Franchise bijeenkomsten

Expertz in franchise bijeenkomsten!

Franchise bijeenkomsten zijn een belangrijke manier om uw franchiseorganisatie te laten groeien. De bijeenkomsten moeten natuurlijk de juiste toon en inhoud hebben. De boodschap moet goed en soms krachtig overgebracht worden en de deelnemers moeten er een goed gevoel aan overhouden. De aanwezige ondernemers zijn kritisch en verwachten goede bijeenkomsten, maar willen niet het gevoel hebben er teveel voor te betalen.

Regardz begrijpt dit en helpt franchisegevers op een verantwoorde, subtiele manier bijeenkomsten belangrijk te maken. Regardz draagt bij met een locatie die aan alle wensen en eisen voldoet en met écht aardige medewerkers. Op verzoek kan tevens een breed pakket aan services en diensten geleverd worden. Zodat u zich kunt focussen op de inhoud van de bijeenkomst.

Locaties in geheel Nederland
Boekt u uw bijeenkomsten al bij Regardz? We hebben locaties in geheel Nederland. Graag lichten wij in een persoonlijk gesprek de mogelijkheden voor úw organisatie toe. Ter kennismaking kunt u vervolgens uw eerstvolgende bijeenkomst gratis in een van onze locaties houden. 

Wilt u liever elders bijeenkomen? Ook dat regelen we graag voor u. Laat het ons weten en wij vinden altijd een passende oplossing.

Bekijk de brochure: Franchise bijeenkomsten?

Regardz helpt franchisegevers met bijeenkomsten over nieuwe Franchise Code.
Lees hier het persbericht over de nieuwe Franchise Code.

 

MEER INFORMATIE

Heeft u hulp nodig met het organiseren van uw bijeenkomst? Neem contact op met onze meeting experts voor een uitgebreid advies. Mail naar MeetingExpert@regardz.nl of bel gratis naar 0800-250 60 60. We helpen u graag!

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE