Congreslocatie Utrecht

Inspirerende congreslocaties in Utrecht

Op Regardz.nl vindt u een bijzonder overzicht met meerdere unieke congreslocaties in de regio Utrecht. Natuurlijk vindt u op alle locaties alles wat u nodig heeft voor uw congres: van gratis wifi en goede koffie tot vakkundige medewerkers en uitstekende catering.

Voordelen congreslocaties op Regardz.nl

  • Op Regardz.nl vindt u een uniek overzicht met congreslocaties door heel Nederland. Hierdoor is er altijd een geschikte ruimte voor u beschikbaar
  • Vraag online direct en eenvoudig een vrijblijvende offerte aan
  • Alle locaties zijn van alle gemakken voorzien zoals gratis wifi en koffie
  • Uitstekende catering.

Bent u op zoek naar een geschikte congreslocatie buiten Utrecht? Kijkt u dan ook eens naar de bijzondere locaties in Amsterdam en Amersfoort.

Uiteraard helpen wij u met al uw vragen. Wilt u meer informatie over de locaties op Regardz.nl? Neem dan contact op met MeetingExpert@regardz.nl of bel gratis met 085 – 051 7341.

Tribes Utrecht Papendorp

Bekijk locatie

La Vie Meeting Center Utrecht

Bekijk locatie

Muntgebouw Utrecht

Bekijk locatie

Antropia, Cultuur- en Congrescentrum

Bekijk locatie

Van der Valk Hotel Houten-Utrecht

Bekijk locatie

Bar Beton Rijnsweerd

Bekijk locatie

Kasteel Woerden

Bekijk locatie

UniePlaza congres- en vergadercentrum

Bekijk locatie

Landgoed Zonheuvel

Bekijk locatie

Fletcher Hotel-Restaurant Het Witte Huis

Bekijk locatie

Slot Zeist

Bekijk locatie

Hotel Theater Figi

Bekijk locatie

Postillion Hotel Utrecht Bunnik

Bekijk locatie

Buitenplaats Sparrendaal

Bekijk locatie

Buitenplaats Amerongen

Bekijk locatie

Alle voordelen van een congreslocatie in Utrecht

Als u een congres wilt organiseren, is het als eerste van belang dat u een geschikte locatie vindt om uw congres te organiseren. Utrecht is rijk aan verschillende bijzondere congreslocaties die allemaal uniek zijn op hun eigen manier. Of u nou een wat kleinschalig congres wilt organiseren of op zoek bent naar een grote congreslocatie met capaciteit tot 500+ personen, in Utrecht is altijd een geschikte congreslocatie te vinden. Utrecht beschikt over locaties aan het water, locaties in het groen, maar ook over locaties midden in de stad. Waar u ook naar op zoek bent, in Utrecht zit u altijd goed.

Een goed voorbeeld van een mooie congreslocatie nabij Utrecht is het Van der Valk Hotel Houten. Dit hotel is centraal gelegen aan de A27 op een steenworp afstand van de stad Utrecht. Voor iedere zakelijke bijeenkomst zoals een congres is dit de ideale locatie. Met wel 20 multifunctionele zalen die allemaal sfeervol zijn ingericht is er genoeg keuze voor de perfecte zaal voor uw congres. Wat ook erg opvallend is aan de locatie is dat de toern wel 60 meter hoog is. Dit alles maakt dat Van der Valk Hotel houten een bijzondere congreslocatie is die u niet snel zult vergeten. Tevens beschikt de locatie over gratis parkeergelegenheid. Een ander voorbeeld is Muntgebouw Utrecht, een andere congreslocatie in Utrecht. Bij deze locatie kunnen congressen tot wel 700 personen worden georganiseerd. De locatie is gelegen op een mooie locatie aan het water in een schilderachtige omgeving en ligt op een steenworpafstand van Utrecht CS. Daarnaast is de locatie erg makkelijk te bereiken.

Ondanks dat er bij Regardz veel verschillende congreslocaties Utrecht zijn aangesloten, kan het voorkomen dat uw gewenste locatie er niet bij staat. Als dit het geval is dit geen probleem! U kunt altijd contact opnemen met de Meeting Experts van Regardz, zij zullen er alles aan doen om uw congres toch te organiseren bij uw gewenste locatie.

Van alle bovenstaande congreslocaties Utrecht kunt u direct een offerte aanvragen of de beschikbaarheid en prijs checken. Als u uw persoonlijke wensen voor het congres wilt bespreken kunt u altijd een van onze Meeting Experts contacteren.

In ons overzicht zijn niet alleen congreslocaties te vinden. Er zijn vele andere locaties te vinden voor andere soorten bijeenkomsten, bijvoorbeeld onze trainingslocaties, feestlocaties en vergaderlocaties.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE