Bruiloft

Bruiloft
 
Het plannen en organiseren van een bruiloft is heel leuk, maar brengt vaak ook veel stress met zich mee. Als u de locatie al gevonden heeft, scheelt dat veel zorgen. Regardz heeft verschillende prachtige locaties voor een bruiloft. Op een aantal daarvan kunt u elkaar ook echt het ja-woord geven, zodat de hele dag op één plek kan plaatsvinden. Bij Regardz kunt u er zeker van zijn dat wij heel goed begrijpen hoe belangrijk deze dag voor u is. U hoeft zich geen zorgen te maken; de locatie zal perfect zijn. U hoeft alleen nog maar te komen. 

Trouwen op grote hoogte doet u bij Level Eleven of Regardz WTC Arnhem. Of geef het ja-woord in het ruim 110 jaar oude Berghotel Amersfoort. Na het feest kunt u vertoeven in de prachtige bruidssuite.


U kunt ook terecht bij onze partnerlocaties. Met veertig locaties door heel Nederland, heeft Regardz altijd een geschikte ruimte voor u beschikbaar.
Tips van Regardz:
  • Kies de bruiloft die bij u past. Of dat nou traditioneel, heel eigenzinnig, luxe of juist low-budget is: het is uw dag.
  • Kiest u een jurk met een sleep, oefen daar dan thuis een paar keer mee en vraag een lieve zus of vriendin om op de bruiloft op te letten of de sleep goed ligt.
  • Neem de tijd voor de fotografie. Draag geen glitters op uw huid, want dat kan eruit zien als transpiratie. Foto's met de trouwauto? Laat de koplampen aanzetten; dat staat mooier.
  • Maak een goede inschatting van de hoeveelheid gasten; er is altijd een deel dat niet komt. 
  • Stel een budget en houdt u daaraan.
  • Als u een thema of een kleur kiest, is het eenvoudiger om één lijn te creëren in de uitnodigingen, de decoraties en het eventuele kledingadvies.
  • Zorg dat hapjes en drankjes verzorgd en lekker zijn; dat hoeft niet heel duur te zijn, maar voegt wel veel toe.
  • Een weddingplanner neemt u veel regelwerk uit handen, werkt naadloos samen met de eventplanner van Regardz en zorgt dat alles perfect verloopt op de dag zelf.
  • Als uw gasten het feest eerder verlaten, nemen ze graag even afscheid van u. Heeft u veel gasten, dan bent u de hele avond handen aan het schudden. Wilt u dat anders? Zorg dat uw gasten, uw weddingplanner en de eventplanner van Regardz dat weten. 

U weet zeker: hoe de bruiloft ook is, de locatie is in orde. Want de locatie is van Regardz.
Regardz geeft u de ruimte.
 

Meer informatie

​Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Mail naar reserveringen@regardz.nl of bel met 0800 250 60 60.
U kunt ook direct een offerte aanvragen door op onderstaande button te klikken. 
 

Boek nu direct


Anderen bekeken ook


Feest
Receptie
Reünie
Borrel
Theater / Filmvoorstelling

 

Meer informatie


Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Mail naar reserveringen@regardz.nl of bel met 0800 250 60 60.