Cole Regardz: dé perfecte vergaderstoel van Nederland

Regardz nieuws

Nederland is een vergaderland! Staand vergaderen is hierbij de nieuwe trend, maar bij Vergaderstoel
bijeenkomsten langer dan 30 minuten moet er toch echt een stoel aan te pas komen. Om het zitten zo comfortabel mogelijk te maken hebben wij in samenwerking met Nederlands meubellabel Lande de perfecte vergaderstoel ontworpen: ‘De Cole Regardz’. Hoe we tot dit ontwerp zijn gekomen en waar de perfecte vergaderstoel aan moet voldoen, vertellen wij in deze blog.

Proefpersonen

Om de perfecte vergaderstoel te ontwikkelen voor onze gasten, zijn er een aantal proefstoelen gemaakt. Deze waren uitgerust met verschillende rug en zit elementen van divers formaat en soorten vulling. Deze verschillende stoelen zijn op het hoofdkantoor van Regardz in Amersfoort neergezet. Medewerkers, gasten, klanten en directeuren werden gevraagd om als proefpersoon de verschillende stoelen uit te proberen.

Dit onderzoek heeft ongeveer twee maanden geduurd en hieruit zijn de volgende punten naar voren gekomen:

1. Losse zit en rug delen

Dan komt er geen vuil tussen de verschillende onderdelen te zitten en geeft de stoel ook een beetje lucht aan de achterkant.

2. Open armleuningen

Een gast voelt zich minder opgesloten in de stoel als de armleuningen open zijn, hierdoor is er meer bewegingsvrijheid.

3. Flexibel

Er moet beweging in de stoel zitten, van een stijve stoel krijg je ook een stijf lijf. Daarom is het fijn dat de stoel een beetje meebuigt met je bewegingen.

4. Zachte stof

Zitcomfort wordt extreem bevorderd als de stoel gestoffeerd is. Op een harde stoel zit je al snel niet meer lekker.

5. De rugleuning moet lang genoeg zijn

Nederlanders zijn over het algemeen lang, met een lange rug. Deze moet ondersteund worden door de stoel, anders ontstaan er rugklachten.

Cole Regardz

Alle bovenstaande wensen van onze gasten zijn geïntegreerd in de Cole Regardz, waardoor dé perfecte vergaderstoel is ontstaan. De stoel is ook in diverse kleuren beschikbaar, zo kan deze worden aangepast aan de aard en sfeer van de bijeenkomst.

Door het toevoegen van een eigen label in de stoel is het een variant Cole die speciaal voor Regardz is ontworpen. Dus duurt de bijeenkomst nu een half uur of twee dagen, aan de stoel zal het zeker niet liggen.

Kunnen wij helpen?

Op zoek naar een locatie om comfortabel bijeen te komen? Kijk dan op www.regardz.nl, bel 0800-250 60 60 of mail MeetingExpert@regardz.nl en beoordeel zelf of dit de perfecte vergaderstoel is.

Regardz stoel

https://www.onemeeting.com/cole-regardz-de-perfecte-vergaderstoel-van-nederland/