Extraaz

Wat is Extraaz?
Extraaz is het loyaliteitsprogramma van Regardz. Voor elke reservering die u in een Regardz locatie maakt, kunt u Extraaz ontvangen. Als u voldoende Extraaz heeft gespaard, kunt u deze inwisselen voor leuke cadeaus voor uzelf, uw bedrijf of voor een goed doel. Lees hier de algemene voorwaarden van Extraaz. 
 
Aanmelden
Om Extraaz te kunnen sparen, dient u zich eerst aan te melden. Dit doet u door het ‘online registratieformulier’ op deze pagina in te vullen. Na het invullen heeft u een profiel op onze website aangemaakt: MyZone, uw eigen persoonlijke omgeving. In uw profiel kunt u het vinkje ‘Extraaz spaarder’ aanvinken.  
 
Extraaz sparen
U kunt Extraaz verdienen door in een Regardz locatie of partnerlocatie een bijeenkomst of overnachting te reserveren, via Regardz. De Extraaz worden na facturatie van de bijeenkomst automatisch bijgeschreven op uw account. Wilt u Extraaz sparen over losse hotelovernachtingen? Voer dan hieronder de gevraagde gegevens in en klik op 'Verstuur'.  ​
 
Volledige naam: *
E-mailadres: *
Factuurnummer: *


Extraaz artikel bestellen
Vanuit MyZone kunt u uw punten beheren en besteden in onze vernieuwde webshop. Zodra u over gaat tot bestellen dient u in te loggen. De levertijd van de artikelen ligt tussen de twee en drie weken.   
 
Hoe weet u hoeveel Extraaz u heeft?
Uw saldo kunt u altijd inzien in MyZone, uw eigen omgeving binnen onze website waar u ook uw persoonlijke profiel, bedrijfsprofiel, bij- en afschrijvingen en boekingen kunt bekijken. 

Klik hier om in te loggen in MyZone.