- afwasser - Berghotel Amersfoort servicemedewerker banqueting - Gele Kegels Eindhoven
- group sales manager - Regardz Hospitality Group servicemedewerker banqueting - La Vie Utrecht
medewerker technische dienst - Rotterdam Airport Hotel servicemedewerker bediening - Rotterdam Airport Hotel
servicemedewerker algemene dienst - Rotterdam Airport Hotel - servicemedewerker bediening - Berghotel Amersfoort
servicemedewerker banqueting - Eenhoorn Amersfoort  
   Sollicitatieprocedure

In elke vacature en/of stageplaats kun je gegevens van de contactpersoon voor de openstaande functie vinden. Stuur je motivatiebrief en cv naar de genoemde contactpersoon en je ontvangt binnen 2 werkdagen een schriftelijke of telefonische reactie. 

Open sollicitatie 
Wanneer je geen interessante vacature/stageplaats op onze website bent tegengekomen, is het mogelijk om een open sollicitatie te sturen (motivatiebrief en CV) naar Jertske van Voorthuizen, HR manager, via jertske.vanvoorthuizen@regardz.nl. Vermeld in je motivatiebrief naar welke locatie, afdeling en/of functie je voorkeur uitgaat en op welke dagen je beschikbaar bent. Wij houden je gegevens dan in file en nemen contact met je op zodra er passende mogelijkheden zijn. 

Vragen
Heb je vragen over werken bij Regardz? Neem dan gerust contact op met Jertske van Voorthuizen van de afdeling HR. Zij is te bereiken via het telefoonnummer 033 - 422 09 96 of via e-mail jertske.vanvoorthuizen@regardz.nl.

 

Vacatures

Wij geven onze medewerkers graag de mogelijkheid om door te groeien en zo een carrière te maken binnen Regardz. Maar vanzelfsprekend zijn wij ook altijd op zoek naar nieuw talent. 

 


group sales manager | Regardz Hospitality Group


Ben jij de ‘aardigste’ Sales Manager van Nederland? En ben jij ook een inspirerend manager die gelooft dat succes maakbaar is?
 
Regardz geeft je nu graag de ruimte! Wij zijn per 1 juli a.s. op zoek naar een Group Sales Manager, die het Regardz sales team op inspirerende wijze kan aansturen in onze gezamenlijke missie om new business te genereren bij bestaande en nieuwe klanten. We streven ernaar om Regardz.nl op de kaart te zetten als dé totaaloplosser in het faciliteren van trainingen, vergaderingen, congressen en events.
 
Werken bij Regardz.nl
Wij geloven dat mensen elkaar altijd zullen blijven ontmoeten, dat is onze visie. Onze missie is om deze ontmoetingen te organiseren. Met Regardz.nl bieden we zakelijk Nederland daarom een totaaloplossing en beschikken we zelf over diverse eigen locaties: twee hotels, twee Event locaties, vier Congres & Vergaderlocaties en vier Training & Vergaderlocaties. Wij geven onze collega’s de ruimte om onze klanten en gasten ‘teruglustig’ te maken. De belangrijkste strategie hiervoor is het bieden van ‘State-of-the-Heart Hospitality. We willen ‘binnenvoelbaar’ zijn. Dat noemen we Kindest Regardz en onze ambitie is om het aardigste bedrijf van Nederland te zijn. ‘Nooit meer neen’ is wat ons betreft de beste omschrijving van onze kijk op excellente service. Dat vraagt veel van onze mensen, maar het geeft onze klant en onze gast het juiste gevoel bij onze dienstverlening. We bieden locaties, maar denken in de eerste plaats in oplossingen. 
 
Lees meer op:
https://www.regardz.nl/Overregardz.aspx
https://www.regardz.nl/werkenbij.aspx
 
De functie
De Group Sales Manager is een inspirerende, bruisende teamplayer met een sterk gevoel voor kansen in de markt en persoonlijke relaties met klanten en collega’s. Hij/zij gelooft in de kracht van relaties en is een pur sang netwerker & verbinder. De focus voor het sales team ligt op het organiseren van new business en het uitdiepen van bestaande relaties. Ambitie, discipline, sociale vaardigheden en ervaring zijn belangrijke bagage om succesvol te zijn, naast de kunst om out of the box te denken en het team op inspirerende wijze mee te nemen op de missie naar groei. De Group Sales Manager neemt zichzelf veel minder serieus danwel de realisatie van de groeidoelstellingen voor de groep, samen met alle Sales Manager (landelijk & regionaal) binnen de organisatie. Hij/zij is een ‘deler en samenspeler’ en werkt nauw samen met de afdeling Marketing en Customer Service. De Group Sales Manager beschikt over ruime marktkennis en speelt snel in op trends en ontwikkelingen in de markt. Hij/zij is verantwoordelijk voor een aantal geselecteerde key accounts van Regardz. De Group Sales Manager maakt onderdeel uit van het managementteam van Regardz en rapporteert rechtstreeks aan de CEO & Gastgever van Regardz Hospitality Group in Amersfoort.
 
Profiel van de gewenste kandidaat
 
Functie eisen
- HBO werk- en denkniveau
- Minimaal 4 dagen per week beschikbaar 
- Twee jaar werkervaring in een vergelijkbare aansturende sales functie in de hospitality branche (bij voorkeur in de event- en congrestak), gericht op het organiseren van new business
- Bruisende ambitie en inspirerende manager
 
Gewenst gedrag
- Bereikrijk (Assertief)
- Binnenvoelbaar (Empathisch)
- Luistergevig (Ontvankelijk)
- Oplosselijk (Alert)
- Verrasvast (Initiatiefrijk)
- Verwenzaam (Ontwapenend)
- Teruglustig (Hartelijk)
 
Ons aanbod
- Uitdagende functie in een jong en hecht team
- Leaseauto, laptop, telefoon
- Salaris conform horeca cao schaal 10/11 (referentiefunctie C.10.1)
- Deelname aan onze aanvullende pensioenregeling
- Deelname aan onze ANW-Hiaatverzekering
 
Sollicitatieprocedure
Voldoe jij aan bovenstaand profiel, krijg jij energie van het op inspirerende wijze aansturen van een team om zo new business te genereren en pas jij in het door ons geschetste Kindest Regardz beeld? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie, waarin je ons overtuigt van jouw talent, ambitie en jouw intrinsieke motivatie om voor Regardz te komen werken.
 
- Deze vacature is gesloten en het is niet meer mogelijk om te reageren
- Op vrijdag 22 mei a.s. vindt de eerste sollicitatieronde plaats. Deze gesprekken worden gehouden met Luc van Bussel (CEO & Gastgever) en Jertske van Voorthuizen (HR manager)
 
Ben je enthousiast geraakt voor deze functie en Regardz, maar heb je nog vragen? Voor meer informatie kun je altijd contact opnemen met Jertske van Voorthuizen, via telefoonnummer 06 – 5252 7471 of via e-mail jertske.vanvoorthuizen@regardz.nl  
 
Je sollicitatie kun je sturen naar:
Regardz Hospitality Group B.V.
Jertske van Voorthuizen
Barchman Wuytierslaan 2
3818 LH Amersfoort
 
Of naar jertske.vanvoorthuizen@regardz.nl  
 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


medewerker technische dienst | Rotterdam Airport Hotel


Kom jij ons team versterken?
Voor Best Western Plus Rotterdam Airport Hotel zijn wij op zoek naar een medewerker technische dienst, die ons team op fulltime basis komt versterken. Best Western Plus Rotterdam Airport Hotel is een vier-sterren hotel en beschikt over 99 kamers, 10 vergaderzalen, restaurant, bar en terras. Het hotel ligt tegenover het Rotterdam The Hague Airport. We werken met een jong, enthousiast en gedreven team. Onze medewerkers maken met hun gastvrijheid en servicegerichtheid het verschil. Zoek je een baan met verantwoordelijkheid en vind je het een uitdaging om ad-hoc situaties op te lossen? Dan ben jij wellicht onze nieuwe collega.

Omschrijving van de functie
De medewerker technische dienst stelt de onderhouds- en prioriteitenplanning op en is zelf tevens verantwoordelijk voor het in operationele staat houden van de voorzieningen in het bedrijf alsook het bedrijfspand zelf. Hiertoe verricht hij/zij zelf reparatie- en onderhoudswerkzaamheden en regelt/coördineert (onder meer d.m.v. opvragen, toetsen en laten fiatteren van offertes) de operationele uitvoering van specialistische technische werkzaamheden van buitenfirma’s aan de hand van de onderhoudsplanning. In voorkomende gevallen treedt hij/zij op als adviseur van de directie voor grotere projecten (verbouwingen, renovaties, vervanging apparatuur e.d.). De servicemedewerker technische dienst is lid van het Management Team van het hotel en geeft leiding aan de servicemedewerker algemeen onderhoud.    

Taken en verantwoordelijkheden
A. Planning, organisatie en technische voorbereiding van het werk
- In kaart brengen van technische staat van voorzieningen, beoordelen van storingsrapporten, vaststellen aard en omvang uit te voeren werkzaamheden, inplannen achter¬stallig onderhoud op de lopende planning/werklijst;
- Indienen van voorstellen voor investeringen, vervanging, aanpassing contracten met externen e.d. bij de directie;
- In concept vaststellen benodigde onderhoudsbudgetten, toelichten van uitwerkingen naar de directie;
- Maken van afspraken met interne afdelingen over wijze van aanlevering (storings)meldingen, prioriteiten, voorzorgsmaatregelen e.d.);
- Verzamelen van de meldingen, vaststellen van de aard en complexiteit van de storing/melding of het uit te voeren onderhoud, bepalen van de (volgorde van) uit te voeren werkzaamheden (juiste prioritering) en de benodigde materialen;
- Opvragen van offertes bij buitenfirma’s en/of bestellen van benodigde apparatuur of onderdelen volgens de gangbare procedures;
- Bespreken van de kosten en planning (bij meer omvangrijke klussen) met de leidinggevende;
- Informeren en maken van afspraken met externe dienstverleners over te verrichten werkzaamheden.

B. Beheren werkvoorraad
- Beheren van de werkvoorraad (installatiemateriaal, gebruiksartikelen, reservedelen e.d.);
- In kaart brengen verbruik en frequentie van optredende storingen, bepalen van de in de werkvoorraad op te nemen aantallen;
- Adviseren van leidinggevende ten aanzien van kwaliteit in te zetten materialen ter vergroting van de levensduur en beperking van de (reparatie)kosten;
- Bestellen/afroepen van benodigde aanvullingen van de  werkvoorraad en gereedschappen.

C. Uitvoering reparaties en onderhoud 
- Signaleren van en waar nodig ingrijpen in geval van (dreigende) afwijkingen van de planning/kwaliteit;
- Waar nodig inschakelen van externen voor storingsopheffing en reparaties aan liften, airconditioning, koeling, sprinklerinstallatie e.d.;
- Toewijzen van werkzaamheden aan de medewerker, geven van aanwijzingen/instructies en toezien op de voortgang en uitvoeringskwaliteit van de werkzaamheden;
- Bijsturen van problemen, opvangen en afhandelen van vragen/klachten van interne afdelingen/gasten;
- Verrichten van de voorkomende reparatie- en onderhoudswerkzaamheden, zoals:
o kleine aanpassingen aan de elektra/data-voorzieningen, trekken van leidingen, aansluiten van stopcontacten e.d.;
o eenvoudige reparaties aan apparatuur, sanitaire voorzieningen, verlichting, hang- en sluitwerk e.d.;
o herstelschilderwerk als gevolg van beschadigingen;
- Meewerken bij door buitenfirma’s te verrichten reparaties/onderhoud;
- Toezien op tijdig beschikbaar hebben van de noodzakelijke onderdelen, materialen en technische hulpmiddelen.

D. Registratie 
- Voldoen aan de gebruiksvergunning, zorg dragen voor de aanwezigheid/verlenging van lokale vergunningen en certificaten, onder andere liftkeurmerk en brandblusmiddelen;
- Verantwoordelijk voor BHV-organisatie, brandveiligheid en ontruiming; 
- Bijhouden van milieu- en energierapportages, tekeningenbestanden, storingsrapportages e.d.;
- Vastleggen verbruikte materialen/middelen;
- Bijhouden logboek met verrichte werkzaamheden.

E. Overig
- Actieve ondersteuning van de directie bij de voorbereiding en implementatie van verbouwingen, in voorkomende gevallen;
- Beheren van het Legionella beheersplan;
- Beheren van het sleutelplan;
- Beheren van de brandmeldcentrale (opgeleid persoon);
- Voeren van functionerings- en beoordelingsgesprekken met de servicemedewerker algemeen onderhoud.

Profiel van de kandidaat
Functie-eisen 
- Minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur in de hospitality;
- Ervaring in een coördinerende technische rol is een pre;
- Bereid om in andere Regardz locaties ingezet te worden en derhalve ook bereid om te reizen;
- Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
- Woonachtig in de omgeving van Rotterdam;
- Oproepbaar voor storingen;
- In het bezit van rijbewijs B. 

Gewenst gedrag 
- Bereikrijk (Assertief)
- Binnenvoelbaar (Empathisch)
- Luistergevig (Ontvankelijk)
- Oplosselijk (Alert)
- Verrasvast (Initiatiefrijk)
- Verwenzaam (Ontwapenend)
- Teruglustig (Hartelijk)

Gewenste competenties
- Vakkennis
- Zelfreflectie 
- Oog voor detail/nauwkeurigheid 
- Plannen en organiseren 
- Flexibiliteit

Wij bieden 
- Een stimulerende, dynamische werkomgeving
- Ruimte voor veel eigen initiatief en verantwoordelijkheid
- Persoonlijke ontwikkeling binnen de groep
- Inschaling in functiegroep 6 van de Horeca cao 

OVERIGE INFORMATIE
Deze vacature is gesloten en het is niet meer mogelijk om te reageren.

GEÏNTERESSEERD?
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Josje Ginsel, stagiaire HR, via tel. 033-422 0996 of via josje.ginsel@regardz.nl Je motivatiebrief en CV kun je sturen naar:

Regardz Hospitality Group 
Josje Ginsel
Barchman Wuytierslaan 2
3818 LH Amersfoort

Of naar josje.ginsel@regardz.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

 

 

servicemedewerker bediening | Berghotel Amersfoort


Ben jij het nieuwe talent in de bediening en ga jij het sprankelende verschil maken?

Voor de zomermaanden zijn wij op zoek naar een servicemedewerker bediening. De servicemedewerker bediening is verantwoordelijk voor het serveren van dranken en gerechten, het opnemen van bestellingen, aannemen van tafelreserveringen en afrekenen met gasten in het restaurant. Kenmerkend in deze functie is de dienstverlening in het algemeen en het reageren op de verwachtingen en wensen van de gast in het bijzonder.

TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN
1. Voorbereiding van de bediening:
• Verzorgen van mise en place, zoals dekken/klaarmaken van tafels, klaarleggen van bestek en tafellinnen, e.d.;
• Assisteren bij de opbouw van zalen (recepties en partijen);
• Juiste, tijdige en volledige voorbereiding;
• Uiterlijke staat omgeving (opgeruimd, schoon);
• Conform voorschriften (o.m. instructie, werkmethoden, HACCP en presentatie).

2. Bediening:
• Ontvangen en placeren van gasten;
• Opnemen van bestellingen en geven van informatie, waar nodig raadplegen van de leidinggevende of de keuken over bijzondere wensen van gasten;
• Doorgeven van bestellingen aan keuken of buffet;
• Zo nodig zelf klaarmaken van eenvoudige bestellingen (inschenken van dranken, klaarmaken van kleine gerechten/snacks e.d.);
• Aanvoeren en klaarzetten van (ontbijt)buffetten;
• Serveren van gerechten, dranken;
• Gasttevredenheid (benadering, omgang, wijze van serveren).

3. Kassa- en verantwoordingswerkzaamheden:
• Controleren, afdragen en verantwoorden van ontvangen gelden;
• Opmaken van rekening en afrekenen met gasten;
• Aannemen/noteren van tafelreserveringen, afstemmen met leidinggevende in geval van bijzonder vragen of verwachte problemen met de tafelbezetting. 

4. Opruim- en schoonmaakwerkzaamheden:
• Op- en afruimen na afloop;
• Opruimen/schoonmaken van publieksruimten en werkruimten. 

5. Voorbereiding van de banqueting:
• Verzorgen van de mise en place, zoals het ombouwen van de zalen naar de juiste opstelling en buffetten klaar zetten;
• Het ontvangen van gasten en verzorgen gedurende de dag.

PROFIEL VAN DE KANDIAAT 
Functie-eisen:
• Werkervaring in een soortgelijke functie in de horeca is een pré;
• Beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal. 

Gewenste competenties en vaardigheden:
• Gastvrij;
• Humor;
• Zelfstandig;
• Flexibel;
• Enthousiast;
• Betrokken.

GEÏNTERESSEERD?
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Milou Voorbach, supervisor bediening, via telefoonnummer 033 – 422 42 22 of e-mail milou.voorbach@regardz.nl
Je motivatiebrief en CV kun je sturen naar:

Regardz Berghotel Amersfoort
Milou Voorbach 
Utrechtseweg 225
3818 EG Amersfoort

Of naar milou.voorbach@regardz.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 


afwasser | Berghotel Amersfoort


Het Berghotel Amersfoort zoekt per direct een afwasser op oproepbasis!

De afwasser wast af en maakt serviesgoed, glaswerk, bestek en keukenmaterialen gereed voor gebruik. Hij/zij maakt hierbij (in de regel) gebruik van een automatische was-/spoelmachine, maar verricht ook handmatige werkzaamheden (bijvoorbeeld afspoelen en poleren). De afwasser legt verantwoording af aan de chefkok.

TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN
1. Afwassen
• Afwassen van serviesgoed, glaswerk, bestek en keuken¬materialen, in de regel met behulp van een automatische was-/spoelmachine;
• Sorteren van vuil serviesgoed, glaswerk, bestek e.d. en verwijderen van vuil en etensresten; 
• Plaatsen van gesorteerd serviesgoed, bestek e.d. in daartoe bestemde rekken en deze plaatsen op invoerbaan van was-/spoel¬machine; 
• Afnemen van rekken met gewassen en gedroogd serviesgoed, bestek e.d. van afvoerbaan van was-/spoel¬machine; 
• Zo nodig nadrogen of poleren van afgewassen stukken;
• Transporteren van schoon serviesgoed, bestek e.d. naar gebruikslocatie.

2. Opruim- en schoon¬maakwerkzaamheden
• Schoonhouden van de keuken, reinigen van vloeren/ wanden/apparatuur, afvoeren van afval e.d.;
• Plaatsen van rekken schoon serviesgoed/bestek in transportwagens; 
• Zo nodig reinigen van transportwagens en afvoeren van schoon serviesgoed, bestek e.d. naar magazijnruimte;
• Signaleren van problemen met apparatuur en de voortgang aan leidinggevende.

PROFIEL VAN DE KANDIDAAT
Functie-eisen:
• Werkervaring in een soortgelijke functie in de horeca is een pré;
• Beheersing van de Nederlandse taal. 
 
Gewenste gedragskenmerken:
• Bereikrijk (Assertief)
• Binnenvoelbaar (Empathisch)
• Luistergevig (Ontvankelijk)
• Oplosselijk (Alert)
• Verrasvast (Initiatiefrijk)
• Verwenzaam (Ontwapenend)
• Teruglustig (Hartelijk)
 
Gewenste competenties:
• Vakkennis
• Zelfreflectie
• Aanpassingsvermogen
• Oog voor detail/nauwkeurigheid

GEÏNTERESSEERD?

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Erwin Groot-Hulze, chef kok, via tel. 033 - 422 42 22 of via erwin.groot-hulze@regardz.nl.

Je motivatiebrief en CV kun je sturen naar:

Regardz Berghotel Amersfoort
Erwin Groot-Hulze
Utrechtseweg 225
3818 LH Amersfoort

Of naar erwin.groot-hulze@regardz.nl.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

 

servicemedewerker algemene dienst | Rotterdam Airport Hotel
 

Het Rotterdam Airport Hotel zoekt per direct een servicemedewerker algemene dienst die zaterdag en zondag van 05:00 tot 09:00 beschikbaar is!  
 
De servicemedewerker algemene dienst draagt zorg voor het verblijfsgereed maken van - en verrichten van schoonmaakwerkzaamheden in algemene gasten- en bedrijfsruimtes. Daarnaast is hij/zij verantwoordelijk voor het vervoer van de gasten tussen het vliegveld en het Rotterdam Airport Hotel. 

TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN
1. Reiniging/ verzorging algemene ruimten
• Stoffen, stofzuigen en dweilen van de algemene ruimten; 
• Zemen van ramen, deuren, afnemen van meubilair e.d.;
• Ordenen van inventaris volgens gewenste opstelling/ indeling;
• Reinigen van sanitaire ruimtes.

2. Opruim- en schoon¬maakwerkzaamheden
• Schoonhouden van de keuken, reinigen van vloeren/ wanden/apparatuur, afvoeren van afval e.d.;
• Plaatsen van rekken schoon serviesgoed/bestek in transportwagens; 
• Zo nodig reinigen van transportwagens en afvoeren van schoon serviesgoed, bestek e.d. naar magazijnruimte;
• Signaleren van problemen met apparatuur en de voortgang aan leidinggevende.

3. Vervoer gasten
• Veilig vervoeren van de gasten tussen het vliegveld en het Airport Hotel;
• Gastvrije en representatieve omgang met de gasten.

PROFIEL VAN DE KANDIAAT 
Functie-eisen:
• Beheersing van de Nederlandse taal;
• Werkervaring is een pré;
• Is in bezit van een rijbewijs;

Gewenste gedragskenmerken:
• Bereikrijk (Assertief)
• Binnenvoelbaar (Empathisch)
• Luistergevig (Ontvankelijk)
• Oplosselijk (Alert)
• Verrasvast (Initiatiefrijk)
• Verwenzaam (Ontwapenend)
• Teruglustig (Hartelijk)

Gewenste competenties
• Vakkennis
• Zelfreflectie 
• Oog voor detail/nauwkeurigheid 
• Plannen en organiseren

GEÏNTERESSEERD?
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Romy van der Pijl, rooms division manager, via telefoonnummer 010 - 462 55 66 of e-mail romy.vanderpijl@regardz.nl.
Je motivatiebrief en CV kun je sturen naar:

Regardz Rotterdam Airport Hotel
Romy van der Pijl
Vliegveldweg 59-61
3043 NT Rotterdam

Of naar romy.vanderpijl@regardz.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld  

 


servicemedewerker banqueting | Eenhoorn Amersfoort

 

Het aardigste bedrijf van Nederland zoekt jou!

Eenhoorn Amersfoort zoekt oproepkrachten voor de functie van servicemedewerker banqueting! De werkzaamheden vinden op wisselende tijden plaats, zowel op de dag en in de avond als op zaterdagen.

Als servicemedewerker banqueting bij Eenhoorn Amersfoort maak je deel uit van een hecht team dat maar één missie voor ogen heeft: er zorg voor dragen dat het onze gasten aan niets ontbreekt!

Jij zorgt er mede voor dat onze zalen de juiste opstelling hebben, alle benodigde materialen klaargezet zijn voorafgaand aan de bijeenkomsten en dat onze zalen worden verschoond, tussentijds en achteraf. Daarnaast zorg je ervoor dat het onze gasten aan niets ontbreekt, kortom jij bent het visitekaartje van ons bedrijf! Van voorbereiding tot ontvangst en vertrek en alle tijden die hier tussen liggen doen jij er alles aan om pro actief en met flair onze gasten het WOW gevoel te geven. Het spreekt voor zich dat alle voorkomende werkzaamheden door jou verricht worden en dat, met jouw oog voor detail, alles er pico bello uit ziet. 


PROFIEL VAN DE KANDIDAAT

Wij zijn op zoek naar jou als je

• affiniteit met de horeca hebt
• gastvrij bent
• de Nederlandse taal beheerst
• denkt in oplossingen
• goed kunt luisteren naar wensen en behoeften
• het luisteren kunt omzetten in daden
• onze gasten altijd dat welkomgevoel geeft
• in staat bent jouw eigen ik in te zetten 
• zelfreflectie vanzelfsprekend vindt
• oog voor detail hebt
 
Wij zijn nieuwsgierig wat jij ons te bieden hebt!
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Wendy Alblas, banquet manager, via telefoonnummer 033 467 37 30 of e-mail wendy.alblas@regardz.nl. Je motivatiebrief en CV kun je sturen naar:

Regardz Eenhoorn Amersfoort
Wendy Alblas
Barchman Wuytierslaan 2
3818 LH Amersfoort

Of naar wendy.alblas@regardz.nl.

Zonder motivatie wordt je sollicitatie niet in behandeling genomen. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

 

servicemedewerker bediening | Rotterdam Airport Hotel


Kom jij ons team versterken?

Voor Rotterdam Airport Hotel zijn wij op zoek naar een servicemedewerker bediening die ons team op oproepbasis komt versterken. 

De servicemedewerker bediening is verantwoordelijk voor het serveren van gerechten en dranken, het opnemen van bestellingen, het aannemen van tafelreserveringen en het afrekenen met gasten in het restaurant. Kenmerkend in deze functie is de dienstverlening in het algemeen en het reageren op de verwachtingen en wensen van de gastenn in het bijzonder. 

TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN
1. Voorbereiding vergaderruimten:
• Verzorgen van mise en place, zoals dekken/klaarmaken van tafels, klaarleggen van bestek en tafellinnen, e.d.; 
• Assisteren bij de opbouw van zalen (recepties en partijen).

2. Bediening:
• Ontvangen en placeren van gasten;
• Opnemen van bestellingen en geven van informatie, waar nodig raadplegen van de leidinggevende of de keuken over bijzondere wensen van gasten; 
• Doorgeven van bestellingen aan keuken of buffet; 
• Zo nodig zelf klaarmaken van eenvoudige bestellingen (inschenken van dranken, klaarmaken van kleine gerechten/snacks e.d.); 
• Aanvoeren en klaarzetten van (ontbijt)buffetten;
• Serveren van gerechten, dranken.

3. Kassa- en verantwoordingswerkzaamheden
• Controleren, afdragen en verantwoorden van ontvangen gelden;
• Opmaken van rekening en afrekenen met gasten;
• Aannemen/noteren van tafelreserveringen, afstemmen met leidinggevende in geval van bijzonder vragen of verwachte problemen met de tafelbezetting.

4. Opruim- en schoonmaakwerkzaamheden
• Op- en afruimen na afloop;
• Opruimen/schoonmaken van publieksruimten en werkruimten.

PROFIEL VAN DE KANDIAAT 
Functie-eisen:
• Beheersing van de Nederlandse taal;
• Affiniteit met horeca;
• Heeft a la carte ervaring.
 
Gewenste gedragskenmerken:
• Bereikrijk (Assertief)
• Binnenvoelbaar (Empathisch)
• Luistergevig (Ontvankelijk)
• Oplosselijk (Alert)
• Verrasvast (Initiatiefrijk)
• Verwenzaam (Ontwapenend)
• Teruglustig (Hartelijk)

Gewenste competenties:
• Vakkennis
• Zelfreflectie 
• Aanpassingsvermogen
• Oog voor detail/nauwkeurigheid 

GEÏNTERESSEERD?
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Dave Plasmeijer, servicemanager, via tel. 06-52 52 74 84 of via dave.plasmeijer@regardz.nl.

Je motivatiebrief en CV kun je sturen naar:

Regardz Rotterdam Airport Hotel
Dave Plasmeijer
Vliegveldweg 59-61
3043 NT Rotterdam

Of naar dave.plasmeijer@regardz.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.  

 


servicemedewerker banqueting | Gele Kegels Eindhoven


Ben jij gastgericht en wil jij samen met ons het sprankelende verschil maken?

Voor Gele Kegels Eindhoven zijn wij op zoek naar een medewerker banqueting die ons team op oproepbasis komt ondersteunen.

De medewerker banqueting van Gele Kegels Eindhoven is verantwoordelijk voor de voorbereiding van alle soorten bijeenkomsten, ondermeer door het klaarzetten van meubilair, serviesgoed, hulpmiddelen e.d. en opdekken van tafels. Tevens draagt hij/zij zorg voor een nette/opgeruimde omgeving. De medewerker banqueting houdt zich tevens bezig met het gereed maken en aanvoeren van bestellingen/dranken en afruimen van tafels. 

TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN
1. Voorbereiding van de bediening en vergaderruimten:
• Gereed zetten van meubilair, serviesgoed, hulpmiddelen e.d., in de aangegeven opstelling; 
• Opdekken van tafels, inrichten van bar e.d.; 
• In gereedheid brengen van de ruimte(n), zoals bijvoorbeeld vegen van vloeren; 
• Aanvoeren (en gereed zetten/inschenken) van dranken.

2. Bediening:
• Ontvangen van gasten;
• Aanvoeren en klaarzetten van buffetten;
• Klaarmaken van bestellingen, zoals bijvoorbeeld inschenken van dranken; 
• Aanvoeren van gerechten en dranken; 
• Aanvullen van voorraden in uitgiftebuffet of bar; 
• Afvoeren van gebruikt serviesgoed en bestek;
• Klaarmaken van kleine gerechten/snacks e.d. 

3. Kassa- en verantwoordingswerkzaamheden:
• Controleren, afdragen en verantwoorden van ontvangen gelden;
• Opmaken van rekening en afrekenen met gasten.

4. Opruim- en schoonmaakwerkzaamheden:
• Op- en afruimen na afloop;
• Opruimen/schoonmaken van publieksruimten en werkruimten.

PROFIEL VAN DE KANDIAAT 
Functie-eisen:
• Werkervaring in een soortgelijke functie in de horeca is een pré;
• Beheersing van de Nederlandse taal. 

Gewenste gedragskenmerken:
• Bereikrijk (Assertief)
• Binnenvoelbaar (Empathisch)
• Luistergevig (Ontvankelijk)
• Oplosselijk (Alert)
• Verrasvast (Initiatiefrijk)
• Verwenzaam (Ontwapenend)
• Teruglustig (Hartelijk)

Gewenste competenties:
• Vakkennis
• Zelfreflectie 
• Aanpassingsvermogen
• Oog voor detail/nauwkeurigheid 

GEÏNTERESSEERD?
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Coen Mulder, directeur, via telefoonnummer 040 - 202 6002 of e-mail coen.mulder@regardz.nl 
Je motivatiebrief en CV kun je sturen naar:

Regardz Gele Kegels Eindhoven
Coen Mulder
Kennedyplein 1 -5
5611 ZS Eindhoven

Of naar coen.mulder@regardz.nl 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

servicemedewerker banqueting | La Vie Utrecht


Ben jij gastgericht en wil jij samen met ons het sprankelende verschil maken?

Voor La Vie Utrecht zijn wij op zoek naar een medewerker banqueting die ons team op oproepbasis komt versterken. 

De medewerker banqueting van La Vie Utrecht is verantwoordelijk voor de voorbereiding van alle soorten bijeenkomsten, ondermeer door het klaarzetten van aangevoerde materialen (meubilair, serviesgoed, hulpmiddelen e.d.) en opdekken van tafels. Tevens draagt hij/zij zorg voor een nette/opgeruimde omgeving. De medewerker banqueting houdt zich tevens bezig met het gereed maken en aanvoeren van bestellingen/dranken en afruimen van tafels en rapporteert aan de (assistent) service manager.
 
TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN
1. Voorbereiding vergaderruimten:
• Gereed zetten van meubilair, serviesgoed, decoraties, hulpmiddelen e.d., in de aangegeven opstelling; 
• Opdekken van tafels, inrichten van bar e.d.; 
• In gereedheid brengen van de ruimten, zoals bijvoorbeeld vegen van vloeren; 
• Aanvoeren (en gereed zetten/inschenken) van dranken.

2. Bediening:
• Klaarmaken van bestellingen, zoals bijvoorbeeld inschenken van dranken; 
• Aanvoeren van gerechten en dranken; 
• Aanvullen van voorraden in uitgiftebuffet of bar; 
• Afvoeren van gebruikt serviesgoed en bestek.

3. Opruimen en afbouw banquetingruimten:
• Na afloop ontruimen/afbouwen van de ruimten;
• Afruimen van tafels, terugplaatsen van meubilair, serviesgoed, decoraties, hulpmiddelen e.d.

PROFIEL VAN DE KANDIAAT 
Functie-eisen:
• Werkervaring in de horeca is een pré;
• Beheersing van de Nederlandse taal.

Gewenste gedragskenmerken:
• Bereikrijk (Assertief)
• Binnenvoelbaar (Empathisch)
• Luistergevig (Ontvankelijk)
• Oplosselijk (Alert)
• Verrasvast (Initiatiefrijk)
• Verwenzaam (Ontwapenend)
• Teruglustig (Hartelijk)

Gewenste competenties:
• Vakkennis
• Zelfreflectie 
• Aanpassingsvermogen
• Oog voor detail/nauwkeurigheid 

GEÏNTERESSEERD?
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Martin Kolfschoten, chef kok, via tel. 030 - 234 0088 of via martin.kolfschoten@regardz.nl.

Je motivatiebrief en CV kun je sturen naar:

Regardz La Vie Utrecht
Martin Kolfschoten 
Lange Viestraat 351
3511 BK Utrecht

Of naar martin.kolfschoten@regardz.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 
 
 

Leerplaatsen

Klik hier om terug te gaan naar onze pagina over leerplaatsen

 

Stageplaatsen

Klik hier om terug te gaan naar onze stagepagina