Regardz.nl locaties dragen hun steentje bij aan Wereldgezondheidsdag | 07.04.2016 |

Regardz nieuws

Donderdag 7 april is het Wereldgezondheidsdag. Op deze dag vraagt de World Health Organization aandacht voor de vele ziektes en de daarbij behorende taboes. Diverse locaties die via Regardz.nl te boeken zijn besteden aandacht aan deze dag. Dit jaar ligt de focus van de Wereldgezondheidsdag op diabetes en het verslaan er van. Maar wat is diabetes nou eigenlijk?

Wereldwijd hebben meer dan 350 miljoen mensen diabetes. Als er niets verandert zal dit getal in de komende 20 jaar verdubbelen! Bij mensen met de ziekte diabetes kan het lichaam de bloedsuikerspiegel niet meer in evenwicht houden. Dit komt doordat het lichaam te weinig insuline heeft. Insuline is het hormoon dat de bloedsuikerspiegel regelt. Diabetes wordt ook wel suikerziekte genoemd. De meest voorkomende soort is diabetes type 2. Negen van de tien mensen met diabetes heeft dit type. Diabetes type 2 is te voorkomen door genoeg te bewegen, op gezond gewicht te zijn, verstandig te eten en niet te roken. Al deze dingen verkleinen de kans op diabetes aanzienlijk.

Bij diverse locaties die via Regardz.nl te boeken zijn wordt er aandacht geschonken aan Wereldgezondheidsdag. Het is voor iedereen van groot belang om dagelijks gezond te eten. Daar dragen de deelnemende locaties graag een steentje aan bij.

Suikerrijk voedsel lijkt u in eerste instantie veel energie te geven, maar vaak komt u daarna toch in een energiedip terecht. Hierdoor is het moeilijk om geconcentreerd te blijven en gaat de productiviteit omlaag. Bij verschillende locaties vindt u deze dag dan ook extra gezonde “snacks” bij de koffie en een extra uitgebreide gezonde keuze tijdens uw lunch. Op deze manier dragen wij bij aan Wereldgezondheidsdag en komt u de dag energiek door.

diabetes

Kunnen wij u ergens mee helpen?

Organiseert u binnenkort een vergadering? Op Regardz.nl vindt u geschikte locaties voor uw bijeenkomst!

Staat uw geschikte locatie er niet bij of heeft u vragen of opmerkingen over uw bijeenkomst? Neem dan contact op met onze Meeting Experts via het gratis telefoonnummer: 0800-250 60 60 of per mail via: MeetingExpert@regardz.nl