Geniet van de Amersfoortse Brassband op 17 februari en steun het Ronald McDonald Kinderfonds

Regardz nieuws

Een unieke mogelijkheid om onder het genot van een hapje en een drankje van de Amersfoortse Brassband te genieten samen met familie, vrienden of collega’s.

Brassband Amersfoort
Op vrijdag 17 februari 2017 zal de Brassband optreden in de Rondeelzaal van de Eenhoorn te Amersfoort. De ‘British-style’ Brassband bestaat uit ruim 30 enthousiaste koperblazers en slagwerkers en is op 5 september 1975 in Ermelo opgericht als “Veluwse Brass”.

De Brassband heeft al vele prijzen gewonnen bij diverse wedstrijden en coucoursen, waarbij ze ook zelf jaarlijks een Brassband Festival organiseren eind oktober. Hierbij ontmoeten de top brassbands elkaar in de stad Amersfoort. 

Brassband

 

 

 

 

 

Wat, waar en hoe?
U kunt een ronde tafel kopen voor 10 personen voor € 300,- en op 17 februari 2017 genieten van de muziek, hapjes en drankjes. Wilt u liever met een kleiner gezelschap komen? Een halve tafel voor 5 personen voor € 150,- is ook mogelijk! Nodig vrienden en familie of juist zakenrelaties uit voor een ongedwongen avond waarbij alle zintuigen worden geprikkeld.

U bent van harte welkom vanaf 19:00 uur. Om 19:30 uur zullen de sprekers CEO & gastgever Luc van Bussel
en Jongeren Ambassadeur Martine de Wit de avond openen en u inspireren met hun eigen verhaal.

Regardz Ronald McDonald Kinderfonds
Ronald McDonald Kinderfonds

De volledige opbrengst wordt gesponsord aan het Ronald McDonald Kinderfonds. Want niet alleen voor de Brassband is gezelligheid en vriendschap een belangrijk samenbindend element voor, tijdens en na het muziek maken. Ook voor zieke kinderen is er niks mooiers dan een hechte vriendschap; weten dat er iemand voor je klaar staat en je niet alleen voelen onder de witte lakens van het ziekenhuisbed. Want als je kind in het ziekenhuis ligt, heb je elkaar nodig en daar zorgt het Ronald McDonald Kinderfonds voor. Want een ziek kind kan niet zonder zijn ouders. En andersom. 

Indien u enthousiast geworden bent en een (halve) tafel wilt kopen om deze fantastische avond bij te wonen óf meer informatie wenst, stuur dan een mail naar anouk.slierendregt@regardz.nl (er zijn 15 tafels beschikbaar).