Fiets naar je werk dag

Regardz nieuws

HomeRide 2016Vandaag is het ‘fiets naar je werk dag’. Jaarlijks wordt op deze dag aandacht gevraagd voor het fietsen naar je werk en dus zorgen voor voldoende lichaamsbeweging. Fietsen naar je werk zorgt ervoor dat je de dag fris kunt beginnen. Daarbij is het nog eens supergezond! Want wist u dat u met een half uur fietsen, gemiddeld 200 calorieën verbrandt?
Bij Regardz fietsen we één weekend per jaar niet een dag, maar een heel weekend. Waarom? Regardz is al jaren trotse partner van het Ronald McDonald Kinderfonds en we doen daarom al een aantal jaar mee met de HomeRide.

HomeRide

Dit is een uniek wielerevenement van 500km langs diverse Ronald McDonald Huizen, georganiseerd door het Ronald McDonald Kinderfonds. Doel van de HomeRide is om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de Ronald McDonald Huizen, zodat zieke kinderen hun ouders altijd dicht in de buurt hebben.

Ook in 2016 doet Regardz weer mee, met het team de Regardz Happy Riders. De renners fietsen op 25 en 26 juni 2016 van Maastricht naar Groningen; 500 kilometer binnen 24 uur. Het gaat dus om een flinke portie doorzettingsvermogen. Met iedere kilometer die HomeRiders afleggen, verkleinen ze de afstand tussen ouders en hun zieke kind.

Wilt u meer informatie over de HomeRide of het team steunen? Kijk dan op de teampagina van de Regardz Happy Riders.


Organiseert u binnenkort een bijeenkomst? Kijk dan op Regardz.nl voor een geschikte locatie. 

Staat uw geschikte locatie er niet bij of heeft u vragen of opmerkingen over uw bijeenkomst? Neem dan contact op met onze Meeting Experts via het gratis telefoonnummer: 0800-250 60 60 of per mail via: MeetingExpert@regardz.nl.