Kamer reserveren 

Wilt u een kamer reserveren? Wij hebben verschillende hotels waar u uit kunt kiezen. Het meest authentieke hotel in Amersfoort bijvoorbeeld: het Berghotel. Een hotel naast het vliegveld in Rotterdam, maar ook grenzend aan een natuurgebied. Of een hotel dat zich op een prachtig landgoed bevindt van zo’n 14 hectare grond. 

Door op de groene button te klikken reserveert u heel gemakkelijk uw kamer. 

 
 

Berghotel Amersfoort


Het Berghotel is het meest authentieke hotel in Amersfoort. Vlakbij het centrum en grenzend aan de voet van de Utrechtse Heuvelrug. Het hotel biedt een viertal verschillende hotelkamers variërend van een comfort hotelkamer tot de luxe en romantische bruidssuite.  
 

Groenendael Hilvarenbeek

Groenendael Hotel & Conferentiecentrum bevindt zich op een prachtig landgoed van 14 hectare grond. Alle kamers kijken uit op dit rustieke landschap en eigen bos. Het hotel beschikt over 120 hotelkamers, waarvan 20 kamers in het kasteel en 100 kamers verdeeld zijn over de vier vleugels van het conferentiecentrum.  
 

Airport Hotel Rotterdam

Airport Hotel Rotterdam is een modern en luxe 4-sterren hotel bij Rotterdam The Hague Airport. Alle 99 kamers in het hotel zijn in 2010 gerenoveerd. Het zijn modern ingerichte kamers en deze variëren van comfort kamer tot suite.