Kamer reserveren 

Wilt u een kamer reserveren? Wij hebben verschillende hotels waar u uit kunt kiezen. Het meest authentieke hotel in Amersfoort bijvoorbeeld: het Berghotel. Een hotel naast het vliegveld in Rotterdam, maar ook grenzend aan een natuurgebied. Of een hotel dat zich op een prachtig landgoed bevindt van zo’n 14 hectare grond. Daarnaast kunt u nog kiezen voor onze partnerhotels: Golden Tulip Ampt van Nijkerk en Royal Tulip Heerlickheijd van Ermelo. Twee prachtige hotels midden op de Veluwe.  

Door op de groene button te klikken reserveert u heel gemakkelijk uw kamer. 

 
 

Berghotel Amersfoort


Het Berghotel is het meest authentieke hotel in Amersfoort. Vlakbij het centrum en grenzend aan de voet van de Utrechtse Heuvelrug. Het hotel biedt een viertal verschillende hotelkamers variërend van een comfort hotelkamer tot de luxe en romantische bruidssuite.  
 

Groenendael Hilvarenbeek

Groenendael Hotel & Conferentiecentrum bevindt zich op een prachtig landgoed van 14 hectare grond. Alle kamers kijken uit op dit rustieke landschap en eigen bos. Het hotel beschikt over 120 hotelkamers, waarvan 20 kamers in het kasteel en 100 kamers verdeeld zijn over de vier vleugels van het conferentiecentrum.  
 

Airport Hotel Rotterdam

Airport Hotel Rotterdam is een modern en luxe 4-sterren hotel bij Rotterdam The Hague Airport. Alle 99 kamers in het hotel zijn in 2010 gerenoveerd. Het zijn modern ingerichte kamers en deze variëren van comfort kamer tot suite.  
 

Golden Tulip Ampt van Nijkerk

comfortkamer Golden Tulip Ampt van Nijkerk
Golden Tulip Ampt van Nijkerk is een sfeervol viersterrenhotel in Nijkerk. Centraal gelegen aan de rand van de Veluwe en op een steenworp afstand van de A28. Het hotel is makkelijk bereikbaar en een perfecte plek voor paar dagen ontspanning in de bossen. Met 110 kamers is er altijd een type kamer dat bij u past.  
 

Royal Tulip Heerlickheijd van Ermelo

comfortkamer Royal Tulip Heerlickheijd van Ermelo
Royal Tulip Heerlickheijd van Ermelo, een stijlvol en luxe hotel midden in de bossen van de Veluwe. Zeer geschikt voor een lekkere fiets- of wandeltocht. Het hotel zelf beschikt over een 127 hotelkamers in diverse types, een binnenzwembad, sauna, solarium, fitness center en een Lancaster beautycentrum.