg de A28 naar de Bultinge in Pesse. Neem afrit 28 Ruinen vanaf de A28 (29 minuten rijden). Neem op de rontonde de 2e afslag naar de Bultinge. U vind uw bestemming links.

Vanuit Zwolle: volg de A28 naar Pesse. Neem de afrit 28 Ruinen vanaf de A28/E232 (26 minuten rijden). Neem op de rotonde de 3e afslag naar deProvinciale Weg/de N375. Rijd naar de Bultinge.

Meer informatie? Vrijblijvende offerte?
Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden. Bel naar ons gratis nummer 0800-250 60 60 of stuur een e-mail naar: MeetingExpert@regardz.nl.

Green Planet Pesse

Vraag offerte aan

Adres:

Bultinge 2
7933 TZ Pesse

Contactgegevens:

0800-250 60 60 (gratis)

Green Planet draagt bij aan de vergroening van de mobiliteit

TOPLOCATIES

ONTDEK DE MEEST GEBOEKTE LOCATIES IN NEDERLAND
Loading…
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE