Heeft u aan veel mensen tegelijk iets te vertellen? Houdt u een symposium, conferentie, seminar of congres? Dan bent u vast druk bezig met de inhoud. Wij helpen u met het faciliteren van de locatie, de techniek en de catering. Zodat u daar geen omkijken naar heeft!

Met onze ervaring en kennis op het gebied van het organiseren van congressen, helpen wij u graag mee van conceptfase tot uitvoering. We kunnen u ook veel werk uit handen nemen door aanvullende eventservices voor u te regelen. Welke eisen u ook aan een congreslocatie stelt, wij regelen het. 

Op Regardz.nl vindt u een uniek overzicht met congreslocaties door heel Nederland. Hierdoor is er altijd een geschikte ruimte voor u beschikbaar. Vraag online direct en eenvoudig een vrijblijvende offerte aan.

Wilt u liever elders uw congres organiseren? Dit is slechts een selectie van de mogelijkheden. Waar u wilt, we regelen het graag. Neem contact op met onze meeting experts en we vinden altijd een passende oplossing. Mail naar MeetingExpert@regardz.nl of bel met ons gratis nummer 0800 – 250 60 60.