Congreslocatie Amsterdam

Inspirerende en unieke congreslocaties in Amsterdam

U zoekt een unieke congreslocatie in Amsterdam? Op Regardz.nl vindt u diverse congreslocaties in Amsterdam, die van alle moderne gemakken zijn voorzien.

Voordelen congreslocaties op Regardz.nl

  • Op Regardz.nl vindt u een uniek overzicht met congreslocaties door heel Nederland. Hierdoor is er altijd een geschikte ruimte voor u beschikbaar
  • Vraag online direct en eenvoudig een vrijblijvende offerte aan
  • Alle locaties zijn van alle gemakken voorzien zoals gratis wifi en koffie
  • Uitstekende catering.

Natuurlijk vindt u op al deze locaties alles wat u nodig heeft voor uw congres: van gratis wifi en goede koffie tot vakkundige medewerkers en uitstekende catering. Uiteraard is het ook mogelijk uw congres elders te organiseren. Heeft u de congreslocaties in Utrecht en Amersfoort al bekeken?

Uiteraard helpen wij u met al uw vragen. Wilt u meer informatie over de locaties op Regardz.nl? Neem dan contact op met MeetingExpert@regardz.nl of bel gratis met 0800 – 250 60 60

Level Eleven Amsterdam

Bekijk locatie

Fletcher Hotel Amsterdam

Bekijk locatie

Studio's Aalsmeer

Bekijk locatie

NH Jan Tabak

Bekijk locatie

Landgoed Duin & Kruidberg

Bekijk locatie

Planetarium Meeting Center Amsterdam

Bekijk locatie

Conservatorium

Bekijk locatie

Postillion Hotel Amsterdam

Bekijk locatie

NH Naarden

Bekijk locatie

NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky

Bekijk locatie

NH Caransa

Bekijk locatie

Golden Tulip Hotel Alkmaar

Bekijk locatie

WTC Almere

Bekijk locatie

NH Amsterdam Zuid

Bekijk locatie

Koninklijk Instituut voor de Tropen

Bekijk locatie

De voordelen van een congreslocatie Amsterdam

Als u gegarandeert wilt zijn van een geslaagd congres, dan is Amsterdam een ideale locatie om uw congres te organiseren. Amsterdam is centraal gelegen in het land en is daardoor erg toegankelijk. In Amsterdam zijn niet alleen veel vergader- en feestlocaties te vinden, maar ook erg veel congreslocaties. Amsterdam heeft een grote diversiteit aan locaties waardoor wij voor iedere gelegenheid een geschikte congreslocatie voor u kunnen vinden.

Een goed voorbeeld van een ideale congreslocatie Amsterdam is NH Amsterdam Zuid, een luxe 4-sterrenlocatie gevestigd nabij het zakelijke district van Amsterdam. Met wel 18 flexibele zalen waar tot wel 145 personen in één zaal gefaciliteerd kunnen worden is er altijd een geschikte zaal aanwezig voor uw congres. Wat ook altijd handig is is dat het hotel erg in de buurt ligt van verschillende winkels, restaurants en cafés. Het hotel is ook gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer of met de auto. Een ander goed voorbeeld is Planetarium Meeting Center Amsterdam. Deze vergader- en congreslocatie in Amsterdam beschikt over 15 zalen, waarvan de grootste zaal tot wel 230 gasten kan accommoderen. De locatie heeft een mooie ligging in het groen, is makkelijk te bereiken en is daarnaast een officiële trouwlocatie. De locatie is volledig voorzien van alle moderne middelen en veel zalen hebben uitzicht op de natuur. De beschikbaarheid en prijs van deze locatie is te vinden op onze site.

Door het grote aantal congreslocaties in Amsterdam en de verschillende zalen maakt het niet uit voor hoeveel personen u uw congres wilt organiseren. Regardz zorgt ervoor dat uw congres onvergetelijk zal zijn en dat het aan al uw wensen voldoet. Al uw wensen en bijzonderheden kunt u overleggen met onze Meeting Experts die u graag verder helpen. Weet u nog niet zeker welke congreslocatie het meest geschikt is voor u? Ook dan helpen onze Meeting Experts u graag verder om samen uw ideale congreslocatie in Amsterdam te achterhalen.

Naast alle congreslocaties in Amsterdam kunt u bij Regardz nog veel meer bijzondere locaties vinden die verspreid zijn over heel Nederland. Heeft u interesse in andere soorten locaties, neem dan gerust een kijkje bij onze vergaderlocaties, feestlocaties en trainingslocaties.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE