Beveiliger én host, je moet het maar kunnen

Regardz nieuws

Security bij events 2

Jaarlijks bezoeken miljoenen mensen evenementen en elk evenement heeft beveiliging nodig. Of het nu om een muziek-, food- of een zakelijk evenement gaat. De veiligheid van medewerkers en bezoekers is van groot belang voor een geslaagde dag. Een andere voorwaarde is dat bezoekers plezier hebben en zich welkom voelen. Maar hoe kan de beveiligingsdienst ervoor zorgen dat alles veilig verloopt én dat de bezoekers zich welkom voelen? Wij zochten dit voor u uit!

Smile, smile, smile

Beveiligers zijn vaak het eerste gezicht waar evenementenbezoekers kennis mee maken, aangezien zij de toegangscontrole verzorgen. Als bezoekers worden ontvangen met een vriendelijke houding en een lach, brengt dit een positieve vibe met zich mee. Met een lach krijg je altijd veel gedaan. De uiterst stoere en soms norse houding werkt dus averechts.

Gedurende het evenement houden zij het terrein nauw in de gaten en kennen daardoor de indeling van het terrein. Dit zorgt ervoor dat beveiligers hun service kunnen verlenen (met een glimlach) aan mensen die bijvoorbeeld op zoek zijn naar het toilet of de bar.

I’m here, but I’m not here

Soms kan het zien van veel beveiliging een onveilig gevoel geven. Want waar veel beveiliging is, is vaak iets gaande. Daarom is het de taak van de beveiliging om er wel te zijn maar zo onopvallend mogelijk.

Uiteindelijk blijft het natuurlijk het belangrijkst dat het beveiligingsteam doet waarvoor zij gekomen zijn: de veiligheid waarborgen. Wanneer iedereen zich netjes gedraagt en de beveiligers hostmanship toepassen tijdens een evenement, zal iedereen zich veilig én welkom voelen.

Kunnen wij je helpen?

Organiseer je binnenkort een evenement en ben je op zoek naar een geschikte evenementenlocatie? Bekijk dan alle locaties op Regardz.nl. Heb je vragen of wil je een reservering maken neem dan contact op met onze Meeting Experts met het gratis telefoonnummer: 0800-250 60 60 of per mail: MeetingExpert@regardz.nl.