Congreslocatie Den Haag

Unieke en inspirerende congreslocaties in regio Den Haag

Zoekt u een congreslocatie in Den Haag? Op Regardz.nl vindt u een uniek aanbod met bijzondere congreslocaties in de regio Den Haag.

Voordelen congreslocaties op Regardz.nl

  • Op Regardz.nl vindt u een uniek overzicht met congreslocaties door heel Nederland. Hierdoor is er altijd een geschikte ruimte voor u beschikbaar
  • Vraag online direct en eenvoudig een vrijblijvende offerte aan
  • Alle locaties zijn van alle gemakken voorzien zoals gratis wifi en koffie
  • Uitstekende catering.

Uiteraard zijn alle congreslocaties van alle gemakken voorzien en vraagt u online eenvoudig een vrijblijvende offerte aan. Mocht u uw congres toch elders willen organiseren, kijk dan eens naar de bijzondere congreslocaties in Amsterdam en Utrecht.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Mail naar MeetingExpert@regardz.nl of bel gratis met 0800-250 60 60. U kunt ook contact met ons opnemen door middel van ons contactformulier.

World Forum

Bekijk locatie

Regardz The Globe Meeting Center Den Haag

Bekijk locatie

City Resort Hotel Leiden

Bekijk locatie

De Broodfabriek

Bekijk locatie

CORPUS Congress Centre

Bekijk locatie

NH Atlantic Den Haag

Bekijk locatie

NH Zoetermeer

Bekijk locatie

Igluu Den Haag

Bekijk locatie

Internationaal Perscentrum Nieuwspoort

Bekijk locatie

De voordelen van een congreslocatie Den Haag

Als u op zoek bent naar de ideale locatie om een congres te organiseren, kan dit soms best nog wel eens lastig zijn. Den Haag is een van de provincies in Nederland die vol staat met allerlij verschillende soorten congreslocaties, verdeeld over de hele provincie. Het maakt geen verschil of u een congres wilt organiseren voor een kleinere groep of juist voor een zo groot mogelijk publiek; In Den Haag vind u altijd een locatie die bij uw wensen past.

Als voorbeeld is Corpus Congress Centre een erg geschikte locatie om uw congres te organiseren. In Corpus Congress Centre staan beleving, gezondheid, educatie en innovatie centraal. De locatie beschikt over een grote congreszaal die zowel geschikt is voor plenaire sessies als voor grote diners.  Daarnaast beschikt deze zaal over vier kleinere zalen zodat u door middel van het gebruik van schuifwanden precies kunt kiezen hoeveel ruimte u nodig heeft voor uw congres. Als u tijdens of na het congres wilt ontspannen, heeft u bij de Penthousa op de 8ste etage een geweldig uitzicht over Den Haag. Dit alles zorgt ervoor dat Corpuss Congress Centre een ideale congreslocatie Den Haag is. Een ander goed voorbeeld van een ideale congreslocatie Den Haag is NH Atlantic – Den Haag.  Deze congreslocatie beschikt over 19 vergaderzalen, de grooste zaal kan tot wel 300 personen accommoderen. Vanaf de locatie heeft u een prachtig uitzicht over de zee of de duinen en het strand is direct voor het hotel gelegen. Naast dit alles is deze congreslocatie in Den Haag erg gemakkelijk te bereiken met zowel het openbaar vervoer of de auto.

Als u er nog niet over uit bent welke congreslocatie in Den Haag het beste bij u past, zijn de Meeting Experts van Regardz altijd bereid om u verder te helpen. Zij kunnen u helpen de meest geschikte Congreslocatie te vinden die het beste past bij uw persoonlijke wensen. Met onze Meeting Experts kunt u al uw wensen voor de training bespreken om ervoor te zorgen dat uw training aan niets ontbreekt. Regardz vindt altijd een passende oplossing!

Naast deze congreslocaties in Utrecht zijn er op Regardz.nl ook verschillende trainingslocaties, feestlocaties en vergaderlocaties te vinden.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE