Arrangementen

Wat voor bijeenkomst u ook organiseert, wij bieden u altijd een passende oplossing.

Een bijeenkomst die vlekkeloos verloopt, voorzien van net dat beetje extra. Daar zorgen wij voor. Of het nu gaat om een reguliere vergadering, een zakenlunch of een bijzonder congres. Bij ons kunt u gebruik maken van verschillende arrangementen. Deze variëren van een 2-uurs tot een 32-uurs arrangement. De arrangementen zijn zowel inclusief als exclusief F&B te boeken.

Online uw arrangement reserveren
Onderstaand vindt u de verschillende soorten arrangementen. En het ideale is dat de meeste arrangementen direct te reserveren zijn via onze website. Zo heeft u direct online inzicht in de beschikbaarheid en tarieven en bespaart u bovendien tijd. Uiteraard bieden we ook een oplossing voor het boeken van een 24-uurs of een 32-uurs arrangement. Dit kunt u aanvragen door middel van het offerteformulier.

Uiteraard zijn alle locaties op Regardz.nl voorzien van de service en kwaliteit die u van Regardz gewend bent. U kunt ongestoord vergaderen, de techniek werkt goed en er is altijd een complete vergaderkoffer beschikbaar. Er is goed personeel in de buurt, topcatering, goede service en uiteraard mooie ruimtes met comfortabele stoelen.

Wilt u in een stad of locatie bijeenkomen die niet op onze site staat of een van onze meeting experts spreken voor een passend advies? Bel ons dan via het gratis nummer 0800-250 60 60 of mail naar MeetingExpert@regardz.nl. We helpen u graag! 

 VERGADERARRANGEMENTEN

Uw focus ligt op de inhoud van uw bijeenkomst; de rest besteedt u graag uit. In dat geval is een comfort arrangement bij Regardz een ideale oplossing.  
Bij Regardz vindt u een ruim aanbod van verschillende vergaderarrangementen, passend bij elke denkbare tijdsduur. Bij Regardz staan alle vergaderarrangementen in het teken van onbezorg verzorgd en zijn de arrangementen inclusief of exclusief av middelen te boeken. Bovendien kunt u ze eenvoudig en snel online reserveren. 

CATERINGARRANGEMENTEN

Het cateringarrangement wordt in elke vergaderlocatie aangeboden. Naast een cateringarrangement boekt u een, zogeheten, losse zaal. Onze meeting experts adviseren u graag. Ook de cateringarrangementen zijn online te reserveren.

MEERDAAGSE ARRANGEMENTEN

Steeds vaker zien wij dat onze gasten voor langere tijd bij ons verblijven. Vaak vanuit zakelijk oogpunt, omdat men vanuit het bedrijf voor een bepaalde periode is gedetacheerd en de eigen woonplaats te veraf gelegen is. Voor deze en alle andere redenen, bieden onze hotels graag een tweede huis.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE