Utrecht

Berghotel Amersfoort sterstersterster
 

Berghotel AmersfoortEen voormalig kuuroord met prachtige tuin in een bosrijke omgeving aan de rand van de Utrechtse Heuvelrug: dat is Berghotel Amersfoort. Het landhuis heeft alles waar onze moderne tijd om vraagt, met behoud van de nostalgische uitstraling. Dankzij de ruime keuze aan hotelkamers is Berghotel Amersfoort bovendien zeer geschikt voor meerdaagse bijeenkomsten.


Centraal in Nederland gelegen, luxe en compleet: Berghotel Amersfoort


 

Eenhoorn Amersfoort

 
Eenhoorn Amersfoort
De Eenhoorn ligt midden in het land, op 84 stappen van station Amersfoort. Voorzien van alle faciliteiten voor een moderne bijeenkomst, waaronder een nieuw restaurant met open keuken. Van vergaderen tot congressen met honderden bezoekers: het kan in Eenhoorn Amersfoort. In de lobby vindt u Hartig, dé plek voor een heerlijk ambachtelijk broodje en een kop vers gemalen koffie.


Praktisch, zakelijk en netjes: dat is Eenhoorn Amersfoort.


 

La Vie Utrecht


La Vie UtrechtVergaderen of trainen op een steenworp afstand van de beroemde Utrechtse grachten: dat belooft inspirerende wandelingen in de lunchpauze. Het restaurant en de nieuwe etages zijn zeer de moeite waard. Deze bieden een exclusieve oplossing voor uw congres tot 150 personen. 
 
Modern, betrouwbaar en zeer goed bereikbaar:
 

Hotel-Restaurant Het Witte Huis


Hotel-Restaurant Het Witte HuisHotel-Restaurant Het Witte Huis in Soest is gelegen op korte afstand van prachtige Soesterduinen en nabij het centrum van Amersfoort. Het 4-sterren hotel beschikt over 42 kamers. Deze kamers bevinden zich in het hoofdgebouw en verschillende bijgebouwen. Ze zijn allen ingericht in dezelfde, moderne look and feel en staan garant voor een comfortabel verblijf en een goede nachtrust. Daarnaast beschikt het hotel over een sfeervol restaurant, hotelbar en 4 multifunctionele zalen geschikt voor alle zakelijke als feestelijke bijeenkomsten.


 

 

Mariënhof Amersfoort

 
Marienhof Amersfoort
De Mariënhof, een monumentaal stadsklooster met Hart en Ziel in Amersfoort, is een unieke vergader- en evenementenlocatie in Midden-Nederland. Dit eeuwenoude klooster met monumentale tuin beschikt over 2 grote zalen en 8 karakteristieke stijlkamers. Als u deze inspirerende vergaderlocatie in zijn geheel afhuur kunt u maar liefst 700 gasten verwelkomen.

 


 

Slot Zeist

 
Slot Zeist
Dit zeventiende-eeuwse slot is overweldigend, warm en excentriek en biedt bijzondere mogelijkheden voor zakelijke bijeenkomsten, spectaculaire feesten en evenementen, bruiloften, exclusieve diners en ontmoetingen. Het Slot Zeist beschikt over 2 grote plenaire ruimtes en 16 subzalen. In zijn geheel biedt deze locatie plaats aan maar liefst 1.250 gasten!

 


 

Muntgebouw Utrecht

 
Muntgebouw Utrecht
Het Muntgebouw Utrecht is een monumentale en unieke evenementenlocatie gelegen aan het water in een schilderachtige omgeving. De centrale ligging op steenworp afstand van de Jaarbeurs en Utrecht CS maken van dit Rijksmonument de ideale locatie voor uw bijeenkomst. Het Muntgebouw beschikt over 2 grote plenaire ruimtes, 10 karakteristieke subruimtes en een terras.

Ongeacht de omvang van uw evenement, Muntgebouw Utrecht voldoet aan alle verwachtingen.