Eenvoudig online uw werk- of vergaderruimte door heel Nederland zoeken en direct boeken: op Regardz.nl kan het. Regardz.nl is het platform dat eenvoudig en snel inzicht geeft in de beschikbaarheid en de tarieven van locaties door heel Nederland. U vindt de perfecte locatie, beheert uw bijeenkomsten en u kunt zelfs deelnemers voor uw bijeenkomst uitnodigen. U heeft dus continu inzicht en overzicht.

Doordat u gelijk inzicht heeft in beschikbaarheid en tarieven, bent u niet meer afhankelijk van de openingstijden van onze Meeting Experts. Het wachten op een offerte met prijs en beschikbaarheid is verleden tijd.

MyZone
Daarnaast kunt u heel eenvoudig al uw boekingen online beheren en bijhouden in uw eigen persoonlijke omgeving: MyZone. Bovendien heeft u hier ook de mogelijkheid om deelnemers voor uw bijeenkomst uit te nodigen. Verder vindt u hier al uw persoonlijke en bedrijfsgegevens. Dat is wat wij gebruikersgemak noemen! U kunt zich hier heel eenvoudig registreren.

Flexibiliteit
Wij hanteren het principe van best beschikbare prijzen. De prijzen zijn flexibel en kunnen per dag of periode verschillen. Daarbij garanderen wij u dat u op het moment van reserveren de best geldende prijs voor alle onderdelen van de bijeenkomst krijgt. Het maakt hierbij niet uit of u nu online boekt of dat u dit telefonisch of per mail doet, u krijgt altijd dezelfde prijs aangeboden.

 

Persoonlijk contact RegardzPersoonlijk contact

Uiteraard blijft het altijd mogelijk om een offerte aan te vragen of persoonlijk contact te hebben met onze meeting experts via het (gratis) nummer 0800-250 60 60, mailen naar MeetingExpert@regardz.nl of via de chat rechtsonder in beeld.

Wilt u een locatie reserveren die niet op onze site vermeld staat? Ook dat regelen we voor u! Onze meeting experts helpen u graag met uw vraag. We vinden altijd een passende oplossing.