Fletcher Hotel-Restaurant de Zeegser Duinen

Dé inspirerende vergaderlocatie van Drenthe

Daarom

boekt u deze locatie
  • 78 kamers en 12 multifunctionele zalen voor groepen tot 500 personen
  • Trendy Live Cooking Restaurant Paviljoen Duinoord
  • Overdekt zwembad, sauna en solarium
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeergelegenheid

Assistent Manager Meeting Experts

Ferdi Steenbrink

Hotel-Restaurant De Zeegser Duinen

Het prachtige Hotel-Restaurant De Zeegser Duinen is dé vergaderlocatie van Drenthe. De omgeving is zo inspirerend dat frisse, nieuwe ideeën zomaar ontstaan. Dit unieke viersterren hotel in de prachtige ongerepte natuur beschikt over 76 sfeervolle en comfortabele hotelkamers en twee luxe suites. De kamers bieden uitzicht op de natuur evenals de 12 modern ingerichte vergaderzalen. De Zeegser Duinen biedt faciliteiten op maat voor al uw bijeenkomsten, van een dagdeel tot meerdere dagen en van kleine tot grote gezelschappen van 250 personen. De klassieke gastvrijheid en service in combinatie met de geavanceerde faciliteiten maken uw bijeenkomst tot een succes.

Zalen in allerlei afmetingen
Of u nu een kleine of grote ruimte zoekt voor uw bijeenkomst; Hotel-Restaurant De Zeegser Duinen beschikt over zalen van diverse afmetingen, die geschikt zijn voor al uw zakelijke bijeenkomsten. Uiteraard beschikken de zalen over alle moderne vergaderfaciliteiten en voldoen aan de hedendaagse vergadereisen.

Eten & drinken
In de meeste restaurants werken de koks achter de schermen, maar in Paviljoen Duinoord werken ze juist vóór de schermen. Voor de ogen van de gasten bereiden de koks "live" de meest smaakvolle gerechten. Alle ingrediënten zijn dagvers en van hoge kwaliteit. Het Live Cooking restaurant biedt u de juiste locatie om met familie of vrienden een onvergetelijke avond te beleven.

Evenementen & feesten
Hotel-Restaurant De Zeegser Duinen biedt u vele mogelijkheden voor een spetterend feest of een intiem samenzijn. Er zijn diverse feestelijke zalen die naar wens kunnen worden aangekleed, met een maximale capaciteit van 500 personen. Voor diners met grote gezelschappen is Live Cooking Restaurant Paviljoen Duinoord uitermate geschikt. Ook beschikken wij over een Grand Café. Wat de aanleiding ook is, het zal een feest worden om nooit meer te vergeten.

Kamers
Hotel-Restaurant De Zeegser Duinen, op 25 minuten rijden van Groningen, beschikt over Comfortabele kamers met twinbedden of double bed en badkamer met ligbad of douche. De suites beschikken over luxere en ruimere kamer met double bed en badkamer met ligbad en douche.

Meer informatie? Vrijblijvende offerte?
Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden. Bel naar ons gratis nummer 0800-250 60 60 of stuur een e-mail naar: MeetingExpert@regardz.nl.

Hotel Zeegser Duinen

Vraag offerte aan

Adres:

Schipborgerweg 8

9483 TL Zeegse

Contact gegevens:

0800 - 250 60 60 (gratis)

Uniek viersterrenhotel in de prachtige ongerepte natuur

TOPLOCATIES

ONTDEK DE MEEST GEBOEKTE LOCATIES IN NEDERLAND
Loading…
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE