Congreslocatie Amersfoort

Unieke en inspirerende congreslocaties in regio Amersfoort

Bent u op zoek naar unieke en inspirerende congreslocaties in Amersfoort? Op Regardz.nl vindt u een ruim aanbod aan unieke congreslocaties in de regio Amersfoort, die van alle gemakken zijn voorzien. Deze locaties kunt u 24/7 eenvoudig online zoeken en direct online een offerte aanvragen. 

Voordelen congreslocaties in Amersfoort

  • Op Regardz.nl vindt u een uniek overzicht met congreslocaties door heel Nederland. Hierdoor is er altijd een geschikte ruimte voor u beschikbaar 
  • Vraag online direct en eenvoudig een vrijblijvende offerte aan
  • Alle locaties zijn van alle gemakken voorzien zoals gratis wifi en koffie
  • Uitstekende catering.

Organiseert u uw congres liever elders? Kijkt u dan ook eens naar de congreslocaties in Utrecht en Amsterdam.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Mail naar MeetingExpert@regardz.nl of bel gratis met 0800-250 60 60. U kunt ook contact met ons opnemen door middel van ons contactformulier.

Mariënhof Amersfoort

Bekijk locatie

Eenhoorn Meetning Center Amersfoort

Bekijk locatie

Best Western Plus Berghotel Amersfoort

Bekijk locatie

Postillion Hotel Arnhem

Bekijk locatie

Landgoed Zonheuvel

Bekijk locatie

Hart van Holland Nijkerk

Bekijk locatie

Fletcher Hotel-Restaurant Het Witte Huis

Bekijk locatie

Slot Zeist

Bekijk locatie

NH Amersfoort

Bekijk locatie

Bilderberg Hotel De Klepperman

Bekijk locatie

Van der Valk Hotel Hilversum- de Witte Bergen

Bekijk locatie

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer

Bekijk locatie

Het organiseren van een congres in Amersfoort

Voor het boeken van een congreslocatie is Amersfoort een plek waar u zeker zult slagen. Amersfoort staat vol met diverse congreslocaties zoals Flint, Mariënhof Amersfoort en Van der Valk Hotel de Witte Bergen. Veel van onze congreslocaties in Amersfoort zijn omgringt door de natuur of hebben een historische achtergrond. Zo heeft iedere congreslocatie Amersfoort wel iets wat de locatie bijzonder maakt.

Neem bijvoorbeeld onze congreslocatie Amersfoort Eenhoorn Meeting center Amersfoort. Deze sfeervolle congreslocatie met een gemiddelde gastenwaardering van een 8,6 is ideaal voor grote en kleinschalige congresssen. De Rondeelzaal biedt capaciteit tot 350 personen, maar als u interesse heeft in een vergadering of andere kleinschalige bijeenkomst, biedt de locatie ook 25 zalen aan. Ook voor een lekker ontbijt, diner of een tussendoortje bent u bij deze locatie aan het juiste adres. Bij Hartig, gevestigd op de begane grond, kunt u altijd terecht voor lekkere broodjes, koffie en diverse gezonde sappen. Eenhoorn Meeting Center Amersfoort is slechts 84 stappen verwijderd van Station Amersfoort en is ook goed te bereiken met de auto. Een ander goed voorbeeld is de congreslocatie Mariënhof Amersfoort. Deze congreslocatie is omringd door het groen en heeft een rijke historie. Bij Mariënhof Amersfoort kunt u voor evenementen tot wel 800 personen terecht, maar ook voor kleinere groepen zijn voldoende zalen en kamers beschikbaar. Zo is de locatie ook geschikt voor bijvoorbeeld een workshop, productpresentatie, break-out room, lunches en intieme diners. Mariënhof Amersfoort is uitstekend bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als de auto. Parkeren kan op steenworpafstand van de locatie en de bushalte staat voor de deur.

Zijn deze locaties toch niet precies waar u naar op zoek bent? Dit zijn maar twee voorbeelden van ons aanbod congreslocaties in Amersfoort. Op Regardz.nl vindt u een breed overzicht van allerlei andere soorten locaties, zowel binnen als buiten Amersfoort. Als u het lastig vindt om een keuze te maken tussen de locaties, neem dan gerust contact op met een van onze Meeting Experts. Zij zullen u verder helpen om samen uw ideale (congres)locatie te vinden.

Als u ook geïnteresseerd bent in onze overige locaties, bekijk dan ook onze vergaderlocaties, trainingslocaties en feestlocaties door heel Nederland!

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE