afwasser - Berghotel Amersfoort servicemedewerker banqueting - La Vie Utrecht
barman/-vrouw - Berghotel Amersfoort servicemedewerker banqueting - Level Eleven & Plantetarium Amsterdam
junior manager Boardroomz - Regardz Hospitality Group servicemedewerker banqueting - Planetarium Amsterdam
- junior sales manager - Nieuwe Buitensociëteit Zwolle servicemedewerker bediening - Rotterdam Airport Hotel
servicemedewerker algemene dienst - Rotterdam Airport Hotel servicemedewerker bediening - Berghotel Amersfoort
servicemedewerker audiovisuele dienst en techniek - Eenhoorn Amersfoort zelfstandig werkend kok - Eenhoorn Amersfoort
servicemedewerker banqueting - Eenhoorn Amersfoort zalenzetter - Eenhoorn Amersfoort
servicemedewerker banqueting - Gele Kegels Eindhoven  


Sollicitatieprocedure

 

In elke vacature en/of stageplaats kun je gegevens van de contactpersoon voor de openstaande functie vinden. Stuur je motivatiebrief en cv naar de genoemde contactpersoon en je ontvangt binnen 2 werkdagen een schriftelijke of telefonische reactie. 

Open sollicitatie 
Wanneer je geen interessante vacature/stageplaats op onze website bent tegengekomen, is het mogelijk om een open sollicitatie te sturen (motivatiebrief en CV) naar Jertske van Voorthuizen, HR manager, via jertske.vanvoorthuizen@regardz.nl. Vermeld in je motivatiebrief naar welke locatie, afdeling en/of functie je voorkeur uitgaat en op welke dagen je beschikbaar bent. Wij houden je gegevens dan in file en nemen contact met je op zodra er passende mogelijkheden zijn. 

Vragen
Heb je vragen over werken bij Regardz? Neem dan gerust contact op met Jertske van Voorthuizen van de afdeling HR. Zij is te bereiken via het telefoonnummer 033 - 422 09 96 of via e-mail jertske.vanvoorthuizen@regardz.nl
 

Vacatures

Wij geven onze medewerkers graag de mogelijkheid om door te groeien en zo een carrière te maken binnen Regardz. Maar vanzelfsprekend zijn wij ook altijd op zoek naar nieuw talent.   


junior sales manager | Nieuwe Buitensociëteit Zwolle

 

Ben jij de ‘aardigste’ sales manager van Nederland? En ben jij ook een creatieve persoonlijkheid die gelooft dat succes maakbaar is?
 
Wij geven je graag de ruimte! Per 1 september a.s. zijn wij op zoek naar een junior sales manager, die het commerciële team van de Nieuwe Buitensociëteit Zwolle komt versterken in onze gezamenlijke missie om new business te genereren bij bestaande en nieuwe klanten. We streven ernaar om Nieuwe Buitensociëteit Zwolle verder op de kaart te zetten als dé totaaloplosser in het faciliteren van trainingen, vergaderingen, congressen en events in noord – oost Nederland. 
 
Werken bij Nieuwe Buitensociëteit Zwolle
Wij geloven dat mensen elkaar altijd zullen blijven ontmoeten, dat is onze visie. Onze missie is om deze ontmoetingen te organiseren. Binnen de Nieuwe Buitensociëteit bieden we zakelijk Nederland daarom een ongelimiteerd scala aan mogelijkheden. Ontmoeten, werken, vergaderen, trainen, congressen en vieren. Van intiem klein  tot absurd indrukwekkend. Wij geven onze collega’s de ruimte om onze klanten en gasten ‘teruglustig’ te maken. De belangrijkste strategie hiervoor is het bieden van ‘State-of-the-Heart Hospitality. We willen ‘binnenvoelbaar’ zijn. Dat noemen we Kindest Regardz en onze ambitie is om het aardigste bedrijf van Nederland te zijn. ‘Nooit meer neen’ is wat ons betreft de beste omschrijving van onze kijk op excellente service. Dat vraagt veel van onze mensen, maar het geeft onze klant en onze gast het juiste gevoel bij onze dienstverlening. We bieden de locatie, maar denken in de eerste plaats in oplossingen. 
 
De functie
De junior sales manager is een creatieve, no nonsense vrijbuiter met een sterke hang naar succes en een uitstekend gevoel voor kansen in de markt.  Haar/zijn hart gaat sneller kloppen van het aangaan van persoonlijke relaties met klanten en collega’s en out of the box oplossingen bedenken. Hij/zij gelooft in de kracht van relaties en is een pur sang netwerker & jager. De focus voor de junior sales manager ligt op het organiseren van new business en het uitdiepen van bestaande relaties met als focusmarkt ontmoeten, vergaderen en trainen binnen de Nieuwe Buitensociëteit. En met als tweede aandachtsgebied groei van new business relaties voor Regardz WTC Arnhem. 
Ambitie, discipline, sociale vaardigheden en ervaring zijn belangrijke bagage om succesvol te zijn, naast de kunst om State-of-the-Heart Hospitality te combineren met een onvermoeibare commerciële drive. De junior sales manager herkent zich in de woorden; sterke persoonlijkheid, samenspeler, creatieveling en go-getter. Hij/zij werkt nauw samen met de afdeling Reserveringen en Marketing. De junior sales manager is verantwoordelijk voor een aantal geselecteerde accounts van Nieuwe Buitensociëteit Zwolle en een groot aantal aan koude en warmere prospects van zowel Nieuwe Buitensociëteit Zwolle als Regardz WTC Arnhem. Hij/zij maakt onderdeel uit van het commerciële team van de Nieuwe Buitensociëteit Zwolle, het sales team van Regardz en rapporteert rechtstreeks aan de sales manager van Nieuwe Buitensociëteit Zwolle.
 
Profiel van de gewenste kandidaat
 Functie eisen
- HBO werk- en denkniveau
- Minimaal 4 dagen per week beschikbaar 
- Twee jaar werkervaring in een vergelijkbare sales functie (bij voorkeur in de hospitality branche, gericht op het organiseren van new business)
 
Gewenst gedrag
- Bereikrijk (Assertief)
- Binnenvoelbaar (Empathisch)
- Luistergevig (Ontvankelijk)
- Oplosselijk (Alert)
- Verrasvast (Initiatiefrijk)
- Verwenzaam (Ontwapenend)
- Teruglustig (Hartelijk)
 
Ons aanbod
- Uitdagende functie in een jong en hecht team
- Leaseauto, laptop, telefoon
- Salaris conform horeca cao 
- Deelname aan onze ANW-Hiaatverzekering
 
Sollicitatieprocedure
Voldoe jij aan bovenstaand profiel, krijg jij energie van het op creatieve wijze genereren van new business, sta je te trappelen om deel uit te maken van ons actieve en hardwerkende team en pas jij in het door ons geschetste Kindest Regardz beeld? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie (verveel ons niet met enkel brief en c.v.), waarin je ons op creatieve wijze overtuigt van jouw  talent, ambitie en jouw intrinsieke motivatie om voor Nieuwe Buitensociëteit Zwolle  te komen werken. 
 
- De sollicitatieprocedure sluit op woensdag 15 juli a.s.
- Op dinsdag 21 juli a.s. vindt de eerste sollicitatieronde plaats. Deze gesprekken worden gehouden met Ingeborg Peterson (sales manager Nieuwe Buitensociëteit Zwolle) en Luciën van de Veerdonk (directeur Nieuwe Buitensociëteit Zwolle)
 
Ben je enthousiast geraakt voor deze functie en Nieuwe Buitensociëteit Zwolle, maar heb je nog vragen? Voor meer informatie kun je altijd contact opnemen met Ingeborg Peterson, via telefoonnummer 06 – 22 84 90 48 of via e-mail ingeborg.peterson@regardz.nl
 
Je sollicitatie kun je sturen naar:
Nieuwe Buitensociëteit Zwolle
Ingeborg Peterson
Stationsplein 1
8011 CW Zwolle
 
Of naar ingeborg.peterson@regardz.nl
 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 


servicemedewerker audiovisuele dienst en techniek | Eenhoorn Amersfoort


De Eenhoorn Amersfoort is op zoek naar een servicemedewerker audiovisuele dienst en techniek!

De hoofdtaak van de servicemedewerker audiovisuele dienst en techniek bestaat uit het bieden van audiovisuele ondersteuning in de Rondeelzaal (onze unieke congreszaal). Assistentie verlenen en het oplossen van storingen van de apparatuur in bijvoorbeeld vergaderzalen vormen de primaire onderdelen van de werkzaamheden. Daarnaast zal een groot deel van het werk bestaan uit het verrichten van klussen in en rondom het gebouw van de Eenhoorn, zowel als het klaarzetten van apparatuur en het ondersteunen/opbouwen van evenementen en congressen. Bij het uitvoeren van de daarbij horende administratieve taken is accuratesse van groot belang. De functie van servicemedewerker audiovisuele dienst en techniek is uitdagend aangezien je dagelijks te maken krijgt met uiteenlopende AV en ICT vraagstukken. Er wordt een hoge mate van zelfstandigheid gevraagd. Tevens wordt er een beroep gedaan op je verantwoordelijkheidsgevoel. ICT gerelateerde zaken en vraagstukken waarbij technisch inzicht nodig is, vormen een belangrijk onderdeel binnen de werkzaamheden die men gaat uitoefenen.  

PROFIEL VAN DE KANDIDAAT:
Wij zijn op zoek naar jou als je 
- affiniteit en ervaring hebt met audiovisuele middelen en ICT; 
- minimaal MBO werk- en denkniveau hebt; 
- technisch inzicht hebt; 
- een klantgerichte instelling hebt; 
- verantwoordelijkheid kan dragen; 
- goede sociale vaardigheden bezit; 
- bezit over sterke communicatieve eigenschappen; 
- zelfstandig bent en in teamverband kunnen werken; 
- een pro-actieve, flexibele houding hebt; 
- accuraat bent; 
- stressbestendig bent en een goed anticiperend vermogen hebt. 

OVERIGE INFORMATIE
Deze vacature sluit op 15 juli. 

GEÏNTERESSEERD?
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Anton Schäffer, directeur, via tel. 033 - 467 3730 of via anton.schaffer@regardz.nl.

Je motivatiebrief en CV kun je sturen naar:
Regardz Eenhoorn Amersfoort
Anton Schäffer
Barchman Wuytierslaan 2
3818 LH Amersfoort

Of naar anton.schaffer@regardz.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 
 


zalenzetter | Eenhoorn Amersfoort

 

Het aardigste bedrijf van Nederland zoekt jou!

Eenhoorn Amersfoort zoekt oproepkrachten voor de functie van zalenzetter / servicemedewerker banqueting! De werkzaamheden vinden op wisselende tijden plaats, zowel op de dag en in de avond als op zaterdagen.

Als zakenzetter / servicemedewerker banqueting bij Eenhoorn Amersfoort maak je deel uit van een hecht team dat maar één missie voor ogen heeft: er zorg voor dragen dat het onze gasten aan niets ontbreekt!

Je hoofdtaak zal het klaarzetten en het ombouwen van de zalen voor de gasten zijn. Je zorgt hierbij mede voor dat onze zalen de juiste opstelling hebben, alle benodigde materialen klaargezet zijn voorafgaand aan de bijeenkomsten en dat onze zalen worden verschoond, tussentijds en achteraf. Daarnaast zorg je ervoor dat het onze gasten aan niets ontbreekt, kortom jij bent het visitekaartje van ons bedrijf! Van voorbereiding tot ontvangst en vertrek en alle tijden die hier tussen liggen doen jij er alles aan om pro actief en met flair onze gasten het WOW gevoel te geven. Het spreekt voor zich dat alle voorkomende werkzaamheden door jou verricht worden en dat, met jouw oog voor detail, alles er pico bello uit ziet. 

PROFIEL VAN DE KANDIDAAT:
Wij zijn op zoek naar jou als je
• affiniteit met de horeca hebt
• gastvrij bent
• de Nederlandse taal beheerst
• denkt in oplossingen
• goed kunt luisteren naar wensen en behoeften
• het luisteren kunt omzetten in daden
• onze gasten altijd dat welkomgevoel geeft
• in staat bent jouw eigen ik in te zetten 
• zelfreflectie vanzelfsprekend vindt
• oog voor detail hebt
 
Wij zijn nieuwsgierig wat jij ons te bieden hebt!
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Wendy Alblas, banquet manager, via telefoonnummer 033 467 37 30 of e-mail wendy.alblas@regardz.nl.

Je motivatiebrief en CV kun je sturen naar:
Regardz Eenhoorn Amersfoort
Wendy Alblas
Barchman Wuytierslaan 2
3818 LH Amersfoort

Of naar wendy.alblas@regardz.nl.

Zonder motivatie wordt je sollicitatie niet in behandeling genomen. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

 


junior manager Boardroomz | Regardz Hospitality Group


Word jij onze nieuwe junior manager Boardroomz? 

De junior manager Boardroomz is een commerciële duizendpoot die primair verantwoordelijk is voor het doorontwikkelen va het label Boardroomz. Daarnaast levert hij/zij een bijdrage aan het ontwikkelen en implementeren van nieuwe labels binnen Regardz. Tot slot houdt hij/zij zich in voorkomende gevallen bezig met het (verder) doorontwikkelen en testen van RegardzOnline (het eigen boekingssysteem van Regardz) en het leveren van een bijdrage aan het vinden en binden van Associate Business Partners (ABP’ers), om zo het aanbod aan locaties voor de bestaande en nieuwe zakelijke klanten van Regardz vergroten. De junior manager Boardroomz maakt onderdeel uit van het Regardz.nl team (samen met de online marketing manager en de functioneel beheerder RegardzOnline) en rapporteert aan de directeur Regardz.nl

TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN
A. Het doorontwikkelen van Boardroomz en het leveren van een bijdrage aan het ontwikkelen van nieuwe labels
• Doen van research naar de behoefte naar binnen Regardz en bij het klantenbestand passende (nieuwe) labels;
• Doen van research naar potentiële locaties voor Boardroomz en voor de eventueel nieuw te ontwikkelen en implementeren labels;
• Doen van voorstellen aan de directie inzake nieuw in de markt te zetten labels en bijbehorende uitgangspunten en voorwaarden, en het verwerken van de definitieve kaders in werkinstructies, commerciële teksten en handboeken. 

B. Het implementeren en actief houden van het label Boardroomz en eventuele nieuwe labels
• Benaderen van potentiële locaties voor aansluiting bij Boardroomz en/of de nieuw ontwikkelde labels via e-mail, telefonisch en wanneer nodig middels het bezoeken van de locaties;
• Maken van afspraken met locaties, in overleg met de directeur Regardz.nl bepalen van contractafspraken met de deelnemende partijen;
• Opstellen van contracten en het opvragen van informatie van de locaties;
• In afstemming met online marketing en team Regardz.nl (her)ontwerpen van websites voor Boardroomz en/of de nieuw ontwikkelde labels;
• Verwerken van de locatie informatie op de website en het up-to-date houden van aanbiedingen en nieuwste ontdekkingen op de website;
• Dagelijks plaatsen van tweets, Facebook berichten en meedenken over de wijze waarop we onze doelgroep op social media nog beter kunnen bedienen.

C. Het evalueren en doorontwikkelen van bestaande labels 
• Evalueren van de uitgangspunten en toegevoegde waarde van Boardroomz en eventuele andere labels, onder andere door het voeren van evaluatiegesprekken met deelnemende locaties;
• Het op basis van verkregen feedback verder doorontwikkelen dan wel aanpassen van de bestaande labels. 

D. Overige werkzaamheden  
• Het leveren van een bijdrage aan een optimaal gebruikersvriendelijke werking van RegardzOnline voor zowel medewerkers als boekers, door kansen te signaleren en hierop te acteren; 
• Het leveren van een bijdrage aan het actueel houden van alle toepassingen van RegardzOnline;
• Ondersteuning geven aan de doorontwikkeling van RegardzOnline. Het (her)testen van issues en nieuwe functies;
• Het leveren van een bijdrage aan het vinden en binden van ABP’s, hiertoe onder meer:
o    Research naar potentiële locaties voor het ABP-netwerk;
o    Opvolging geven aan overeengekomen acties binnen het project ABP;
o    Communicatie intern en extern (online marketing) over aansluiting ABP’s;  
• Ondersteuning van het Regardz.nl team in alle voorkomende organisatorische en uitvoerende werkzaamheden. 

PROFIEL VAN DE KANDIDAAT
Functie-eisen:
• Beschikt over HBO werk- en denkniveau, heeft een opleiding in de richting van bijvoorbeeld commerciële economie, marketing en communicatie of hotelschool afgerond met een diploma of bevindt zich in de afrondende fase hiervan; 
• Heeft affiniteit met online marketing en hospitality;
• Beschikt over sterke communicatieve vaardigheden, waaronder een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (verbaal en schriftelijk);• Maakt zich nieuwe computersystemen snel eigen en is vaardig in de omgang met MS-Office. 

Gewenst gedrag:
• Bereikrijk (Assertief)
• Binnenvoelbaar (Empathisch)
• Luistergevig (Ontvankelijk)
• Oplosselijk (Alert)
• Verrasvast (Initiatiefrijk)
• Verwenzaam (Ontwapenend)
• Teruglustig (Hartelijk) 

Gewenste competenties:
• Plannen en organiseren
• Overtuigingskracht
• Flexibiliteit
• Commercieel inzicht
• Initiatief nemen, pionieren, lef, doorzettingsvermogen  
• Verantwoordelijkheidsgevoel 
• Zelfstandig kunnen werken 

OVERIGE INFORMATIE
Deze vacature sluit op 30 juni 2015.

GEÏNTERESSEERD?
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Josje Ginsel, HR medewerker, via tel. 033 - 422 0996 of via josje.ginsel@regardz.nl.

Je motivatiebrief en CV kun je sturen naar:
Regardz Hospitality Group
Josje Ginsel
Barchman Wuytierslaan 2
3818 LH Amersfoort

Of naar josje.ginsel@regardz.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

 


servicemedewerker banqueting | Planetarium Amsterdam


Ben jij gastgericht en wil jij samen met ons het sprankelende verschil maken?

Voor onze locaties in Amsterdam zijn wij op zoek naar medewerkers banqueting die onze teams op oproepbasis komen ondersteunen.De medewerker banqueting is verantwoordelijk voor de voorbereiding van alle soorten bijeenkomsten, ondermeer door het klaarzetten van meubilair, serviesgoed, hulpmiddelen e.d. en opdekken van tafels en afwas werkzaamheden.Tevens draagt hij/zij zorg voor een nette/opgeruimde omgeving. De medewerker banqueting houdt zich tevens bezig met het gereed maken en aanvoeren van bestellingen/dranken en afruimen van tafels. 

TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN
1. Voorbereiding van de bediening en vergaderruimten:
• Gereed zetten van meubilair, serviesgoed, hulpmiddelen e.d., in de aangegeven opstelling; 
• Opdekken van tafels, inrichten van bar e.d.; 
• In gereedheid brengen van de ruimte(n), zoals bijvoorbeeld vegen van vloeren; 
• Aanvoeren (en gereed zetten/inschenken) van dranken.

2. Bediening:
• Ontvangen van gasten;
• Aanvoeren en klaarzetten van buffetten;
• Klaarmaken van bestellingen, zoals bijvoorbeeld inschenken van dranken; 
• Aanvoeren van gerechten en dranken; 
• Aanvullen van voorraden in uitgiftebuffet of bar; 
• Afvoeren van gebruikt serviesgoed en bestek;
• Klaarmaken van kleine gerechten/snacks e.d. 

3. Opruim- en schoonmaakwerkzaamheden:
• Op- en afruimen na afloop inclusief afwas werkzaamheden.
• Opruimen/schoonmaken van publieksruimten en werkruimten.

PROFIEL VAN DE KANDIAAT 
Functie-eisen:
• Werkervaring in een soortgelijke functie in de horeca is een pré;
• Beheersing van de Nederlandse taal. 

Gewenste gedragskenmerken:
• Bereikrijk (Assertief)
• Binnenvoelbaar (Empathisch)
• Luistergevig (Ontvankelijk)
• Oplosselijk (Alert)
• Verrasvast (Initiatiefrijk)
• Verwenzaam (Ontwapenend)
• Teruglustig (Hartelijk)

Gewenste competenties:
• Vakkennis
• Zelfreflectie 
• Aanpassingsvermogen
• Oog voor detail/nauwkeurigheid 

GEÏNTERESSEERD?
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Arthur Hagenbeek, via telefoonnummer 020-6518585 of e-mail arthur.hagenbeek@regardz.nl

Je motivatiebrief en CV kun je sturen naar:arthur.hagenbeek@regardz.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 


servicemedewerker banqueting | Level Eleven & Planetarium Amsterdam


Horecatoppers gezocht!

Voor onze eventlocatie Level Eleven en congreslocatie Planetarium Amsterdam zijn wij op zoek naar talentvolle horecatoppers die van aanpakken weten.Vind jij het leuk om de ene avond een feest te verzorgen voor 250 studenten tot in de vroege uurtjes en de dag erna weer een high end diner uit te serveren voor toon aangevende bedrijven? Dan zijn wij op zoek naar jou!

TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN
1. Voorbereiding van de bediening:
• Verzorgen van mise en place, zoals dekken/klaarmaken van tafels, klaarleggen van bestek en tafellinnen, e.d.;
• Assisteren bij de opbouw van zalen (recepties en partijen);
• Juiste, tijdige en volledige voorbereiding;
• Uiterlijke staat omgeving (opgeruimd, schoon);
• Conform voorschriften (o.m. instructie, werkmethoden, HACCP en presentatie).

2. Bediening:
• Ontvangen en placeren van gasten;
• Opnemen van bestellingen en geven van informatie, waar nodig raadplegen van de leidinggevende of de keuken over bijzondere wensen van gasten;
• Doorgeven van bestellingen aan keuken of buffet;
• Zo nodig zelf klaarmaken van eenvoudige bestellingen (inschenken van dranken, klaarmaken van kleine gerechten/snacks e.d.);
• Aanvoeren en klaarzetten van buffetten;
• Serveren van gerechten, dranken;
• Gasttevredenheid (benadering, omgang, wijze van serveren).

3. Opruim- en schoonmaakwerkzaamheden:
• Op- en afruimen na afloop;
• Opruimen/schoonmaken van publieksruimten en werkruimten. 

4. Voorbereiding van de banqueting:
• Verzorgen van de mise en place, zoals het ombouwen van de zalen naar de juiste opstelling en buffetten klaar zetten;
• Het ontvangen van gasten en verzorgen gedurende de dag.

PROFIEL VAN DE KANDIDAAT 
Functie-eisen:
• Werkervaring in een soortgelijke functie in de horeca is een pré;
• Uitstekende beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal; 
• Sterke communicatieve vaardigheden.

Gewenste gedragskenmerken:
• Bereikrijk (Assertief)
• Binnenvoelbaar (Empathisch)
• Luistergevig (Ontvankelijk)
• Oplosselijk (Alert)
• Verrasvast (Initiatiefrijk)
• Verwenzaam (Ontwapenend)
• Teruglustig (Hartelijk)

Gewenste competenties:
• Vakkennis
• Zelfreflectie 
• Aanpassingsvermogen
• Oog voor detail/nauwkeurigheid 

GEÏNTERESSEERD?
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Arthur Hagenbeek, via tel. 020-6518585 of via arthur.hagenbeek@regardz.nl.

Je motivatiebrief en CV kun je sturen naar:arthur.hagenbeek@regardz.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.  

 


barman/-vrouw | Berghotel Amersfoort


Kom jij ons Bergteam versterken? 

Voor het Berghotel Amersfoort zijn we op zoek naar een enthousiaste en energieke barman/-vrouw. Je bent een positieve toevoeging aan de sfeer door middel van je service en kennis, waarbij je volledige en juiste informatie verstrekt over je producten. We zijn op zoek naar een sprankelende persoonlijkheid, met energie en charme, die zichtbaar geniet van de omgang gasten en collega’s.Als barman/-vrouw treed je op als gastheer en adviseur van onze gasten aan de bar. Je verwelkomt de gasten, neemt de bestellingen op en geeft informatie over onze producten. Daarnaast maak je de bestellingen van je bedieningscollega’s gereed en zorg je hierbij voor een zo kort mogelijke doorlooptijd. Je hebt een uitgebreide kennis van (alcoholische) versnaperingen en bijbehorende spijzen, wat je een belangrijke schakel maakt tussen de bar, de bediening en de keuken. Tevens draag je zorg voor de voorraad  en aanvulling van o.a. de dranken en mise en place. Waar nodig spring je bij in de bediening in het restaurant, waarbij (recente) à la carte ervaring gewenst is.

PROFIEL VAN DE KANDIAAT
• Minimaal 10 jaar ervaring in een soortgelijke functie in de horeca is een pré;
• Inzicht in de (wettelijke) voorschriften op het gebied van veiligheid en (sociale) hygiëne;
• Uitstekende beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal;
• Sterke communicatieve vaardigheden.

OVERIGE INFORMATIE
Deze vacature is gesloten en het is niet meer mogelijk om te reageren.

GEÏNTERESSEERD?
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Josje Ginsel, HR medewerker, via tel. 033 – 422 09 96 of via josje.ginsel@regardz.nl.

Je motivatiebrief en CV kun je sturen naar:
Regardz Berghotel Amersfoort
Josje Ginsel
Utrechtseweg 225
3818 EG AMERSFOORT

Of via e-mail: josje.ginsel@regardz.nl

 


zelfstandig werkend kok | Eenhoorn Amersfoort


Ben jij die gastvrije zelfstandig werkende kok en heb je al enkele jaren ervaring in de catering? Dan zijn we op zoek naar jou! 

Als zelfstandig werkend kok bij Eenhoorn Amersfoort maak je deel uit van een hecht team dat maar één missie voor ogen heeft: er zorg voor dragen dat het onze gasten aan niets ontbreekt! Voor jou geldt dat dan het meest voor lunches, lunchbuffetten, buffetten, vastgestelde diners en evenementcatering voornamelijk op locatie. De zelfstandig werkend kok is in staat om alleen te werken (gedurende een shift), eventueel met ondersteuning van één of meer hulpkrachten. Hij/zij bereidt gerechten uit verse ingrediënten en/of door leveranciers voorbewerkte en geportioneerde producten (halffabricaten) Hij/zij is belast met de dagelijkse gang van zaken en voortgang in de keuken. Hiertoe is hij/zij verantwoordelijk voor het (toezien op) bereiden van gerechten en de operationele randvoorwaarden hieromtrent (voorraadbeheer en afroep bij overwegend vaste leveranciers). De zelfstandig werkend kok levert input over de samenstelling en wijziging van de menu’s, kaart en werkmethoden.

TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN
A.    Toezien op en bereiding van gerechten/ gerechtgedeelten
- Verrichten van voorbereidende werkzaamheden, zoals wassen, snijden, (voor)koken, mengen, roeren e.d;
- Beoordelen van de kwaliteit van te gebruiken producten/ingrediënten (versheid, houdbaarheid e.d.), klaarzetten van hulpmiddelen;
- Uitvoeren van de bereidingen, bewaken/controleren van de kwaliteit, gaarheid, smaak, kleur, vloeibaarheid e.d. en uitvoeren van bijstellingen/bijdoseringen;
- Doorgeefgereed (laten) maken van bestellingen door het uitvoeren van à la minute-kookwerkzaamheden, portioneren en garneren;
- Toezien op de werkzaamheden van de hulpkracht(en), geven van aanwijzingen en instructies;
- Toezien op de naleving van de voorschriften op het gebied van veiligheid, Arbo, HACCP en werk- en presentatiemethoden (huisstijl).

B.    Borging voorraad en dagelijkse afroep
- Plannen van de dagelijkse werkzaamheden en bestellen van voedingsmiddelen en andere voorraadaanvullingen bij vooral vaste leveranciers tegen vaste condities; 
- Ontvangen, controleren en opslaan van bestelde voedingsmiddelen en andere artikelen;
- Bewaken van houdbaarheid en hygiëne.

C.    Kwaliteitsverbetering en optimalisatie
- Controleren en verantwoorden van verbruikte hoeveelheden grondstoffen en (half)fabricaten;
- Leveren van inbreng voor de te voeren kaart, menu’s, werkinstructies e.d.; 
- Ontwikkelen/aanpassen van recepten, maken van calculaties e.d. en bespreken van afwijkende menu’s voor partijen;
- Uitwerken van voorstellen in receptuurinstructies e.d.

D.    Opruim- en schoonmaakwerkzaamheden
- Schoonmaken van de werkomgeving, keukenapparatuur en signaleren van bijzonderheden/mankementen; 
- Zelfstandig oplossen van kleine storingen;
- (Laten) afvoeren van afval.

PROFIEL VAN DE KANDIAAT 
Functie-eisen:
• Werkervaring in een soortgelijke functie in de horeca is een pré;
• Beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal. 

Gewenste competenties en vaardigheden:
• Gastvrij;
• Humor;
• Zelfstandig;
• Flexibel;
• Enthousiast;
• Betrokken.

OVERIGE INFORMATIE
Deze vacature is gesloten en het is niet meer mogelijk om te reageren. 

GEÏNTERESSEERD?
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Josje Ginsel, HR medewerker, via telefoonnummer 033 – 422 0996 of e-mail josje.ginsel@regardz.nl

Je motivatiebrief en CV kun je sturen naar:

Regardz Eenhoorn Amersfoort
Josje Ginsel
Barchman Wuytierslaan 2
3818 LH Amersfoort

Of naar josje.ginsel@regardz.nl

 

servicemedewerker bediening | Berghotel Amersfoort


Ben jij het nieuwe talent in de bediening en ga jij het sprankelende verschil maken?

Voor de zomermaanden zijn wij op zoek naar een servicemedewerker bediening. De servicemedewerker bediening is verantwoordelijk voor het serveren van dranken en gerechten, het opnemen van bestellingen, aannemen van tafelreserveringen en afrekenen met gasten in het restaurant. Kenmerkend in deze functie is de dienstverlening in het algemeen en het reageren op de verwachtingen en wensen van de gast in het bijzonder.

TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN
1. Voorbereiding van de bediening:
• Verzorgen van mise en place, zoals dekken/klaarmaken van tafels, klaarleggen van bestek en tafellinnen, e.d.;
• Assisteren bij de opbouw van zalen (recepties en partijen);
• Juiste, tijdige en volledige voorbereiding;
• Uiterlijke staat omgeving (opgeruimd, schoon);
• Conform voorschriften (o.m. instructie, werkmethoden, HACCP en presentatie).

2. Bediening:
• Ontvangen en placeren van gasten;
• Opnemen van bestellingen en geven van informatie, waar nodig raadplegen van de leidinggevende of de keuken over bijzondere wensen van gasten;
• Doorgeven van bestellingen aan keuken of buffet;
• Zo nodig zelf klaarmaken van eenvoudige bestellingen (inschenken van dranken, klaarmaken van kleine gerechten/snacks e.d.);
• Aanvoeren en klaarzetten van (ontbijt)buffetten;
• Serveren van gerechten, dranken;
• Gasttevredenheid (benadering, omgang, wijze van serveren).

3. Kassa- en verantwoordingswerkzaamheden:
• Controleren, afdragen en verantwoorden van ontvangen gelden;
• Opmaken van rekening en afrekenen met gasten;
• Aannemen/noteren van tafelreserveringen, afstemmen met leidinggevende in geval van bijzonder vragen of verwachte problemen met de tafelbezetting. 

4. Opruim- en schoonmaakwerkzaamheden:
• Op- en afruimen na afloop;
• Opruimen/schoonmaken van publieksruimten en werkruimten. 

5. Voorbereiding van de banqueting:
• Verzorgen van de mise en place, zoals het ombouwen van de zalen naar de juiste opstelling en buffetten klaar zetten;
• Het ontvangen van gasten en verzorgen gedurende de dag.

PROFIEL VAN DE KANDIAAT 
Functie-eisen:
• Werkervaring in een soortgelijke functie in de horeca is een pré;
• Beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal. 

Gewenste competenties en vaardigheden:
• Gastvrij;
• Humor;
• Zelfstandig;
• Flexibel;
• Enthousiast;
• Betrokken.

GEÏNTERESSEERD?
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Milou Voorbach, supervisor bediening, via telefoonnummer 033 – 422 42 22 of e-mail milou.voorbach@regardz.nl

Je motivatiebrief en CV kun je sturen naar:
Regardz Berghotel Amersfoort
Milou Voorbach 
Utrechtseweg 225
3818 EG Amersfoort

Of naar milou.voorbach@regardz.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 


afwasser | Berghotel AmersfoortHet Berghotel Amersfoort zoekt per direct een afwasser op oproepbasis!

De afwasser wast af en maakt serviesgoed, glaswerk, bestek en keukenmaterialen gereed voor gebruik. Hij/zij maakt hierbij (in de regel) gebruik van een automatische was-/spoelmachine, maar verricht ook handmatige werkzaamheden (bijvoorbeeld afspoelen en poleren). De afwasser legt verantwoording af aan de chefkok.

TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN
1. Afwassen
• Afwassen van serviesgoed, glaswerk, bestek en keuken¬materialen, in de regel met behulp van een automatische was-/spoelmachine;
• Sorteren van vuil serviesgoed, glaswerk, bestek e.d. en verwijderen van vuil en etensresten; 
• Plaatsen van gesorteerd serviesgoed, bestek e.d. in daartoe bestemde rekken en deze plaatsen op invoerbaan van was-/spoelmachine; 
• Afnemen van rekken met gewassen en gedroogd serviesgoed, bestek e.d. van afvoerbaan van was-/spoelmachine; 
• Zo nodig nadrogen of poleren van afgewassen stukken;
• Transporteren van schoon serviesgoed, bestek e.d. naar gebruikslocatie.

2. Opruim- en schoonmaakwerkzaamheden
• Schoonhouden van de keuken, reinigen van vloeren/ wanden/apparatuur, afvoeren van afval e.d.;
• Plaatsen van rekken schoon serviesgoed/bestek in transportwagens; 
• Zo nodig reinigen van transportwagens en afvoeren van schoon serviesgoed, bestek e.d. naar magazijnruimte;
• Signaleren van problemen met apparatuur en de voortgang aan leidinggevende.

PROFIEL VAN DE KANDIDAAT
Functie-eisen:
• Werkervaring in een soortgelijke functie in de horeca is een pré;
• Beheersing van de Nederlandse taal. 
 
Gewenste gedragskenmerken:
• Bereikrijk (Assertief)
• Binnenvoelbaar (Empathisch)
• Luistergevig (Ontvankelijk)
• Oplosselijk (Alert)
• Verrasvast (Initiatiefrijk)
• Verwenzaam (Ontwapenend)
• Teruglustig (Hartelijk)
 
Gewenste competenties:
• Vakkennis
• Zelfreflectie
• Aanpassingsvermogen
• Oog voor detail/nauwkeurigheid

GEÏNTERESSEERD?

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Erwin Groot-Hulze, chef kok, via tel. 033 - 422 42 22 of via erwin.groot-hulze@regardz.nl.

Je motivatiebrief en CV kun je sturen naar:
Regardz Berghotel Amersfoort
Erwin Groot-Hulze
Utrechtseweg 225
3818 LH Amersfoort

Of naar erwin.groot-hulze@regardz.nl.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 
 

servicemedewerker algemene dienst | Rotterdam Airport Hotel 


Het Rotterdam Airport Hotel zoekt per direct een servicemedewerker algemene dienst die zaterdag en zondag van 05:00 tot 09:00 beschikbaar is!
 
 
De servicemedewerker algemene dienst draagt zorg voor het verblijfsgereed maken van - en verrichten van schoonmaakwerkzaamheden in algemene gasten- en bedrijfsruimtes. Daarnaast is hij/zij verantwoordelijk voor het vervoer van de gasten tussen het vliegveld en het Rotterdam Airport Hotel. 

TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN
1. Reiniging/ verzorging algemene ruimten
• Stoffen, stofzuigen en dweilen van de algemene ruimten; 
• Zemen van ramen, deuren, afnemen van meubilair e.d.;
• Ordenen van inventaris volgens gewenste opstelling/ indeling;
• Reinigen van sanitaire ruimtes.

2. Opruim- en schoon¬maakwerkzaamheden
• Schoonhouden van de keuken, reinigen van vloeren/ wanden/apparatuur, afvoeren van afval e.d.;
• Plaatsen van rekken schoon serviesgoed/bestek in transportwagens; 
• Zo nodig reinigen van transportwagens en afvoeren van schoon serviesgoed, bestek e.d. naar magazijnruimte;
• Signaleren van problemen met apparatuur en de voortgang aan leidinggevende.

3. Vervoer gasten
• Veilig vervoeren van de gasten tussen het vliegveld en het Airport Hotel;
• Gastvrije en representatieve omgang met de gasten.

PROFIEL VAN DE KANDIAAT 
Functie-eisen:
• Beheersing van de Nederlandse taal;
• Werkervaring is een pré;
• Is in bezit van een rijbewijs;

Gewenste gedragskenmerken:
• Bereikrijk (Assertief)
• Binnenvoelbaar (Empathisch)
• Luistergevig (Ontvankelijk)
• Oplosselijk (Alert)
• Verrasvast (Initiatiefrijk)
• Verwenzaam (Ontwapenend)
• Teruglustig (Hartelijk)

Gewenste competenties
• Vakkennis
• Zelfreflectie 
• Oog voor detail/nauwkeurigheid 
• Plannen en organiseren

GEÏNTERESSEERD?
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Romy van der Pijl, rooms division manager, via telefoonnummer 010 - 462 55 66 of e-mail romy.vanderpijl@regardz.nl.

Je motivatiebrief en CV kun je sturen naar:
Regardz Rotterdam Airport Hotel
Romy van der Pijl
Vliegveldweg 59-61
3043 NT Rotterdam

Of naar romy.vanderpijl@regardz.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld  

 


servicemedewerker banqueting | Eenhoorn Amersfoort

 

Het aardigste bedrijf van Nederland zoekt jou!

Eenhoorn Amersfoort zoekt oproepkrachten voor de functie van servicemedewerker banqueting! De werkzaamheden vinden op wisselende tijden plaats, zowel op de dag en in de avond als op zaterdagen.Als servicemedewerker banqueting bij Eenhoorn Amersfoort maak je deel uit van een hecht team dat maar één missie voor ogen heeft: er zorg voor dragen dat het onze gasten aan niets ontbreekt!Jij zorgt er mede voor dat onze zalen de juiste opstelling hebben, alle benodigde materialen klaargezet zijn voorafgaand aan de bijeenkomsten en dat onze zalen worden verschoond, tussentijds en achteraf. Daarnaast zorg je ervoor dat het onze gasten aan niets ontbreekt, kortom jij bent het visitekaartje van ons bedrijf! Van voorbereiding tot ontvangst en vertrek en alle tijden die hier tussen liggen doen jij er alles aan om pro actief en met flair onze gasten het WOW gevoel te geven. Het spreekt voor zich dat alle voorkomende werkzaamheden door jou verricht worden en dat, met jouw oog voor detail, alles er pico bello uit ziet. 

PROFIEL VAN DE KANDIDAAT
Wij zijn op zoek naar jou als je

• affiniteit met de horeca hebt
• gastvrij bent
• de Nederlandse taal beheerst
• denkt in oplossingen
• goed kunt luisteren naar wensen en behoeften
• het luisteren kunt omzetten in daden
• onze gasten altijd dat welkomgevoel geeft
• in staat bent jouw eigen ik in te zetten 
• zelfreflectie vanzelfsprekend vindt
• oog voor detail hebt 

Wij zijn nieuwsgierig wat jij ons te bieden hebt!
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Wendy Alblas, banquet manager, via telefoonnummer 033 467 37 30 of e-mail wendy.alblas@regardz.nl.

Je motivatiebrief en CV kun je sturen naar:
Regardz Eenhoorn Amersfoort
Wendy Alblas
Barchman Wuytierslaan 2
3818 LH Amersfoort

Of naar wendy.alblas@regardz.nl.

Zonder motivatie wordt je sollicitatie niet in behandeling genomen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 
 

servicemedewerker bediening | Rotterdam Airport Hotel


Kom jij ons team versterken?

Voor Rotterdam Airport Hotel zijn wij op zoek naar een servicemedewerker bediening die ons team op oproepbasis komt versterken. De servicemedewerker bediening is verantwoordelijk voor het serveren van gerechten en dranken, het opnemen van bestellingen, het aannemen van tafelreserveringen en het afrekenen met gasten in het restaurant. Kenmerkend in deze functie is de dienstverlening in het algemeen en het reageren op de verwachtingen en wensen van de gastenn in het bijzonder. 

TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN
1. Voorbereiding vergaderruimten:
• Verzorgen van mise en place, zoals dekken/klaarmaken van tafels, klaarleggen van bestek en tafellinnen, e.d.; 
• Assisteren bij de opbouw van zalen (recepties en partijen).

2. Bediening:
• Ontvangen en placeren van gasten;
• Opnemen van bestellingen en geven van informatie, waar nodig raadplegen van de leidinggevende of de keuken over bijzondere wensen van gasten; 
• Doorgeven van bestellingen aan keuken of buffet; 
• Zo nodig zelf klaarmaken van eenvoudige bestellingen (inschenken van dranken, klaarmaken van kleine gerechten/snacks e.d.);
• Aanvoeren en klaarzetten van (ontbijt)buffetten;
• Serveren van gerechten, dranken.

3. Kassa- en verantwoordingswerkzaamheden
• Controleren, afdragen en verantwoorden van ontvangen gelden;
• Opmaken van rekening en afrekenen met gasten;
• Aannemen/noteren van tafelreserveringen, afstemmen met leidinggevende in geval van bijzonder vragen of verwachte problemen met de tafelbezetting.

4. Opruim- en schoonmaakwerkzaamheden
• Op- en afruimen na afloop;
• Opruimen/schoonmaken van publieksruimten en werkruimten.
 
PROFIEL VAN DE KANDIAAT 
Functie-eisen:
• Beheersing van de Nederlandse taal;
• Affiniteit met horeca;
• Heeft a la carte ervaring. 

Gewenste gedragskenmerken:
• Bereikrijk (Assertief)
• Binnenvoelbaar (Empathisch)
• Luistergevig (Ontvankelijk)
• Oplosselijk (Alert)
• Verrasvast (Initiatiefrijk)
• Verwenzaam (Ontwapenend)
• Teruglustig (Hartelijk)

Gewenste competenties:
• Vakkennis
• Zelfreflectie
• Aanpassingsvermogen
• Oog voor detail/nauwkeurigheid 

GEÏNTERESSEERD?
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Dave Plasmeijer, servicemanager, via tel. 06-52 52 74 84 of via dave.plasmeijer@regardz.nl.

Je motivatiebrief en CV kun je sturen naar:
Regardz Rotterdam Airport Hotel
Dave Plasmeijer
Vliegveldweg 59-61
3043 NT Rotterdam

Of naar dave.plasmeijer@regardz.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.  

 


servicemedewerker banqueting | Gele Kegels Eindhoven


Ben jij gastgericht en wil jij samen met ons het sprankelende verschil maken? Voor Gele Kegels Eindhoven zijn wij op zoek naar een medewerker banqueting die ons team op oproepbasis komt ondersteunen.

De medewerker banqueting van Gele Kegels Eindhoven is verantwoordelijk voor de voorbereiding van alle soorten bijeenkomsten, ondermeer door het klaarzetten van meubilair, serviesgoed, hulpmiddelen e.d. en opdekken van tafels. Tevens draagt hij/zij zorg voor een nette/opgeruimde omgeving. De medewerker banqueting houdt zich tevens bezig met het gereed maken en aanvoeren van bestellingen/dranken en afruimen van tafels. 

TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN
1. Voorbereiding van de bediening en vergaderruimten:
• Gereed zetten van meubilair, serviesgoed, hulpmiddelen e.d., in de aangegeven opstelling; 
• Opdekken van tafels, inrichten van bar e.d.; 
• In gereedheid brengen van de ruimte(n), zoals bijvoorbeeld vegen van vloeren; 
• Aanvoeren (en gereed zetten/inschenken) van dranken.

2. Bediening:
• Ontvangen van gasten;
• Aanvoeren en klaarzetten van buffetten;
• Klaarmaken van bestellingen, zoals bijvoorbeeld inschenken van dranken; 
• Aanvoeren van gerechten en dranken; 
• Aanvullen van voorraden in uitgiftebuffet of bar; 
• Afvoeren van gebruikt serviesgoed en bestek;
• Klaarmaken van kleine gerechten/snacks e.d. 


3. Kassa- en verantwoordingswerkzaamheden:
• Controleren, afdragen en verantwoorden van ontvangen gelden;
• Opmaken van rekening en afrekenen met gasten.

4. Opruim- en schoonmaakwerkzaamheden:
• Op- en afruimen na afloop;
• Opruimen/schoonmaken van publieksruimten en werkruimten.

PROFIEL VAN DE KANDIAAT 
Functie-eisen:
• Werkervaring in een soortgelijke functie in de horeca is een pré;
• Beheersing van de Nederlandse taal. 

Gewenste gedragskenmerken:
• Bereikrijk (Assertief)
• Binnenvoelbaar (Empathisch)
• Luistergevig (Ontvankelijk)
• Oplosselijk (Alert)
• Verrasvast (Initiatiefrijk)
• Verwenzaam (Ontwapenend)
• Teruglustig (Hartelijk)

Gewenste competenties:
• Vakkennis
• Zelfreflectie 
• Aanpassingsvermogen
• Oog voor detail/nauwkeurigheid 

GEÏNTERESSEERD?
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Coen Mulder, directeur, via telefoonnummer 040 - 202 6002 of e-mail coen.mulder@regardz.nl 

Je motivatiebrief en CV kun je sturen naar:
Regardz Gele Kegels Eindhoven
Coen Mulder
Kennedyplein 1 -5
5611 ZS Eindhoven

Of naar coen.mulder@regardz.nl 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

servicemedewerker banqueting | La Vie Utrecht


Ben jij gastgericht en wil jij samen met ons het sprankelende verschil maken?

Voor La Vie Utrecht zijn wij op zoek naar een medewerker banqueting die ons team op oproepbasis komt versterken. De medewerker banqueting van La Vie Utrecht is verantwoordelijk voor de voorbereiding van alle soorten bijeenkomsten, ondermeer door het klaarzetten van aangevoerde materialen (meubilair, serviesgoed, hulpmiddelen e.d.) en opdekken van tafels. Tevens draagt hij/zij zorg voor een nette/opgeruimde omgeving. De medewerker banqueting houdt zich tevens bezig met het gereed maken en aanvoeren van bestellingen/dranken en afruimen van tafels en rapporteert aan de (assistent) service manager. 
 
TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN
1. Voorbereiding vergaderruimten:
• Gereed zetten van meubilair, serviesgoed, decoraties, hulpmiddelen e.d., in de aangegeven opstelling; 
• Opdekken van tafels, inrichten van bar e.d.; 
• In gereedheid brengen van de ruimten, zoals bijvoorbeeld vegen van vloeren; 
• Aanvoeren (en gereed zetten/inschenken) van dranken.

2. Bediening:
• Klaarmaken van bestellingen, zoals bijvoorbeeld inschenken van dranken; 
• Aanvoeren van gerechten en dranken;
• Aanvullen van voorraden in uitgiftebuffet of bar;
• Afvoeren van gebruikt serviesgoed en bestek.

3. Opruimen en afbouw banquetingruimten:
• Na afloop ontruimen/afbouwen van de ruimten;
• Afruimen van tafels, terugplaatsen van meubilair, serviesgoed, decoraties, hulpmiddelen e.d.

PROFIEL VAN DE KANDIAAT
Functie-eisen:
• Werkervaring in de horeca is een pré;
• Beheersing van de Nederlandse taal.

Gewenste gedragskenmerken:
• Bereikrijk (Assertief)
• Binnenvoelbaar (Empathisch)
• Luistergevig (Ontvankelijk)
• Oplosselijk (Alert)
• Verrasvast (Initiatiefrijk)
• Verwenzaam (Ontwapenend)
• Teruglustig (Hartelijk)

Gewenste competenties:
• Vakkennis
• Zelfreflectie 
• Aanpassingsvermogen
• Oog voor detail/nauwkeurigheid 

GEÏNTERESSEERD?
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Martin Kolfschoten, chef kok, via tel. 030 - 234 0088 of via martin.kolfschoten@regardz.nl.

Je motivatiebrief en CV kun je sturen naar:
Regardz La Vie Utrecht
Martin Kolfschoten 
Lange Viestraat 351
3511 BK Utrecht

Of naar martin.kolfschoten@regardz.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
 
 
 

Leerplaatsen

Klik hier om terug te gaan naar onze pagina over leerplaatsen

 

Stageplaatsen

Klik hier om terug te gaan naar onze stagepagina