Regardz Support Center en Business Center

Operationeel

stagiair customer service - Regardz Hospitality Group  stagiair front office - Berghotel Amersfoort
stagiair HR - Regardz Hospitality Group - stagiair front office - Gele Kegels Eindhoven
stagiair DTP - Regardz Hospitality Group stagiair operations - Gele Kegels Eindhoven
stagiair managementassistent - Regardz Hospitality Group stagiair operations - La Vie Utrecht
stagiair online marketing - Regardz Hospitality Group stagiair operations - The Globe Den Haag
stagiair online project begeleider - Regardz Hospitality Group stagiair operations - Zilveren Toren
stagiair sales - Regardz Hospitality Group stagiair receptie - La Vie Utrecht
stagiair strategie - Regardz Hospitality Group stagiair supervisor/partymanager - Zilveren Toren Amsterdam
   

Managementassistent 

Commercieel

stagiair managementassistent - Eenhoorn Amersfoort stagiair commercieel - Airport Hotel Rotterdam
stagiair managementassistent - Regardz WTC Arnhem stagiair commercieel - Berghotel Amersfoort
stagiair managementassistent - Planetarium Amsterdam en Zilveren Toren Amsterdam stagiair commercieel - Groenendael Hilvarenbeek
stagiair management assistent - Airport Hotel Rotterdam / The Globe Den Haag stagiair commercieel - La Vie Utrecht
  stagiair eventmanagement - Zilveren Toren Amsterdam
  stagiair marketing en communicatie - Eenhoorn Amersfoort
  stagiair reserveringen - Eenhoorn Amersfoort
  stagiair reserveringen - Nieuwe Buitensocieteit Zwolle
  - stagiair sales - Nieuwe Buitensocieteit Zwolle
  stagiair sales - Planetarium Amsterdam en Zilveren Toren Amsterdam
 
 

Sollicitatieprocedure


In elke vacature en/of stageplaats kun je gegevens van de contactpersoon voor de openstaande functie vinden. Stuur je motivatiebrief en cv naar de genoemde contactpersoon en je ontvangt binnen 2 werkdagen een schriftelijke of telefonische reactie. 
 
Open sollicitatie 
Wanneer je geen interessante vacature/stageplaats op onze website bent tegengekomen, is het mogelijk om een open sollicitatie te sturen (motivatiebrief en CV) naar Jertske van Voorhuizen, HR manager, via jertske.vanvoorthuizen@regardz.nl. Vermeld in je motivatiebrief naar welke Regardz locatie, afdeling en/of functie je voorkeur uitgaat en op welke dagen je beschikbaar bent. Wij houden je gegevens dan in file en nemen contact met je op zodra er passende mogelijkheden zijn. 

Vragen
Heb je vragen over werken bij Regardz? Neem dan gerust contact op met Jertske van Voorthuizen van de afdeling HR. Zij is te bereiken via telefoonnummer 033 - 422 09 96 of via e-mail jertske.vanvoorthuizen@regardz.nl.

 

Stages

Regardz heeft altijd stageplaatsen beschikbaar voor getalenteerde, enthousiaste studenten van diverse  horeca- en andere opleidingen. Wat wij vooral belangrijk vinden is dat onze stagiairs een leuke, leerzame stageperiode hebben en wij hen de juiste begeleiding kunnen bieden. Om je een beeld te geven van de stages die zoal voorkomen in onze locaties, lichten we de meest voorkomende hieronder aan je toe. 

Een stage in de bediening
Als stagiair in de bediening ben je verantwoordelijk voor het ontvangen van gasten, het opnemen van bestellingen en het adviseren van gasten over menu- en wijnkeuze. Je werkt in een team en samen zijn jullie verantwoordelijk voor een aangenaam verblijf voor de gast. 
 
Een stage in de receptie
Als stagiair receptie ben je het visitekaartje van ons bedrijf en onder andere verantwoordelijk voor de gastvrije ontvangst van onze gasten, het verstrekken van informatie, het verlenen van service aan onze gasten, licht administratieve werkzaamheden en het telefonisch te woord staan van al onze relaties.
 
Een stage in de keuken
Als stagiair in de keuken werk je in een belangrijke afdeling van het bedrijf. Gasten die in een bedrijf van Regardz verblijven maken vaak gebruik van de lunch of het diner. Als stagiair zul je de keukenbrigade ondersteunen in alle voorkomende keukenwerkzaamheden.   
 
Een stage op de (centrale) administratie
Als stagiair op de (centrale) administratie ondersteun je de administrateurs  bij hun dagelijkse werkzaamheden voor de loon- en financiële administratie. 
 
Een stage op de afdeling reserveringen
Als stagiair op de afdeling reserveringen houd je je bezig met het verkopen van hotelkamers en vergaderzalen en je geeft wanneer gevraagd rondleidingen. In deze stage staat het contact met boekers centraal.
 
Een stage op de banqueting afdeling
Als stagiair op de afdeling banqueting werk je in een team en samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor een prettig verblijf van onze gasten in de meetingzalen. Je helpt bij het ontvangen van de gasten, het opbouwen van de zalen, het communiceren van bestellingen met de keuken en je werkt mee in de bediening.
 
Een duty stage
Als duty stagiair ben je de troubleshooter van het bedrijf. Je loopt rondes door het bedrijf en let daarbij op eventuele gebreken aan materialen en op verdachte zaken en zorgt ervoor dat het bedrijf er strak bij staat. Als duty stagiair zorg je ervoor dat problemen opgelost worden en help je je collega’s op andere afdelingen wanneer dat nodig is. 
  
Een commerciële/sales stage
Als stagiair commercieel / sales houd jij je bezig met alle promotionele communicatie, reserverings-, marketing- en sales activiteiten. Als stagiair ondersteun je de directeur en of de sales manager van het bedrijf. 
 
Hieronder vind je alle stages die wij op dit moment binnen Regardz aanbieden. 

 

stagiair online project begeleider | Regardz Hospitality Group


Voor Regardz Hospitlality Group zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste stagiair voor de functie van stagiair online project begeleider!

De stagiair online project begeleider werkt actief mee en levert bijdragen aan de werkzaamheden binnen het team Regardz.nl. De stagiair houdt zich bezig met de huidige online projecten en biedt daarbij ondersteuning aan de directeur Regardz.nl José del Olmo en de functioneel beheerder Myrna Hoogendoorn. De stagiair zal zich focussen op de volgende drie projecten:
• Boardroomz, een online boekingsplatforms voor alle boardrooms in Nederland;
• Regardz Online, een door Regardz ontwikkeld ICT systeem;
• Associate Business Partners (ABP’ers), door een exlusieve en loyale samenwerking aan te gaan met verschillende ABP’ers wil Regardz het aanbod aan locaties voor de bestaande en nieuwe zakelijke klanten vergroten. Regardz ontwikkeld daardoor een sterk landelijk netwerk.
 
Je werkt actief mee op de afdeling Regardz.nl en je werkzaamheden worden gekenmerkt door veelzijdigheid. Geen dag is hetzelfde! Binnen de afdeling bieden we je een brede stage met veel ontwikkelmogelijkheden. Het eventuele project voor deze stage wordt in overleg met jouw leidinggevende bepaald. 

TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN
1. Doorontwikkelen van Boardroomz
• Research naar potentiële locaties voor Boardroomz;
• Benaderen van potentiële locaties via e-mail, telefonisch en wanneer nodig een bezoek aan de locatie brengen;
• Maken van afspraken met locaties, het opstellen van contracten en het opvragen van informatie van de locaties;
• Verwerken van de locatie informatie op de website en het up to date houden van aanbiedingen en nieuwste ontdekkingen op de website;
• Dagelijks plaatsen van tweets, Facebook berichten en meedenken hoe we onze doelgroep op social media nog beter kunnen bedienen.

2. Ondersteuning van Regardz Online & het ABP-netwerk
• Ondersteuning geven aan de doorontwikkeling van Regardz Online. Het (her)testen van issues en nieuwe functies;
• Research naar potentiële locatie voor het ABP-netwerk;
• Opvolging geven aan overeengekomen acties binnen het project ABP.

3. Algemeen
• Voorbereiden, begeleiden en opvolging geven aan vergaderingen voor onder meer het verzamelen van agendapunten, inventariseren en verspreiden van stukken, notuleren, uitwerken van verslagen en bewaken van actielijsten van de tweewekelijkse teammeating van Regardz.nl en de maandelijkse meeting Regardz.nl Operations;
• Je helpt mee in allerlei organisatorische en uitvoerende algemene werkzaamheden binnen het team Regardz.nl.

PROFIEL VAN DE STAGIAIR
Functie-eisen:
• Volgt een opleiding op HBO niveau, bij voorkeur een commerciële richting of Hotelschool;
• Sterke communicatieve vaardigheden, waaronder een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal (verbaal en schriftelijk);
• Zeer vaardig in omgang met computersystemen als Ms-Outlook, MS-Word, MS-Excel, MS-PowerPoint, prezi.

Gewenst gedrag:
• Bereikrijk (Assertief)
• Binnenvoelbaar (Empathisch)
• Luistergevig (Ontvankelijk)
• Oplosselijk (Alert)
• Verrasvast (Initiatiefrijk)
• Verwenzaam (Ontwapenend)
• Teruglustig (Hartelijk)

Gewenste competenties:
• Vakkennis
• Zelfreflectie
• Plannen en organiseren
• Overtuigingskracht

GEÏNTERESSEERD?
Voor meer informatie over deze stage kun je contact opnemen met Elleke Groot, management assistent, via tel. 06 – 52 52 74 57  of via: jose.delolmo@regardz.nl

Geïnteresseerd? Stuur dan een brief met motivatie en CV naar: 

Regardz Hospitality Group
Jose Del Olmo
Barchman Wuytierslaan 2
3818 LH Amersfoort

Of naar jose.delolmo@regardz.nl 
 

stagiair strategie | Regardz Hospitality Group


Voor Regardz Hospitlality Group zijn wij per september 2015 op zoek naar een enthousiaste stagiair voor de functie van stagiair stategie!

De stagiair strategie werkt actief mee en levert bijdragen aan de groeistrategie van Regardz. De stagiair houdt zich bezig met het realiseren van Business en Concept Development ten aanzien van zowel de online als offline activiteiten binnen de Nederlandse (en buitenlandse) activiteiten van de groep. De stagiair gaat op zoek naar kansen voor expansie en verdere ontwikkelingen die te maken hebben met strategie, innovaties en marktverkenning. De stagiair strategie rapporteert aan de driekoppige directie van Regardz.

TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN
1. Ontwikkelen van de groeistrategie van Regardz middels marktverkenning, daartoe o.m.:
• Signaleren, onderzoeken en concretiseren van nieuwe (expansie) businesskansen voor Regardz;
• Invulling geven aan lange termijn projecten die te maken hebben met marktverkenning;
• Het ondersteunen van de directie bij verdere ontwikkelingen die te maken hebben met strategie en innovaties;

2. Realiseren van Business en Concept Development middels offline activiteiten:
• Bijdragen aan het formuleren van de groeistrategie van de groep;
• Ontwikkelen van de Concept Strategie en zich daartoe oriënteren op de markt zoals innovaties en trends en uitwerken van voorstellen met betrekking tot haalbaarheid;
• Bijdrage leveren aan de ontwikkeling van presentaties daarvan;
• Ondersteunen in het verzorgen van interne en externe communicatie.

3. Realiseren van Business en Concept Development middels Online activiteiten:
• Mede zorg dragen voor de inhoud van concepten, in samenwerking met de directie;
• Meedenken over, coördineren en uitvoeren van activiteiten met het oog op de groeistrategie;
• Organisatorische en uitvoerende algemene werkzaamheden binnen de groeistrategie;
• Research van trends, ontwikkelingen, innovaties en cases op het gebied van online strategieën. 

4. Flexibiliteit in het aanvaarden van allerlei voorkomende werkzaamheden voor Regardz Hospitality Group B.V.

Het eventuele stage/afstudeerproject zal in samenspraak met de stagiair worden bepaald. 

PROFIEL VAN DE STAGIAIR
Functie-eisen:
• Volgt een opleiding op HBO niveau, bij voorkeur een commerciële richting of Hotelschool;
• Sterke communicatieve vaardigheden, waaronder een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal (verbaal en schriftelijk);
• Zeer vaardig in omgang met computersystemen als Ms-Outlook, MS-Word, MS-Excel, MS-PowerPoint, prezi.

Gewenst gedrag: 
• Bereikrijk (Assertief)
• Binnenvoelbaar (Empathisch)
• Luistergevig (Ontvankelijk)
• Oplosselijk (Alert)
• Verrasvast (Initiatiefrijk)
• Verwenzaam (Ontwapenend)
• Teruglustig (Hartelijk)

Gewenste competenties:
• Vakkennis
• Zelfreflectie
• Plannen en organiseren
• Overtuigingskracht

GEÏNTERESSEERD?
Voor meer informatie over deze stage kun je contact opnemen met Elleke Groot, management assistent, via tel. 033 - 465 50 00 of via: elleke.groot@regardz.nl

Geïnteresseerd? Stuur dan een brief met motivatie en CV naar: 

Regardz Hospitality Group
Elleke Groot
Barchman Wuytierslaan 2
3818 LH Amersfoort

Of naar elleke.groot@regardz.nl 
 

stagiair online marketing | Regardz Hospitality Group


Voor Regardz Hospitality Group zijn wij vanaf mei en september 2015 op zoek naar een enthousiaste stagiair voor de functie van stagiair online marketing!

Als stagiair online marketing krijg je de taak ervoor te zorgen dat al onze websites zo hoog mogelijk in Google komen en hier ook blijven. Je bent op de hoogte van de laatste online marketing ontwikkelingen en zoekt naar mogelijkheden deze te implementeren binnen Regardz. Je werkt samenwerken met de online marketing manager en online marketing medewerker en mag met plannen komen ter verbetering van de huidige SEO en Social Media strategie. Die je vervolgens zelf ook mag uitvoeren. 

Je werkt actief mee op de afdeling en je werkzaamheden worden gekenmerkt door veelzijdigheid. Geen dag is hetzelfde! Binnen de afdeling bieden we je een brede stage met veel ontwikkelmogelijkheden. Het eventuele project voor deze stage wordt in overleg met jouw leidinggevende bepaald. 
 
TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN
Belangrijkste taken en verantwoordelijkheden:
• Het schrijven van (commerciële) teksten voor diverse websites;
• Werken aan SEO voor het verbeteren van onze website rankings in zoekmachines;
• Analyseren van huidige bezoekers in Google analytics en hun gedrag doen van voorstellen om de bezoekersaantallen te verhogen;
• Verbetervoorstellen aandragen voor de site (navigatie, content, etc);
• Ontwikkelen en uitvoeren van acties om de online boekingen op de website te verhogen;
• Je levert een bijdrage aan het social media beleid van de afdeling. Denk hierbij aan het plaatsen van tweets, Facebook berichten, webcare en je denkt mee hoe we onze doelgroep op social media nog beter kunnen bedienen;
• Je levert een bijdrage aan onze verschillende in- en externe digitale nieuwsbrieven via ons emailmarketingsysteem en je zorgt voor de distributie hiervan. Tevens denk je mee over de verbetering van deze nieuwsbrieven; 
• Bedenken van creatieve (online) marketing acties;
• Bijhouden van de laatste trends, ontwikkelingen, innovaties en cases op het gebied van online marketing.

Overige taken:
• Je helpt mee in allerlei organisatorische en uitvoerende algemene werkzaamheden binnen de marketing afdeling.

PROFIEL VAN DE STAGIAIR
Functie-eisen:
• Je volgt een HBO opleiding, bij voorkeur marketing en/of communicatie;
• Je bent bekend met verschillende online marketingmiddelen;
• Je hebt kennis van e-marketing en social media;
• Ervaring met SEO, SEA, WordPress en/of HTML is een pre;
• Affiniteit met internet technologie en/of online marketing;
• Je beheerst de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk;
• Je beschikt over commercieel inzicht en kan commerciële teksten schrijven;
• Je hebt een creatieve kijk en kan dit toepassing op het vakgebied;
• Je bent zelfstandig en werkt graag hard.

Gewenst gedrag: 
• Bereikrijk (Assertief)
• Binnenvoelbaar (Empathisch)
• Luistergevig (Ontvankelijk)
• Oplosselijk (Alert)
• Verrasvast (Initiatiefrijk)
• Verwenzaam (Ontwapenend)
• Teruglustig (Hartelijk)

Gewenste competenties:
• Vakkennis
• Zelfreflectie
• Oog voor detail/nauwkeurigheid
• Creativiteit

OVERIGE INFORMATIE
Deze stage is beschikbaar vanaf mei en september. Het eventuele project voor deze stage wordt in overleg met jouw leidinggevende bepaald.

GEÏNTERESSEERD?
Voor meer informatie over deze stage kun je contact opnemen met Lotte van Korlaar - Kempers, online marketing manager, via tel. 033 - 465 50 00 of via: lotte.vankorlaar@regardz.nl

Geïnteresseerd? Stuur dan een brief met motivatie en CV naar: 

Regardz Hospitality Group
Lotte van Korlaar - Kempers
Barchman Wuytierslaan 2
3818 LH Amersfoort

Of naar lotte.vankorlaar@regardz.nl 
 

stagiair commercieel | Groenendael Hilvarenbeek


Voor Groenendael Hilvarenbeek zijn wij vanaf september 2015 op zoek naar een enthousiaste stagiair voor de functie van stagiair commercieel.

Binnen jouw stage houd jij je bezig met alle promotionele communicatie, reserverings-, marketing- en sales activiteiten. Als commerciële stagiair ben je werkzaam in Groenendael Hilvarenbeek en ondersteun je het hoofd reserveringen en de sales manager. Tevens zal je tijdens jouw stage een aantal dagen front office werkzaamheden verrichten. 

De eerste helft van de stageperiode is gericht op de reserveringsafdeling en de front office. De tweede helft van de stageperiode is gericht op de sales afdeling. De commerciële rapportages zullen door de gehele stageperiode aan bod komen.

TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN
1. Reserverings- en front office activiteiten:
• Ondersteunen van de reserveringsmedewerkers bij alle voorkomende werkzaamheden zoals:
- Inboeken en uitwerken van reserveringsaanvragen in boekingssysteem Opera; 
- Opvolgen en eventueel aannemen van reserveringsaanvragen;
- Voorbereidingen maken voor interne communicatie van bestaande boekingen.
• Meelopen met de front office, 2 x 3 dagen, om daarbij de volgende ondersteuning te bieden:
- Ontvangen van gasten aan de hand van reserveringslijsten;
- Verlenen van service, zoals het opvangen en doorgeven van boodschappen;
- Bediening telefooncentrale.

2. Commerciële werkzaamheden:
• Ondersteunen van de directeur en de sales manager bij marketing en communicatiebeleid;
• Ondersteunen bij en uitwerken van nader te bepalen commerciële kwartaaldoelstellingen;
• Research van trends, ontwikkelingen, innovaties en cases voor bestaande en potentiële accounts;
• Interne sales;
• Onderhouden en uitdiepen van administratieve documenten;
• Updaten en analyseren van omzetgegevens aan de hand van rapporten.

PROFIEL VAN DE STAGIAIR
Functie-eisen:
• Volgt een opleiding op HBO niveau; bij voorkeur marketing en communicatie of hotel management of congres/evenementenbranche;
• Zeer vaardig in omgang met computersystemen als Ms-Outlook, MS-Word, MS-Excel, MS-PowerPoint. Daarnaast de aanleg voor het snel eigen maken van het werken met nieuwe computersystemen;
• Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk;
• Beschikt over commercieel inzicht en kan commerciële teksten schrijven.

Gewenste competenties en vaardigheden:
• Commerciële drive;
• Zelfstandig;
• Creatief en proactief;
• Hands-on mentaliteit en doorzettingsvermogen;
• Resultaatgericht en ambitieus;
• Klantgericht;
• Flexibel;
• Enthousiast.

OVERIGE INFORMATIE
Het eventuele project voor deze stage wordt in overleg met jouw leidinggevende bepaald.

GEÏNTERESSEERD?
Voor meer informatie over deze stage kun je contact opnemen met Evelien van Zon - van Wouwen, sales manager, via tel. 013 - 505 7444 of via: evelien.vanzon@regardz.nl 

Geïnteresseerd? Stuur dan een brief met motivatie en CV naar: 

Groenendael Hilvarenbeek
Evelien van Zon - van Wouwen
Groenendaal 1 – 4 
5080 AM Hilvarenbeek

Of naar evelien.vanzon@regardz.nl

 

stagiair sales | Planetarium Amsterdam en Zilveren Toren Amsterdam


Voor Planetarium Amsterdam en Zilveren Toren Amsterdam zijn wij vanaf september 2015 op zoek naar een enthousiaste stagiair voor de functie van stagiair sales.

De sales afdeling van de Regardz Planetarium Amsterdan en Zilveren Toren Amsterdam houdt zich bezig met alle promotionele communicatie, marketing en sales activiteiten. Als stagiair op de deze afdeling ondersteun je de sales manager. Je werkt zelfstandig en bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van alle voorkomende werkzaamheden op de afdeling. 

TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN
Ondersteuning van de afdeling sales bij:
• Research van trends, ontwikkelingen, innovaties en cases voor bestaande en potentiële accounts; 
• Concurrentieanalyse; 
• Marketing en communicatiebeleid;
• Telesales: opsporen en telefonisch contact leggen met prospect en klanten met als doel het potentieel te achterhalen. Op basis daarvan afspraken scoren voor de Regardz salesmanagers; 
• Voorbereiden van sales afspraken, accurate opvolging van deze afspraken, ontwikkelen van op maat presentaties tbv sales afspraken;
• Aansluiten bij sales afspraken; 
• Onderhouden en uitdiepen van administratieve documenten; 
• Monitoren, updaten en analyseren van omzetgegevens aan de hand van rapportages; 
• Projecten begeleiden tav beurzen, evenementen, salesblitzes en netwerkbijeenkomsten en zorg dragen voor follow-up; 
• Aansluiten bij netwerkevenementen.

PROFIEL VAN DE STAGIAIR
Functie-eisen:
• Volgt een opleiding op MBO of HBO niveau, affiniteit met de hotellerie of congres/evenementenbranche; 
• Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk; 
• Zeer vaardig in omgang met computersystemen als Ms-Outlook, MS-Word, MS-Excel, MS-PowerPoint. Daarnaast de aanleg voor het snel eigen maken van het werken met nieuwe computersystemen; 
• Werkervaring in de horeca of commerciële dienstverlening gewenst, maar niet vereist. 

Gewenst gedrag: 
• Bereikrijk (Assertief)
• Binnenvoelbaar (Empathisch)
• Luistergevig (Ontvankelijk)
• Oplosselijk (Alert)
• Verrasvast (Initiatiefrijk)
• Verwenzaam (Ontwapenend)
• Teruglustig (Hartelijk)

Gewenste competenties:
• Vakkennis
• Zelfreflectie
• Overtuigingskracht 
• Competitief

OVERIGE INFORMATIE
Het eventuele project voor deze stage wordt in overleg met jouw leidinggevende bepaald.

GEÏNTERESSEERD?
Voor meer informatie over deze stage kun je contact opnemen met Wendy Gerrits-Veldwijk, group sales manager, via tel. 06 – 10 95 67 91 of via: wendy.gerrits@regardz.nl 

Geïnteresseerd? Stuur dan een brief met motivatie en CV naar: 

Regardz Zilveren Toren Amsterdam
Wendy Gerrits-Veldwijk 
Stationsplein 51-53
1012 AB Amsterdam

Of naar wendy.gerrits@regardz.nl 
 

stagiair sales | Nieuwe Buitensociëteit Zwolle


Voor de Nieuwe Buitensocieteit Zwolle zijn wij vanaf september 2015 op zoek naar een enthousiaste stagiair voor de functie van stagiair sales.

Een warm onthaal binnen de Buitensociëteit.
Wij zorgen ervoor dat onze gasten zich thuis voelen op onze locatie. Bij ons is alles mogelijk en bruist het iedere dag weer van de activiteiten. Serieuze vergaderingen, uitdagende trainingen, informatieve congressen en kleurrijke (bedrijfs-) feesten, ze vinden allemaal plaats binnen de Buitensociëteit. Wij borrelen van de ideeën, maar komen handjes en voetjes tekort. Ben jij de commerciële duizendpoot die staat te springen om te groeien en te leren op commercieel gebeid? Kan, en wil jij, kleurrijk het verschil maken ? Heb je een positieve instelling, humor  en een enorme dosis leergierigheid…..dan hebben wij een ontzettend leuke stageplek voor je per september!

TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN
Ondersteuning van de afdeling sales binnen de Nieuwe Buitensociëteit bij:
• Research van trends, ontwikkelingen, innovaties en cases voor bestaande en potentiële accounts; 
• Concurrentieanalyse; 
• Marketing en communicatiebeleid;
• Telesales: opsporen en telefonisch contact leggen met prospect en klanten met als doel het potentieel te achterhalen. Op basis daarvan afspraken scoren voor de Regardz salesmanagers; 
• Voorbereiden van sales afspraken, accurate opvolging van deze afspraken, ontwikkelen van op maat presentaties tbv sales afspraken;
• Aansluiten bij sales afspraken; 
• Onderhouden en uitdiepen van administratieve documenten; 
• Monitoren, updaten en analyseren van omzetgegevens aan de hand van rapportages; 
• Projecten begeleiden tav beurzen, evenementen, salesblitzes en netwerkbijeenkomsten en zorg dragen voor follow-up; 
• Aansluiten bij netwerkevenementen.

PROFIEL VAN DE STAGIAIR
Functie-eisen:
• Volgt een opleiding op HBO niveau; bij voorkeur marketing en communicatie of hotel management of congres/evenementenbranche;
• Zeer vaardig in omgang met computersystemen als Ms-Outlook, MS-Word, MS-Excel, MS-PowerPoint. Daarnaast de aanleg voor het snel eigen maken van het werken met nieuwe computersystemen;
• Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk;
• Beschikt over commercieel inzicht en kan commerciële teksten schrijven.

Gewenst gedrag: 
• Bereikrijk (Assertief)
• Binnenvoelbaar (Empathisch)
• Luistergevig (Ontvankelijk)
• Oplosselijk (Alert)
• Verrasvast (Initiatiefrijk)
• Verwenzaam (Ontwapenend)
• Teruglustig (Hartelijk)

Gewenste competenties:
• Vakkennis
• Zelfreflectie
• Overtuigingskracht 
• Competitief

OVERIGE INFORMATIE
Het eventuele project voor deze stage wordt in overleg met jouw leidinggevende bepaald.

GEÏNTERESSEERD?
Voor meer informatie over deze stage kun je contact opnemen met Ingeborg Peterson, sales manager, via tel. 038 - 42 60 260 of via: ingeborg.peterson@regardz.nl

Geïnteresseerd? Stuur dan een brief met motivatie en CV naar: 

Regardz Nieuwe Buitensociëteit Zwolle
Ingeborg Peterson
Stationsplein 1
8011 CW Zwolle

Of naar ingeborg.peterson@regardz.nl

 

stagiair reserveringen | Nieuwe Buitensociëteit Zwolle


Voor de Nieuwe Buitensocieteit Zwolle zijn wij vanaf september 2015 op zoek naar een enthousiaste stagiair voor de functie van stagiair reserveringen.

Een warm onthaal binnen de Buitensociëteit. Wij zorgen ervoor dat onze gasten zich thuis voelen op onze locatie. Bij ons is alles mogelijk en bruist het iedere dag weer van de activiteiten. Serieuze vergaderingen, uitdagende trainingen, informatieve congressen en kleurrijke (bedrijfs-) feesten, ze vinden allemaal plaats binnen de Buitensociëteit. Wij borrelen van de ideeën, maar komen handjes en voetjes tekort. Ben jij de commerciële duizendpoot die staat te springen om te groeien en te leren op commercieel gebeid? Kan, en wil jij, kleurrijk het verschil maken ? Heb je een positieve instelling, humor  en een enorme dosis leergierigheid…..dan hebben wij een ontzettend leuke stageplek voor je per september!

TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN
Ondersteuning van de afdeling reserveringen binnen de Nieuwe Buitensociëteit bij:
• Behandelen van aanvragen van reserveringen van zalen en F&B. Inventariseren van de wensen van de klanten (potentiële) gasten en nagaan of aan de wensen voldaan kan worden;
• Opstellen van offertes, rekening houdend met afspraken inzake kortingen en de prijsstructuur. Vastleggen, bevestigen en documenteren van gemaakte afspraken en bijzonderheden in het geautomatiseerde systeem;
• Acties volgend op commercieel overleg (mede) uitvoeren en follow-up bewaken;
• Bewaken en tijdig opvolgen van geboekte opties en zo mogelijk definitief maken van boekingen. Behandelen van optredende wijzigingen in de boekingen binnen de beschikbare mogelijkheden;
• Behandelen van annuleringen, bespreken en bevestigen van annuleringsvoorwaarden en consequenties aan klant, doorgeven aan administratie;
• Voeren van verkoopgesprekken en het geven van rondleidingen;
• Logistieke planning, bestellen van extern benodigde materialen, toezicht houden op correcte bevestiging en levering van deze bestellingen;
• Uitoefenen van aftersales en het beoefenen van relatiebeheer, up te date houden van relatiebeheersysteem. Assisteren bij sales-activiteiten;
• Vervanging van receptioniste bij afwezigheid;
• Database up-to-date houden.

PROFIEL VAN DE STAGIAIR
Functie-eisen:
• Volgt een opleiding op HBO niveau; bij voorkeur marketing en communicatie of hotel management of congres/evenementenbranche;
• Zeer vaardig in omgang met computersystemen als Ms-Outlook, MS-Word, MS-Excel, MS-PowerPoint. Daarnaast de aanleg voor het snel eigen maken van het werken met nieuwe computersystemen;
• Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk;
• Beschikt over commercieel inzicht en kan commerciële teksten schrijven.

Gewenst gedrag:
• Bereikrijk (Assertief)
• Binnenvoelbaar (Empathisch)
• Luistergevig (Ontvankelijk)
• Oplosselijk (Alert)
• Verrasvast (Initiatiefrijk)
• Verwenzaam (Ontwapenend)
• Teruglustig (Hartelijk)

Gewenste competenties:
• Vakkennis
• Zelfreflectie
• Overtuigingskracht 
• Competitief

OVERIGE INFORMATIE
Het eventuele project voor deze stage wordt in overleg met jouw leidinggevende bepaald.

GEÏNTERESSEERD?
Voor meer informatie over deze stage kun je contact opnemen met Patricia Wolf, supervisor reserveringen, via tel. 038 - 42 60 260 of via: patricia.wolf@regardz.nl

Geïnteresseerd? Stuur dan een brief met motivatie en CV naar: 

Regardz Nieuwe Buitensociëteit Zwolle
Patricia Wolf
Stationsplein 1
8011 CW Zwolle

Of naar patricia.wolf@regardz.nl 

 

stagiair DTP | Regardz Support Center


Ben jij onze nieuwe creatieveling? Regardz Hospitality Group zoekt per direct een stagiair DTP!

Tijdens je stage bij Regardz als stagiair DTP hou je je bezig met het produceren van marketing gerelateerde producten. Je bent verantwoordelijk voor het hele proces van verschillende publicaties zoals brochures, flyers en internetpublicaties. Ontwerpen staat centraal in jouw stageperiode!. Je krijgt veel vrijheid en ruimte om je te ontwikkelen als DTP’er. Je legt verantwoording af aan de manager strategic markets.

TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN
Belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: 
• Je bedenkt en produceert marketing gerelateerde producten zoals flyers, brochures, signs en online publicaties; 
• Je bewaakt de Regardz huisstijl, zowel offline als online en in- dan wel extern, signaleren van afwijkingen en voorleggen aan de manager strategic markets
• Je denkt mee over marketingcampagnes en benodigde middelen
• Je kunt uitstekend overweg met de software pakketten Photoshop en Adobe Indesign;
• Je denkt op creatieve wijze mee over alle werkzaamheden;
• Je communiceert met de manager strategic markets of andere opdrachtgevers om de vraag af te stemmen;
• Je houdt de laatste trends, ontwikkelingen, innovaties en cases op het gebied van software en DTP bij;
• Je draagt bij van A tot Z in het proces.

PROFIEL VAN DE STAGIAIR
Functie-eisen:
• Je volgt een MBO of HBO opleiding, bij voorkeur allround DTP’er;
• Je bent bekend met verschillende software (Photoshop, Adobe Indesign);
• Je beheerst de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk;
• Je bent creatief;
• Je bent zorgvuldig en nauwkeurig.

Gewenst gedrag: 
• Bereikrijk (Assertief)
• Binnenvoelbaar (Empathisch)
• Luistergevig (Ontvankelijk)
• Oplosselijk (Alert)
• Verrasvast (Initiatiefrijk)
• Verwenzaam (Ontwapenend)
• Teruglustig (Hartelijk)

Gewenste competenties:
• Vakkennis
• Zelfreflectie
• Oog voor detail/nauwkeurigheid
• Creativiteit

OVERIGE INFORMATIE
Het eventuele project voor deze stage wordt in overleg met jouw leidinggevende bepaald.

GEÏNTERESSEERD?
Voor meer informatie over deze stage kun je contact opnemen met Janneke Siezen, manager strategic markets, via tel. 033 - 465 50 00 of via: janneke.siezen@regardz.nl

Geïnteresseerd? Stuur dan een brief met motivatie en CV naar: 

Regardz Hospitality Group
Janneke Siezen
Barchman Wuytierslaan 2
3818 LH Amersfoort

Of naar janneke.siezen@regardz.nl 


stagiair HR | Regardz Hospitality Group
 

Voor Regardz Hospitality Group zijn wij vanaf september 2015 op zoek naar een enthousiaste stagiair voor de functie van HR stagiair.
 
De afdeling HR is verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van het HR beleid en heeft derhalve zowel een beleidsmatige als ondersteunende rol richting de Regardz bedrijven. Adviseren binnen de kaders van- en toezien op naleving van actuele HR-gerelateerde wet- en regelgeving is hierin een belangrijke pijler. De afdeling HR is (in nauwe samenwerking met de salarisadministratie) verantwoordelijk voor de personeelsadministratie van alle Regardz bedrijven en beheert diverse collectieve regelingen (waaronder bijvoorbeeld verzekeringen en pensioenen). Regardz heeft een eigen opleidingsprogramma, de Regardz Academy.

TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN
1. Adviesrol richting de Regardz locaties 
• Beantwoorden van uiteenlopende HR-gerelateerde vragen vanuit de bedrijven (directeuren en afdelingshoofden), bijvoorbeeld inzake Horeca CAO, verzuim, vacatures etc.;
• Trends, ontwikkelingen en wetswijzigingen op HR-gebied bijhouden en verwerken in procedures en nieuwsbrieven; 
• HR- handleidingen up-to-date houden (Regardz welkomstboek, handleiding verzuim, handleiding arbeidsvoorwaarden etc.). 

2. Trainingen Regardz Academy 
• Verantwoordelijk voor logistieke planning van de Regardz Academy (centraal trainingsbeleid);
a. Deelnemerslijsten bijhouden (aanmeldingen en mutaties verwerken);
b. Contacten met trainingsbureaus; 
c. Reserveren locaties voor trainingen;
d. Controleren en verwerken van facturen in budget;
e. Registratie van gevolgde trainingen in personeelsinformatiesysteem.  

3. Arbeidsmarktcommunicatie 
• Verder ontwikkelen en uitvoeren arbeidsmarktcommunicatiebeleid (met name gericht op scholen: presentaties maken en bijwonen, stagebeurzen bijwonen, contact met stagebureaus van • scholen onderhouden, stageoverzichten maken);
• Verantwoordelijk voor het  ‘Werken bij’-gedeelte van de bedrijfswebsite (hiertoe onder meer teksten actueel houden, vacatures plaatsen en beheren). 

4. Personeelsadministratie 
• Coördineren en uitvoeren van de personeelsadministratie voor alle bedrijven (opmaken arbeidsovereenkomsten, bevestigingsbrieven, functieprofielen etc.);
• Uitvoer van diverse administratieve taken op pensioen- en verzekeringsgebied;
• Filen van documenten in personeelsdossiers.

5. Overige ondersteunende werkzaamheden
• Aanmaken en blokkeren gebruikers voor personeelsinformatiesysteem Jouw Regardz;
• Nieuwsberichten, blogs en notulen voor medewerkers plaatsen op Jouw Regardz;
• Verzorgen van diverse overzichten met medewerkergegevens;
• HR ken- en stuurgetallen verzorgen. 

6. Voorbeelden van mogelijke projecten:
• Verder ontwikkelen en uitvoeren van Kindest Regardz HRM beleid (prijsvragen, presentaties, verkiezingen, trainingen etc.;
• Mede ontwikkelen en uitvoeren Medewerkers Tevredenheids/Betrokkenheids Onderzoeken 2015;
• Ontwikkelen interne trainingen/workshops.

PROFIEL VAN DE STAGIAIR
Functie-eisen:
• Volgt een opleiding op HBO niveau (Hogere Hotelschool of Human Resource Management / Personeel & Arbeid) en heeft als vooropleiding bij voorkeur minimaal Havo afgerond;
• Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk;
• Aanleg voor het snel eigen maken van het werken met nieuwe computersystemen.

Gewenst gedrag: 
• Bereikrijk (Assertief)
• Binnenvoelbaar (Empathisch)
• Luistergevig (Ontvankelijk)
• Oplosselijk (Alert)
• Verrasvast (Initiatiefrijk)
• Verwenzaam (Ontwapenend)
• Teruglustig (Hartelijk)

Gewenste competenties:
• Zelfreflectie 
• Oog voor detail/nauwkeurigheid 
• Overtuigingskracht 
• Zelfstandig en initiatiefrijk

OVERIGE INFORMATIE
Het eventuele project voor deze stageperiode wordt in overleg met de HR manager bepaald. De stagiair krijgt tijdens de stage tijd die besteedt kan worden aan de stageopdracht.

GEÏNTERESSEERD?
Voor meer informatie over deze stage kun je contact opnemen met Jertske van Voorthuizen, HR manager, via tel. 033 - 465 50 00 of via: jertske.vanvoorthuizen@regardz.nl

Geïnteresseerd? Stuur dan een brief met motivatie en CV naar: 

Regardz Hospitality Group
Jertske van Voorthuizen
Barchman Wuytierslaan 2
3818 LH Amersfoort

Of naar jertske.vanvoorthuizen@regardz.nl


stagiair eventmanagement | Regardz Zilveren Toren Amsterdam


Hou jij ervan om je bezig te houden met evenementen? Dan is de onderstaande stagevacature wellicht iets voor jou!

Bovenin de Zilveren Toren Amsterdam kun je het hippe Level Eleven Amsterdam vinden; een evenementlocatie met uniek uitzicht. Gasten kunnen hier terecht voor evenementen, feesten en bruiloften. Alles is aanwezig om elk event uniek en spraakmakend te maken. De stagiair eventmanagement ondersteunt de commercieel manager van Regio Amsterdam bij alle werkzaamheden, maar wel met een duidelijke focus op Level Eleven.

TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN
1. Sales:
• Onderhouden van bestaande relaties in evenementenmarkt;
• Ontwikkelen van nieuwe concepten en ideeën;
• Schrijven van de offertes en opvolging aangeven;
• Het verwerken van offertes in ons ROL systeem.

2. Operatie:
• Maken van draaiboeken voor  evenementen;
• Communicatie voor, tijdens en na evenementen met de commercieel manager t.a.v. sales, planning, licht en geluid, keuken, schoonmaak en leveranciers;
• Voorbereiden en uitvoeren van evenementen;
• Back-up voor de receptionist.

3. Financieel:
• Berekenen van voor- en nacalculaties;
• Klanten verzoeken van het voldoen van vooruitbetalingen;
• Bijhouden van omzetten. 

4. Marketing:
• Onderhouden van de website en intermediair sites;
• Schrijven van een blog;
• Inzetten van social media.

PROFIEL VAN DE STAGIAIR
Functie-eisen:
• Volgt een opleiding op HBO niveau, bij voorkeur hotelschool of andere opleiding in die richting;
• Uitstekende beheersing van de Nederlandse en kennis van Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk;
• Affiniteit met horeca;
• Werkervaring in de horeca

Gewenste gedragskenmerken:
• Bereikrijk (Assertief)
• Binnenvoelbaar (Empathisch)
• Luistergevig (Ontvankelijk)
• Oplosselijk (Alert)
• Verrasvast (Initiatiefrijk)
• Verwenzaam (Ontwapenend)
• Teruglustig (Hartelijk)

Gewenste competenties:
• Gastgericht;
• Flexibel;
• Communicatief vaardig;
• Representatief;
• Enthousiast;
• Betrokken;
• Zelfstandig.

OVERIGE INFORMATIE
Het eventuele project voor deze stageperiode wordt in overleg met de commercieel manager bepaald. De stagiair krijgt tijdens de stage tijd die besteedt kan worden aan de stageopdracht. 
 
GEÏNTERESSEERD?
Voor meer informatie over deze stage kun je contact opnemen met Sanne van den Enk, commercieel manager, via tel. 06-52527480 of via: sanne.vandenenk@regardz.nl 

Geïnteresseerd? Stuur dan een brief met motivatie en CV naar: 

Regardz Level Eleven
Sanne van den Enk
Stationsplein 51-53
1012 AB Amsterdam

Of naar sanne.vandenenk@regardz.nl 

 

stagiair commercieel | Regardz La Vie Utrecht


Ben jij ons nieuwe commerciële talent dat het sprankelende verschil gaat maken?

Voor La Vie Utrecht zijn wij per direct op zoek naar een stagiair commercieel.

De commerciële afdeling van Regardz La Vie Utrecht houdt zich bezig met alle promotionele communicatie, reserverings-, marketing en sales activiteiten. 
Als commercieel stagiair ondersteun je de salesmanager en de manager reserveringen en receptie. Je werkt zelfstandig en bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van alle voorkomende commerciële werkzaamheden op de afdeling.

TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN
1. Commerciële werkzaamheden
• Ondersteunen van de salesmanager en manager reserveringen;
• Ondersteunen bij en uitwerken van de commerciële doelstellingen, conform de Commerciële jaarkalender;
• Research van trends, ontwikkelingen, innovaties en cases voor bestaande en potentiële branches en accounts;
• Opstellen van een concurrentieanalyse; 
• Telesales: opsporen en telefonisch contact leggen met prospects en klanten, met als doel het achterhalen potentiële klanten. Op basis daarvan afspraken scoren voor de salesmanager; 
• Voorbereiden van sales afspraken, accurate opvolging geven aan deze afspraken en het maken van presentaties ten behoeve van sales afspraken;
• Aansluiten bij sales afspraken; 
• Aansluiten bij netwerkevenementen;
• Onderhouden en uitdiepen van administratieve documenten; 
• Monitoren, updaten en analyseren van omzetgegevens aan de hand van rapportages; 
• Projecten begeleiden ten aanzien van beurzen, evenementen, salesblitzes en netwerkbijeenkomsten en zorg dragen voor follow-up.

2. Websitebeheer & Social Media: 
• Up to date houden van de website;
• Schrijven van nieuwsberichten;
• 3rd Party websites up to date houden; 
• Inzetten van social media 

PROFIEL VAN DE STAGIAIR 
Functie-eisen:
• Volgt een opleiding op MBO of HBO niveau, bij voorkeur marketing en communicatie, hotel management of congres/evenementenmanagement;
• Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk;
• Zeer vaardig in omgang met computersystemen als Ms-Outlook, MS-Word, MS-Excel, MS-PowerPoint. Daarnaast de aanleg voor het snel eigen maken van het werken met nieuwe computersystemen. 

Gewenste gedragskenmerken:
• Bereikrijk (Assertief)
• Binnenvoelbaar (Empathisch)
• Luistergevig (Ontvankelijk)
• Oplosselijk (Alert)
• Verrasvast (Initiatiefrijk)
• Verwenzaam (Ontwapenend)
• Teruglustig (Hartelijk)

Gewenste competenties:
• Vakkennis;
• Zelfreflectie;
• Overtuigingskracht;
• Competatief.


OVERIGE INFORMATIE
Deze stage kan per direct aanvangen, de exacte aanvangsdatum is in overleg. 

GEÏNTERESSEERD?
Voor meer informatie over deze stage kun je contact opnemen met Isabel Goes, manager receptie en reserveringen, via tel. 06- 5252 7472 of via: isabel.goes@regardz.nl

Geïnteresseerd? Stuur dan een brief met motivatie en CV naar: 

Regardz La Vie Utrecht
Isabel Goes
Lange Viestraat 351
3511 BK Utrecht

Of naar isabel.goes@regardz.nl 
 

stagiair sales | Regardz Hospitality Group
 

Ben jij ons nieuwe commercieel talent dat het sprankelende verschil gaat maken?

De afdeling Regardz Customer Service is verantwoordelijk voor de verwerking van reserveringsaanvragen voor alle Regardz locaties en voor alle bijkomende sales binnendienst werkzaamheden. Zij adviseren de klant over de mogelijkheden. Als stagiair sales ondersteun je de manager Customer Service. Je werkt actief mee bij alle sales binnendienst voorkomende werkzaamheden op de afdeling. Daarnaast ondersteun je ook de group sales manager bij verschillende werkzaamheden..

TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN
1. Administratieve ondersteuning: 
• Het mede beheren en bewerken van de database in RegardzOnline;
• Bijhouden van een bestand met accounts en bijbehorende omzetten, rapportages, reviews en klantenportefeuilles; 
• Het beheren van commerciële bestanden, zoals het weeknieuws, salesproductie, resultaten acties;
• Notuleren tijdens diverse meetings. 

2. Contractbeheer: 
• Opstellen en controleren van landelijke en regionale kamercontracten, MICE contracten en voorstellen en het intern communiceren ervan. 

3. Afhandelen reserveringen (in voorkomende gevallen):
• Behandelen van aanvragen met behulp van het reserveringssysteem en bekende richtlijnen ten aanzien van optimalisering van de opbrengst;
• Bewegen van klant tot de afname van aanvullende diensten/producten;
• Nagaan of aan wensen ten aanzien van aantallen, data etc. kan worden voldaan;
• Informeren van aanvragers over (on)mogelijkheden;
• Opstellen van offertes binnen de richtlijnen met betrekking tot kortingen e.d.;
• Zo nodig vastleggen en monitoren van uitgegeven opties;
• Contact opnemen met optanten om optie definitief te maken;
• Behandelen van optredende wijzigingen in boekingen;
• Vastleggen van gemaakte boekingen in het reserveringssysteem. 

4. Overige taken en verantwoordelijkheden:  
• Actieve deelname en leveren van input de interne meetings, waaronder het sales overleg;
• Overige werkzaamheden in opdracht van de leidinggevende. 

PROFIEL VAN DE STAGIAIR 
Functie-eisen:
• Volgt een opleiding op MBO of HBO niveau, bij voorkeur hotelschool of andere opleiding in die richting;
• Zeer vaardig in omgang met computersystemen als MS-Outlook, MS-Word, MS-Excel, MS-PowerPoint. Daarnaast de aanleg voor het snel eigen maken van het werken met nieuwe computersystemen;
• Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk;
• Communicatief vaardig;
• Affiniteit met horeca;
• Werkervaring in de horeca gewenst, maar niet vereist.

Gewenste gedragskenmerken:
• Bereikrijk (Assertief)
• Binnenvoelbaar (Empathisch)
• Luistergevig (Ontvankelijk)
• Oplosselijk (Alert)
• Verrasvast (Initiatiefrijk)
• Verwenzaam (Ontwapenend)
• Teruglustig (Hartelijk)

Gewenste competenties:
• Vakkennis;
• Zelfreflectie;
• Overtuigingskracht;
• Competatief.


OVERIGE INFORMATIE
Deze stage kan per september 2015 aanvangen, de exacte aanvangsdatum is in overleg. 

GEÏNTERESSEERD?
Voor meer informatie over deze stage kun je contact opnemen met Madeloes Karremans, manager Customer Service, via tel. 06 - 12 65 85 79 of via: madeloes.karremans@regardz.nl

Geïnteresseerd? Stuur dan een brief met motivatie en CV naar: 

Regardz Hospitality Group
Madeloes Karremans
Barchman Wuytierslaan 2
3818 LH Amersfoort 

Of naar madeloes.karremans@regardz.nl  
 

stagiair front office | Gele Kegels Eindhoven
 

Wil jij het eerste gezicht worden voor onze gasten?
 
Als stagiair front office ben je verantwoordelijk voor het gastenontvangst, het geven van informatie en het verlenen van service tijdens het verblijf in de zalen. De front office afdeling bedient de telefooncentrale en verricht eenduidige administratieve en secretariële werkzaamheden. 

TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN 
1.Bediening telefooncentrale:
• Aannemen en doorverbinden van gesprekken met gasten of collega's;
• Registreren van gesprekken waar nodig;
• Oproepen van BHV’ers bij calamiteiten;
• Verstrekken van algemene informatie, noteren en doorgeven van boodschappen.

2. Administratieve ondersteuning:
• Opstellen, beantwoorden en verzenden van standaardbrieven en e-mails;
• Verzenden en ontvangen van faxberichten;
• Verzorgen van de inkomende uitgaande post.

3. Receptieserviceverlening:
• Ontvangen en inchecken van gasten aan de hand van reserveringslijsten;
• Aanmaken en overhandigen van sleutels.

4. Kassawerkzaamheden:
• Verwerken van betalingen met behulp van geautomatiseerd kassasysteem;
• Overdragen van de kassa bij einde dienst en verantwoorden van ontvangen gelden en betalingen;
• Controleren van wisselgeld voor aanvang dienst.Het eventuele project voor deze stageperiode wordt in overleg met jouw leidinggevende bepaald.​

PROFIEL VAN DE STAGIAIR 
Functie-eisen:
• Volgt een opleiding op MBO of HBO niveau, bij voorkeur hotelschool of andere opleiding in die richting;
• Uitstekende beheersing van de Nederlandse en kennis van Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk;
• Affiniteit met horeca;• Werkervaring in de horeca gewenst, maar niet vereist.

Gewenste gedragskenmerken:
• Bereikrijk (Assertief)
• Binnenvoelbaar (Empathisch)
• Luistergevig (Ontvankelijk)
• Oplosselijk (Alert)
• Verrasvast (Initiatiefrijk)
• Verwenzaam (Ontwapenend)
• Teruglustig (Hartelijk)

Gewenste competenties:
• Vakkennis;
• Zelfreflectie;
• Representativiteit;
• Aanpassingsvermogen.

GEÏNTERESSEERD? 
Voor meer informatie over deze stage kun je contact opnemen met Coen Mulder, directeur, via tel. 040 – 202 60 08 of via: coen.mulder@regardz.nl

Geïnteresseerd? Stuur dan een brief met motivatie en CV naar:

Regardz Gele Kegels Eindhoven
Coen Mulder
Kennedyplein 1-5
5611 ZS Eindhoven

Of naar coen.mulder@regardz.nl 
 

Stagiair management assistent | Airport Hotel Rotterdam & The Globe Den Haag 
 

Ben jij ons nieuwe organisatorische talent en wil jij samen met ons het sprankelende verschil gaan maken?

Voor het Airport Hotel Rotterdam en The Globe Den Haag zijn wij op zoek naar een stagiair managementassistent. Als stagiair managementassistent draag je zorg voor de allround organisatorische en administratieve ondersteuning van de directeur. De directeur is verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering van Airport Hotel Rotterdam en The Globe Den Haag. De ultieme kans om tijdens een stageperiode mee te mogen kijken binnen het management van de locatie!

TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN
1. Faciliteren van het functioren van de directeur
• Periodiek voeren van afstemmingsoverleg gericht op ondermeer het;
- afstemmen van en informeren over stand van zaken, onder de aandacht brengen van aandachtspunten en bijzonderheden;
- doornemen van agenda en attenderen op afspraken, te ondernemen acties en dergelijke;
- maken van afspraken over te verlenen ondersteuning en daarbij te hanteren prioriteiten.
• Geven van uitvoering aan gemaakte afspraken door het effectief organiseren van activiteiten, communiceren van afspraken, etc.;
• Invulling geven aan projecten, opvolging geven aan overeengekomen acties, bewaken/bevorderen van tussentijdse resultaten en door anderen te leveren bijdragen;
• Inschatten van het belang van zaken en eventueel tussentijds onder de aandacht brengen daarvan aan de directeur.

2. In- en externe informatievoorziening
• Verwerken van binnenkomende informatiestromen door het selecteren, ordenen en registreren van informatie en voorbereiden van te ondernemen acties;
• Aannemen van binnenkomende telefoongesprekken, zo mogelijk zelf afhandelen daarvan, doorverbinden of noteren van boodschappen/ meldingen;
• Binnen aangegeven kaders en conform afspraken verzorgen van de in- en externe informatievoorziening richting betrokkenen.

3. Operationele secretariële ondersteuning en dienstverlening
• Redigeren en opmaken van correspondentie, rapportages en notities aan de hand van concepten dan wel globale aanwijzingen over de inhoud;
• Voorbereiden, begeleiden en opvolging geven aan vergaderingen voor onder meer het verzamelen van agendapunten, inventariseren en verspreiden van stukken, notuleren, uitwerken van verslagen en bewaken van actielijsten;
• Bijhouden van agenda en maken van afspraken binnen gegeven kader;
• Organiseren en regelen van in- en externe bijeenkomsten volgens afspraken en daartoe uitnodigen van betrokkenen, regelen van faciliteiten en voorzieningen.

PROFIEL VAN DE STAGIAIR
Functie-eisen:
• Volgt een opleiding op HBO niveau, bij voorkeur Toegepaste Bedrijfskunde, Hotelschool of office management;
• Sterke communicatieve vaardigheden, waaronder een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal (verbaal en schriftelijk);
• Zeer vaardig in omgang met computersystemen als Ms-Outlook, MS-Word, MS-Excel, MS-PowerPoint, prezi.

Gewenste gedragskenmerken:
• Bereikrijk (Assertief)
• Binnenvoelbaar (Empathisch)
• Luistergevig (Ontvankelijk)
• Oplosselijk (Alert)
• Verrasvast (Initiatiefrijk)
• Verwenzaam (Ontwapenend)
• Teruglustig (Hartelijk)

Gewenste competenties:
• Vakkennis;
• Zelfreflectie;
• Plannen & organiseren;
• Overtuigingskracht.


GEINTERESSEERD?
Voor meer informatie over deze stage kun je contact opnemen met Agatha Kleis, directeur, via tel. 06-52527493 of via: agatha.kleis@regardz.nl

Je motivatiebrief en CV kun je sturen naar: 

Regardz Airport Hotel Airport Rotterdam
Agatha Kleis
Vliegveldweg 59-61
3043 NT Rotterdam

Of naar agatha.kleis@regardz.nl
 

Stagiair supervisor/partymanager | Zilveren Toren Amsterdam  


Voor Zilveren Toren Amsterdam zijn wij per september 2015 op zoek naar een enthousiaste stagiair voor de functie van supervisor/partymanager. 

Als stagiair supervisor/partymanager ben je een echte gastheer/vrouw voor onze gasten. Je bent zichtbaar en bereikbaar op alle operationele afdelingen van Zilveren Toren Amsterdam. De stagiair supervisor/partymanager fungeert als contactpersoon voor groepen, is verantwoordelijk voor kwaliteit en geeft samen met de andere supervisors leiding aan de overige medewerkers tijdens zakelijke bijeenkomsten en evenementen. Kortom, iemand die van alles doet en de verantwoordelijkheid heeft om dit zelfstandig te doen!

TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN
1. Operationele voortgang, uitvoering en afbouw bijeenkomsten:
• Zelf actief meewerken in de uitvoering en daarbij vervullen van een voorbeeldfunctie;
• Leidinggeven aan de overige medewerkers, zowel gedurende meetings als events.
• In gereed brengen van de vergaderruimten;
• Klaarzetten van buffetten/bars;
• Aanvoeren van bestellingen (dranken);
• Na afloop ontruimen en ombouwen van de vergaderruimten;
• Signaleren van knelpunten in de operationele bedrijfsvoering.

2. Begeleiden en ontvangen van gasten:
• Het fungeren als contactpersoon voor groepen;
• Het ontvangen van gasten bij binnenkomst;
• Ongevraagd extra service aan de gasten bieden;
• Behandelen van klachten van gasten waarbij je tot een bevredigende oplossing kunt komen;
• Het herkennen van de wensen van de gasten en dit delen met collega’s.

3.    Personeelsbeheer:
• (mede) Plannen van de personeelsinzet op basis van de zaalbezetting;
• (mede) Opstellen van werkroosters.

4. Rapportage en verantwoording:
• Het actueel houden van kennis over onze ISO 9001 certificering en het registreren van knel- /verbeterpunten;
• Zorg dragen voor een juiste beheer van de voorraad en het doen van (drank) bestellingen e.d.

5. Overige werkzaamheden:
• Duty rondes lopen, waarbij gelet wordt op gebreken aan materialen;
• Opmerken van verdachte zaken;
• Er zorg voor dragen dat het bedrijf er strak bij staat.

PROFIEL VAN DE KANDIDAAT
Functie-eisen:
• Volgt een opleiding op HBO niveau, bij voorkeur hotelschool of andere opleiding in die richting;
• Zeer vaardig in omgang met computersystemen als Ms-Outlook, MS-Word, MS-Excel, MS-PowerPoint. Daarnaast de aanleg voor het snel eigen maken van het werken met nieuwe computersystemen;
• Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk;
• Communicatief vaardig;
• Werkervaring in de horeca is een pre. 

Gewenste gedragskenmerken:
• Bereikrijk (Assertief)
• Binnenvoelbaar (Empathisch)
• Luistergevig (Ontvankelijk)
• Oplosselijk (Alert)
• Verrasvast (Initiatiefrijk)
• Verwenzaam (Ontwapenend)
• Teruglustig (Hartelijk)

Gewenste competenties:
 Vakkennis;
• Zelfreflectie;
• Aanpassingsvermogen;
• Oog voor detail/nauwkeurigheid.


GEINTERESSEERD?
Voor meer informatie over deze stage kun je contact opnemen met Arthur Hagenbeek, directeur, via tel. 020 – 553 5000 of via: arthur.hagenbeek@regardz.nl

Geïnteresseerd? Stuur dan een brief met motivatie en CV naar:

Regardz Zilveren Toren Amsterdam
Arthur Hagenbeek
Stationsplein 51-53
1012 AB Amsterdam

Of naar arthur.hagenbeek@regardz.nl 
 


 

Stagiair marketing en communicatie | Eenhoorn Amersfoort


Zeggen anderen over jou dat je creatief bent en leuk kunt schrijven? Is dat echt zo? 

Voor Eenhoorn Amersfoort zijn wij op zoek naar een enthousiaste stagiair marketing en communicatie. 

Als marketing en communicatie stagiair werk je samen met de directeur. De directeur zoekt continu de dialoog met de markt door het leggen van interactie, zowel offline als online. Je ondersteunt de directeur bij het opstellen van een social media plan en initieert nieuwe mogelijkheden qua marketing en communicatie. Daarnaast beheer je onze website www.eenhoornamersfoort.nl en ontwikkel je een blogfunctie op de website. 

TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN 
1. Opstellen van een social mediaplan voor Eenhoorn Amersfoort in nauwe samenwerking met de directeur en  het initiëren van nieuwe mogelijkheden op het gebied van marketing en communicatie.

2. Werkzaamheden op het gebied van offline marketing zijn:
• Ondersteunen in het verzorgen van (interne) communicatie, opstellen van brochureteksten en nieuwsbrieven en ontwikkelen van flyers en posters met in achtneming van de brand en huisstijl;
• Ondersteuning in de ontwikkeling van (nieuwe) concepten; zich daartoe oriënteren op de markt zoals innovaties, trends en dergelijke, uitwerken van voorstellen voor concept en haalbaarheid;
• Een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van producten (arrangementen, acties, diensten) en de presentatie daarvan.

3. En denk op het gebied van online marketing aan:
• Mede zorg dragen voor de inhoud van de website in samenwerking met de afdeling marketing van Regardz Support Center Amersfoort met als aandachtsgebied communicatie & PR;
• Beheren van diverse social media kanalen;
• Aanleveren van materiaal ten behoeve van de blogfunctie op de website;
• Meedenken over, coördineren en uitvoeren van e-marketing activiteiten met het oog op verschillende interne en externe doelgroepen;
• Organisatorische en uitvoerende algemene werkzaamheden binnen marketing en communicatie;
• Research van trends, ontwikkelingen, innovaties en cases op het gebied van online marketing en communicatie bijhouden.

Het eventuele project voor deze stageperiode wordt in overleg met de directeur van Eenhoorn Amersfoort bepaald.

PROFIEL VAN DE STAGIAIR  
Functie-eisen: 
• Volgt een relevante HBO opleiding, bijvoorbeeld hotelmanagement, marketing of communicatie;
• Bekend zijn met verschillende online marketingmiddelen, zoals SEO, SEA en e-marketing is een pre;
• Beheerst de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk;
• Beschikt over commercieel inzicht en kan commerciële teksten schrijven.

Gewenste gedragskenmerken:
• Bereikrijk (Assertief)
• Binnenvoelbaar (Empathisch)
• Luistergevig (Ontvankelijk)
• Oplosselijk (Alert)
• Verrasvast (Initiatiefrijk)
• Verwenzaam (Ontwapenend)
• Teruglustig (Hartelijk)

Gewenste competenties: 
• Vakkennis;
• Zelfrefectie;
• Oog voor detail/nauwkeurigheid;
• Creativiteit.


GEINTERESSEERD?
Voor aanvullende informatie kun je contact opnemen met Anton Schäffer, directeur, via tel. 06 - 52 52 74 94 of via: anton.schaffer@regardz.nl

Je sollicitatiebrief met motivatie en cv kun je sturen naar:

Regardz Eenhoorn Amersfoort
Anton Schäffer
Barchman Wuytierslaan 2
3818 LH Amersfoort

of per mail: anton.schaffer@regardz.nl.
 


stagiair managementassistent | Planetarium Amsterdam en Zilveren Toren Amsterdam


Ben jij ons nieuwe organisatorische talent en wil jij samen met ons het sprankelende verschil gaan maken?

Voor Planetarium Amsterdam en Zilveren Toren zijn wij op zoek naar een stagiair managementassistent.

Als stagiair managementassistent draag je zorg voor de allround organisatorische en administratieve ondersteuning van de directeur. De directeur is verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering van Planetarium Amsterdam en Zilveren Toren Amsterdam. De ultieme kans om tijdens een stageperiode mee te mogen kijken binnen het management van de locatie!

TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN 
1. Faciliteren van het functioneren van de directeur:
• Periodiek voeren van afstemmingsoverleg gericht op ondermeer het;
- afstemmen van en informeren over stand van zaken, onder de aandacht brengen van aandachtspunten en bijzonderheden;
- doornemen van agenda en attenderen op afspraken, te ondernemen acties en dergelijke;
- maken van afspraken over te verlenen ondersteuning en daarbij te hanteren prioriteiten.
• Geven van uitvoering aan gemaakte afspraken door het effectief organiseren van activiteiten, communiceren van afspraken, etc.;
• Invulling geven aan projecten, opvolging geven aan overeengekomen acties, bewaken/bevorderen van tussentijdse resultaten en door anderen te leveren bijdragen;
• Inschatten van het belang van zaken en eventueel tussentijds onder de aandacht brengen daarvan aan de directeur.

2. In- en externe informatievoorziening:
• Verwerken van binnenkomende informatiestromen door het selecteren, ordenen en registreren van informatie en voorbereiden van te ondernemen acties;
• Aannemen van binnenkomende telefoongesprekken, zo mogelijk zelf afhandelen daarvan, doorverbinden of noteren van boodschappen/ meldingen;
• Binnen aangegeven kaders en conform afspraken verzorgen van de in- en externe informatievoorziening richting betrokkenen.

3. Operationele secretariële ondersteuning en dienstverlening:
• Redigeren en opmaken van correspondentie, rapportages en notities aan de hand van concepten dan wel globale aanwijzingen over de inhoud;
• Voorbereiden, begeleiden en opvolging geven aan vergaderingen voor onder meer het verzamelen van agendapunten, inventariseren en verspreiden van stukken, notuleren, uitwerken van verslagen en bewaken van actielijsten;
• Bijhouden van agenda en maken van afspraken binnen gegeven kader;
• Organiseren en regelen van in- en externe bijeenkomsten volgens afspraken en daartoe uitnodigen van betrokkenen, regelen van faciliteiten en voorzieningen.

Het eventuele project voor deze stageperiode wordt in overleg met jouw leidinggevende bepaald.​

PROFIEL VAN DE STAGIAIR  
Functie-eisen: 
• Volgt een opleiding op HBO niveau, bij voorkeur bij voorkeur marketing en communicatie, hotel management of congres/evenementenmanagement;
• Sterke communicatieve vaardigheden, waaronder een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal (verbaal en schriftelijk);
• Zeer vaardig in omgang met computersystemen als Ms-Outlook, MS-Word, MS-Excel, MS-PowerPoint, prezi.

Gewenste gedragskenmerken:
• Bereikrijk (Assertief)
• Binnenvoelbaar (Empathisch)
• Luistergevig (Ontvankelijk)
• Oplosselijk (Alert)
• Verrasvast (Initiatiefrijk)
• Verwenzaam (Ontwapenend)
• Teruglustig (Hartelijk)

Gewenste competenties: 
• Vakkennis;
• Zelfreflectie;
• Plannen & organiseren;
• Overtuigingskracht.

GEINTERESSEERD?
Voor aanvullende informatie kun je contact opnemen met Arthur Hagenbeek, directeur, via tel. 020 - 651 85 85 of via: arthur.hagenbeek@regardz.nl

Je sollicitatiebrief met motivatie en cv kun je sturen naar:

Regardz Planetarium Amsterdam
Arthur Hagenbeek
Kromwijkdreef 11
1108 JA Amsterdam

of per mail: arthur.hagenbeek@regardz.nl.
 

stagiair receptie | La Vie Utrecht


Ben jij het visitekaartje van ons bedrijf?

Voor La Vie Utrecht zijn wij op zoek naar een stagiair receptie.

De stagiair receptie van Regardz La Vie Utrecht is verantwoordelijk voor het gastenontvangst, het geven van informatie en het verlenen van service tijdens het verblijf in de zalen. De receptie bedient de telefooncentrale en verricht eenduidige administratieve en secretariële werkzaamheden. Tijdens zijn/haar stage zal de stagiair worden begeleid door de supervisor receptie. 

TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN 
Als stagiair receptie ben je het visitekaartje van ons meeting center en onder andere verantwoordelijk voor: 
• De gastvrije ontvangst van onze gasten; 
• Aanmaken en overhandigen van sleutels/sleutelkaarten; 
• Het verstrekken van informatie en verlenen van service aan onze gasten; 
• Verzorgen van communicatie tussen de receptie en andere afdelingen;
• Bedienen van de telefooncentrale; aannemen en doorverbinden van gesprekken met gasten of collega’s; 
• Ontvangen van klachten/bijzonderheden, deze zoveel mogelijk zelf oplossen of doorgeven aan collega’s; 
• Verwerken van betalingen met behulp van kassasysteem;
• Verzorgen van (een deel van) de uitgaande post (inpakken, frankeren e.d.); 
• Lichte administratieve werkzaamheden. 

Het eventuele project voor deze stageperiode wordt in overleg met jouw leidinggevende bepaald.​

PROFIEL VAN DE STAGIAIR  
Functie-eisen: 
• Volgt een opleiding op MBO niveau, bij voorkeur hotelschool of andere opleiding in die richting;
• Zeer vaardig in omgang met computersystemen als Ms-Outlook, MS-Word, MS-Excel, MS-PowerPoint. Daarnaast de aanleg voor het snel eigen maken van het werken met nieuwe computersystemen;
• Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
• Werkervaring in de horeca gewenst, maar niet vereist. 

Gewenste gedragskenmerken:
• Bereikrijk (Assertief)
• Binnenvoelbaar (Empathisch)
• Luistergevig (Ontvankelijk)
• Oplosselijk (Alert)
• Verrasvast (Initiatiefrijk)
• Verwenzaam (Ontwapenend)
• Teruglustig (Hartelijk)

Gewenste competenties: 
• Vakkennis;
• Zelfreflectie;
• Representativiteit;
• Aanpassingsvermogen.


GEINTERESSEERD?
Voor aanvullende informatie kun je contact opnemen met Isabel Goes, manager reserveringen en receptie, via tel. 030 - 234 0088 of via: isabel.goes@regardz.nl

Je sollicitatiebrief met motivatie en cv kun je sturen naar:

Regardz La Vie Utrecht
Isabel Goes
Lange Viestraat 351
3511 BK Utrecht

of per mail: isabel.goes@regardz.nl. 
 

stagiair managementassistent | Regardz WTC Arnhem


Ben jij ons nieuwe sales talent en ga jij het sprankelende verschil maken?

Voor Regardz WTC Arnhem zijn wij vanaf september 2015 op zoek naar een stagiair managementassistent.

De stagiair managementassistent van Regardz WTC Arnhem ondersteunt de directeur bij het aansturen van de receptie medewerkers (bewaken kwaliteit/gastvrijheid en aansturen MBO Stagiairs), behandelen van de tweedelijns reserveringen, sales&marketing en algemene managementondersteuning. Je werkt zelfstandig en bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van alle voorkomende werkzaamheden.

TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN 
1. Faciliteren van het functioneren van de directeur:
• Periodiek voeren van afstemmingsoverleg gericht op ondermeer het;
-afstemmen van en informeren over stand van zaken, onder de aandacht brengen van aandachtspunten en bijzonderheden;
-doornemen van agenda en attenderen op afspraken, te ondernemen acties en dergelijke;
-maken van afspraken over te verlenen ondersteuning en daarbij te hanteren prioriteiten.
• Geven van uitvoering aan gemaakte afspraken door het effectief organiseren van activiteiten, communiceren van afspraken, etc.;
• Invulling geven aan projecten, opvolging geven aan overeengekomen acties, bewaken/bevorderen van tussentijdse resultaten en door anderen te leveren bijdragen;
• Inschatten van het belang van zaken en eventueel tussentijds onder de aandacht brengen daarvan aan de directeur.

2. Aansturing stagiairs receptie:
• Zorg dragen voor het inwerken van nieuwe stagiairs;
• Behandelen van klachten van gasten en zorg dragen voor juiste oplossingen.

3. Commerciële werkzaamheden:
• Ondersteunen van de directie bij marketing en communicatiebeleid;
• Ondersteunen bij en uitwerken van nader te bepalen commerciële doelstellingen;
• Research van trends, ontwikkelingen, innovaties en cases voor bestaande en potentiële accounts;
• Interne sales;
• Onderhouden en uitdiepen van administratieve documenten;
• Updaten en analyseren van omzetgegevens aan de hand van rapporten.

4. Reserveringsactiviteiten: 
• Behandelen van aanvragen voor reserveringen van zalen en F&B. Inventariseren van de wensen van de gasten en nagaan of aan de wensen voldaan kan worden;
• Opstellen van offertes, rekening houdend met afspraken inzake kortingen en de prijsstructuur. Vastleggen, bevestigen en documenteren van gemaakte afspraken en bijzonderheden in het geautomatiseerde systeem;
• Bewaken en tijdig opvolgen van geboekte opties en zo mogelijk definitief maken van boekingen. Behandelen van optredende wijzigingen in de boekingen binnen de beschikbare mogelijkheden.

Het eventuele project voor deze stageperiode wordt in overleg met jouw leidinggevende bepaald.

PROFIEL VAN DE STAGIAIR  
Functie-eisen:
• Volgt een opleiding op HBO niveau; bij voorkeur marketing en communicatie, hotel management of congres/evenementenmanagement;
• Zeer vaardig in omgang met computersystemen. Daarnaast de aanleg voor het snel eigen maken van het werken met nieuwe computersystemen;
• Communicatief vaardig en uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk;
• Werkervaring in de horeca of commerciële dienstverlening gewenst, maar niet vereist.

Gewenste gedragskenmerken:
• Bereikrijk (Assertief)
• Binnenvoelbaar (Empathisch)
• Luistergevig (Ontvankelijk)
• Oplosselijk (Alert)
• Verrasvast (Initiatiefrijk)
• Verwenzaam (Ontwapenend)
• Teruglustig (Hartelijk)

Gewenste competenties:
• Vakkennis;
• Zelfreflectie;
• Plannen & Organiseren;
• Overtuigingskracht.

GEINTERESSEERD?
Voor meer informatie over deze stage kun je contact opnemen met Saviëlle Roemeling, directeur, via tel. 026 - 353 78 40 of via savielle.roemeling@regardz.nl.

Wanneer je geïnteresseerd bent, kun je een brief met motivatie en CV sturen naar:

Regardz WTC Arnhem
Saviëlle Roemeling
Nieuwe Stationsstraat 10
6811 KS Arnhem

Of naar savielle.roemeling@regardz.nl.
 

stagiair managementassistent | Eenhoorn Amersfoort


Ben jij een organisatorisch talent en wil jij samen met ons het sprankelende verschil gaan maken?

Voor Eenhoorn Amersfoort zijn wij per september 2015 op zoek naar een stagiair managementassistent.

Als stagiair managementassistent draag je zorg voor de allround organisatorische en administratieve ondersteuning van de directeur. De directeur is verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering van Eenhoorn Amersfoort. De ultieme kans om tijdens een stageperiode mee te mogen kijken binnen het management van een organisatie!

TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN 
1. Faciliteren van het functioneren van de directeur:
• Periodiek voeren van afstemmingsoverleg gericht op ondermeer het;
- afstemmen van en informeren over stand van zaken, onder de aandacht brengen van aandachtspunten en bijzonderheden;
- doornemen van agenda en attenderen op afspraken, te ondernemen acties en dergelijke;
- maken van afspraken over te verlenen ondersteuning en daarbij te hanteren prioriteiten.
• Geven van uitvoering aan gemaakte afspraken door het effectief organiseren van activiteiten, communiceren van afspraken, etc.;
• Invulling geven aan projecten, opvolging geven aan overeengekomen acties, bewaken/bevorderen van tussentijdse resultaten en door anderen te leveren bijdragen;
• Inschatten van het belang van zaken en eventueel tussentijds onder de aandacht brengen daarvan aan de directeur.

2. In- en externe informatievoorziening:
• Verwerken van binnenkomende informatiestromen door het selecteren, ordenen en registreren van informatie en voorbereiden van te ondernemen acties;
• Aannemen van binnenkomende telefoongesprekken, zo mogelijk zelf afhandelen daarvan, doorverbinden of noteren van boodschappen/ meldingen;
• Binnen aangegeven kaders en conform afspraken verzorgen van de in- en externe informatievoorziening richting betrokkenen.

3. Operationele secretariële ondersteuning en dienstverlening:
• Redigeren en opmaken van correspondentie, rapportages en notities aan de hand van concepten dan wel globale aanwijzingen over de inhoud;
• Voorbereiden, begeleiden en opvolging geven aan vergaderingen voor onder meer het verzamelen van agendapunten, inventariseren en verspreiden van stukken, notuleren, uitwerken van verslagen en bewaken van actielijsten;
• Bijhouden van agenda en maken van afspraken binnen gegeven kader;
• Organiseren en regelen van in- en externe bijeenkomsten volgens afspraken en daartoe uitnodigen van betrokkenen, regelen van faciliteiten en voorzieningen.

Het eventuele project voor deze stageperiode wordt in overleg met jouw leidinggevende bepaald.​

PROFIEL VAN DE STAGIAIR  
Functie-eisen: 
• Volgt een opleiding op HBO niveau, bij voorkeur bij voorkeur marketing en communicatie, hotel management of congres/evenementenmanagement;
• Sterke communicatieve vaardigheden, waaronder een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal (verbaal en schriftelijk);
• Zeer vaardig in omgang met computersystemen als Ms-Outlook, MS-Word, MS-Excel, MS-PowerPoint, prezi.

Gewenste gedragskenmerken:
• Bereikrijk (Assertief)
• Binnenvoelbaar (Empathisch)
• Luistergevig (Ontvankelijk)
• Oplosselijk (Alert)
• Verrasvast (Initiatiefrijk)
• Verwenzaam (Ontwapenend)
• Teruglustig (Hartelijk)

Gewenste competenties: 
• Vakkennis;
• Zelfreflectie;
• Plannen & organiseren;
• Overtuigingskracht.


OVERIGE INFORMATIE
Deze stage kan per september 2015 aanvangen, bij voorkeur voor 10 maanden. De exacte begindatum is nader te bepalen. 

GEINTERESSEERD?
Voor aanvullende informatie kun je contact opnemen met Anton Schäffer, directeur, via tel. 06 52 52 74 94 of via: anton.schaffer@regardz.nl

Je sollicitatiebrief met motivatie en cv kun je sturen naar:

Regardz Eenhoorn Amersfoort
Anton Schäffer
Barchman Wuytierslaan 2
3818 LH Amersfoort

of per mail  anton.schaffer@regardz.nl 
 

stagiair commercieel | Berghotel Amersfoort


Ben jij ons nieuwe commerciële talent dat het sprankelende verschil gaat maken?

Voor Berghotel Amersfoort zijn wij per september 2015 op zoek naar een enthousiaste stagiair commercieel.

De commerciële afdelingen (reserveringen, sales en marketing) van Berghotel Amersfoort houden zich bezig met alle promotionele communicatie, reservering-, marketing- en sales activiteiten. Als commercieel stagiair ben je werkzaam in Berghotel Amersfoort en ondersteun je de rooms division manager en de directeur. Je werkt zelfstandig en bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van alle voorkomende werkzaamheden op de afdeling.

TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN 
1. Sales werkzaamheden:
• Ondersteunen van de rooms division manager en de directeur  bij het marketing en communicatiebeleid;
• Ondersteunen bij- en uitwerken van nader te bepalen commerciële kwartaaldoelstellingen;
• Verantwoordelijk voor de Interne sales;
• Research van trends, ontwikkelingen, innovaties en cases voor bestaande en potentiële accounts;
• Onderhouden en uitdiepen van administratieve documenten;
• Updaten en analyseren van omzetgegevens aan de hand van rapporten.

2. Website:
• Verantwoordelijk voor het up to date houden van de website;
• Arrangementen op onze website plaatsen;
• Nieuwsberichten schrijven;
• 3rd Party websites up to date houden.

Het eventuele project voor deze stageperiode wordt in overleg met jouw leidinggevende bepaald.​

PROFIEL VAN DE STAGIAIR  
Functie-eisen:
• Volgt een opleiding op MBO of HBO niveau, bij voorkeur marketing en communicatie, hotel management of congres/evenementenmanagement;
• Zeer vaardig in omgang met computersystemen als Ms-Outlook, MS-Word, MS-Excel, MS-PowerPoint. Daarnaast de aanleg voor het snel eigen maken van het werken met nieuwe computersystemen;
• Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk;
• Communicatief vaardig;
• Affiniteit met horeca;
• Werkervaring in de horeca gewenst, maar niet vereist.

Gewenste gedragskenmerken:
• Bereikrijk (Assertief)
• Binnenvoelbaar (Empathisch)
• Luistergevig (Ontvankelijk)
• Oplosselijk (Alert)
• Verrasvast (Initiatiefrijk)
• Verwenzaam (Ontwapenend)
• Teruglustig (Hartelijk)

Gewenste competenties
• Vakkennis;
• Zelfreflectie;
• Overtuigingskracht;
• Competatief.

OVERIGE INFORMATIE 
Voor meer informatie over deze stage kun je contact opnemen met Judith Brundel, rooms division manager, via tel. 033 – 42 24 222  of via judith.brundel@regardz.nl.

Wanneer je geïnteresseerd bent, kun je een brief met motivatie en CV sturen naar:

Regardz Berghotel Amersfoort
Judith Brundel
Utrechtseweg 225
3818 EG Amersfoort

Of naar judith.brundel@regardz.nl.
 

stagiair commercieel | Airport Hotel Rotterdam


Ben jij ons nieuwe commerciële talent dat het sprankelende verschil gaat maken?

Voor Airport Hotel Rotterdam zijn wij per september 2015 op zoek naar een enthousiaste stagiair commercieel.

De commerciële afdelingen (reserveringen, sales en marketing) van  Airport Hotel Rotterdam houden zich bezig met alle promotionele communicatie, reservering-, marketing- en sales activiteiten. Als stagiair commercieel ben je werkzaam in Airport Hotel Rotterdam en ondersteun je de  directeur bij alle commerciële activiteiten. Je werkt zelfstandig en bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van alle voorkomende werkzaamheden op de afdeling.

TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN 
1. Sales werkzaamheden:
• Ondersteunen van de directeur het bij marketing en communicatiebeleid;
• Ondersteunen bij en uitwerken van nader te bepalen commerciële kwartaaldoelstellingen;
• Research van trends, ontwikkelingen, innovaties en cases voor bestaande en potentiële accounts;
• Interne sales;
• Onderhouden en uitdiepen van administratieve documenten;
• Updaten en analyseren van omzetgegevens aan de hand van rapporten.

2. Website: 
• Verantwoordelijk voor het up to date houden van de website;
• Arrangementen op onze website plaatsen;
• Nieuwsberichten schrijven;
• 3rd Party websites up to date houden. 

3. Reserveringsactiviteiten: 
• Behandelen van aanvragen voor reserveringen van zalen en F&B. Inventariseren van de wensen van de gasten en nagaan of aan de wensen voldaan kan worden;
• Opstellen van offertes, rekening houdend met afspraken inzake kortingen en de prijsstructuur. Vastleggen, bevestigen en documenteren van gemaakte afspraken en bijzonderheden in het geautomatiseerde systeem;
• Bewaken en tijdig opvolgen van geboekte opties en zo mogelijk definitief maken van boekingen. Behandelen van optredende wijzigingen in de boekingen binnen de beschikbare mogelijkheden.

Het eventuele project voor deze stageperiode wordt in overleg met jouw leidinggevende bepaald.​

PROFIEL VAN DE STAGIAIR
Functie-eisen:
• Volgt een opleiding op MBO of HBO niveau, bij voorkeur marketing en communicatie, hotel management of congres/evenementenmanagement;
• Zeer vaardig in omgang met computersystemen als Ms-Outlook, MS-Word, MS-Excel, MS-PowerPoint. Daarnaast de aanleg voor het snel eigen maken van het werken met nieuwe computersystemen;
• Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk;
• Communicatief vaardig;
• Affiniteit met horeca;
• Werkervaring in de horeca gewenst, maar niet vereist.

Gewenste gedragskenmerken:
• Bereikrijk (Assertief)
• Binnenvoelbaar (Empathisch)
• Luistergevig (Ontvankelijk)
• Oplosselijk (Alert)
• Verrasvast (Initiatiefrijk)
• Verwenzaam (Ontwapenend)
• Teruglustig (Hartelijk) 

Gewenste competenties:
• Vakkennis;
• Zelfreflectie;
• Overtuigingskracht;
• Competatief.


OVERIGE INFORMATIE 
Voor meer informatie over deze stage kun je contact opnemen met Agatha Kleis, directeur, via tel. 010 - 462 55 66 of via agatha.kleis@regardz.nl.

Wanneer je geïnteresseerd bent, kun je een brief met motivatie en CV sturen naar:

Regardz Airport Hotel Rotterdam
Agatha Kleis
Vliegveldweg 59-61
3043 NT Rotterdam

Of naar agatha.kleis@regardz.nl.
 

stagiair front office | Berghotel Amersfoort


Ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze gasten en wil jij samen met ons het sprankelende verschil maken?

Voor Berghotel Amersfoort zijn wij op zoek naar een enthousiaste stagiair voor de afdeling front office.
De stagiair front office is verantwoordelijk voor het gastenontvangst, het in- en uitchecken van gasten, het geven van toeristische en algemene informatie en het verlenen van service tijdens het verblijf in de hotelkamers en zalen. De front office afdeling bedient de telefooncentrale en verricht eenduidige administratieve en secretariële werkzaamheden. 

TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN 
1. Bediening telefooncentrale:
• Aannemen en doorverbinden van gesprekken met gasten of interne bedrijfsfunctionarissen; 
• Registreren van gesprekken waar nodig; 
• Verstrekken van algemene informatie, noteren en doorgeven van boodschappen.

2. Administratieve ondersteuning:
• Opstellen, beantwoorden en verzenden van standaardbrieven en e-mails; 
• Verzenden en ontvangen van faxberichten; 
• Verzorgen van de uitgaande post.

3. Receptieserviceverlening:
• Ontvangen en inchecken van gasten aan de hand van reserveringslijsten;
• Aanmaken en overhandigen van sleutels/sleutelkaarten; geven van algemene en toeristische informatie aan gasten; 
• Aannemen en behandelen van kamerreserveringen;
• Verlenen van service, zoals het verzorgen van de wekservice, opvangen en doorgeven van boodschappen, klachten e.d.;
• Uitchecken van vertrekkende gasten, afrekenen van verteringen, contact of met bankpas/creditcard. 

4. Kassawerkzaamheden:
• Verwerken van betalingen met behulp van kassasysteem;
• Overdragen van de kassa bij einde dienst en verantwoorden van ontvangen gelden en betalingen;
• Controleren van wisselgeld voor aanvang dienst.

Het eventuele project voor deze stageperiode wordt in overleg met jouw leidinggevende bepaald.​

PROFIEL VAN DE STAGIAIR 
Functie-eisen:
• Volgt een opleiding op MBO niveau, bij voorkeur hotelschool of andere opleiding in die richting;
• Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk;
• Communicatief vaardig;
• Affiniteit met horeca.

Gewenste gedragskenmerken:
• Bereikrijk (Assertief)
• Binnenvoelbaar (Empathisch)
• Luistergevig (Ontvankelijk)
• Oplosselijk (Alert)
• Verrasvast (Initiatiefrijk)
• Verwenzaam (Ontwapenend)
• Teruglustig (Hartelijk)

Gewenste competenties:
• Vakkennis;
• Zelfreflectie;
• Representativiteit;
• Aanpassingsvermogen.


OVERIGE INFORMATIE 
Deze stage is per direct beschikbaar. Voor meer informatie over deze stage kun je contact opnemen met Judith Brundel, rooms division manager, via tel. 033 – 422 42 22 of via judith.brundel@regardz.nl.

Wanneer je geïnteresseerd bent, kun je een brief met motivatie en CV sturen naar:

Regardz Berghotel Amersfoort
Judith Brundel
Utrechtseweg 225
3818 EG Amersfoort

Of naar judith.brundel@regardz.nl.
 

stagiair reserveringen | Eenhoorn Amersfoort


Ben jij onze commerciële duizendpoot?

Voor Eenhoorn Amersfoort zijn wij op zoek naar een enthousiaste commerciële stagiair voor de afdeling reserveringen. 

De afdeling reserveringen is verantwoordelijk voor de verwerking van reserveringsaanvragen en zij adviseert de klant over de mogelijkheden. Als stagiair reserveringen op de afdeling locatie reserveringen werk je actief mee bij het uitvoeren van alle voorkomende werkzaamheden. 

TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN 
• Behandelen van eerstelijns aanvragen voor reserveringen van zalen en F&B. Inventariseren van de wensen van de gasten en nagaan of aan de wensen voldaan kan worden;
• Opstellen van offertes, rekening houdend met afspraken inzake kortingen en de prijsstructuur. Vastleggen, bevestigen en documenteren van gemaakte afspraken en bijzonderheden in het geautomatiseerde systeem;
• Acties volgend op commercieel overleg (mede) uitvoeren en follow-up bewaken;
• Bewaken en tijdig opvolgen van geboekte opties en zo mogelijk definitief maken van boekingen. Behandelen van optredende wijzigingen in de boekingen binnen de beschikbare mogelijkheden; 
• Behandelen van annuleringen, bespreken en bevestigen van annuleringsvoorwaarden en consequenties aan klant, doorgeven aan administratie;
• Voeren van verkoopgesprekken en het geven van rondleidingen; 
• Logistieke planning, bestellen van externe benodigde materialen, toezicht houden op correcte bevestiging en levering van deze bestellingen;
• Uitoefenen van aftersales en het beoefenen van relatiebeheer, up to date houden van relatiebeheersysteem. Assisteren bij sales-activiteiten;
• Vervanging van receptionist bij afwezigheid;
• Database up-to-date houden;
• Conversie maken (omzet pijplijn) en verdere (commerciele rapportages);
• Administratieve zaken bijhouden (sales afspraken, etc.);
• Social media bijhouden.

Het eventuele project voor deze stageperiode wordt in overleg met jouw leidinggevende bepaald.​

PROFIEL VAN DE STAGIAIR  
Functie-eisen:
• Volgt een opleiding op HBO niveau, bij voorkeur hotelschool of andere opleiding in die richting;
• Zeer vaardig in omgang met computersystemen als Ms-Outlook, MS-Word, MS-Excel, MS-PowerPoint. Daarnaast de aanleg voor het snel eigen maken van het werken met nieuwe computersystemen;
• Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk;
• Communicatief vaardig;
• Affiniteit met horeca;
• Werkervaring in de horeca gewenst, maar niet vereist.

Gewenste gedragskenmerken:
• Bereikrijk (Assertief)
• Binnenvoelbaar (Empathisch)
• Luistergevig (Ontvankelijk)
• Oplosselijk (Alert)
• Verrasvast (Initiatiefrijk)
• Verwenzaam (Ontwapenend)
• Teruglustig (Hartelijk)
 
Gewenste competenties:
• Vakkennis;
• Zelfreflectie;
• Overtuigingskracht;
• Competatief.

OVERIGE INFORMATIE 
Voor meer informatie over deze stage kun je contact opnemen met Nikki Roeles, servicemedewerker reserveringen/supervisor receptie, via tel. 033 - 467 37 30 of via: nikki.roeles@regardz.nl.

Geïnteresseerd? Stuur dan een brief met motivatie en CV naar:

Regrdz Eenhoorn Amersfoort
Nikki Roeles
Barchman Wuytierslaan 2
3818 LH Amersfoort

Of naar nikki.roeles@regardz.nl.   


Stagiair managementassistent | Regardz Hospitality Group


Wil jij een kijkje nemen op het hoogste niveau binnen een organisatie?

Voor het Regardz Hospitality Group zijn wij op zoek naar een stagiair managementassistent. 

De directie van Regardz bestaat uit een bestuursvoorzitter, aandeelhouder en financieel directeur. Zij zijn verantwoordelijk voor de strategie, doelstellingen en het beleid van de groep. Als stagiair managementassistent draag je zorg voor de allround organisatorische en administratieve ondersteuning van de directie. De ultieme kans om tijdens een stageperiode mee te mogen kijken op het hoogste niveau binnen een organisatie!

TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN 
1. Faciliteren van het functioneren van de algemeen directeur:
• Periodiek voeren van afstemmingsoverleg gericht op ondermeer het;
• Afstemmen van en informeren over stand van zaken, onder de aandacht brengen van aandachtspunten en bijzonderheden;
• Doornemen van agenda en attenderen op afspraken, te ondernemen acties en dergelijke;
• Maken van afspraken over te verlenen ondersteuning en daarbij te hanteren prioriteiten;
• Geven van uitvoering aan gemaakte afspraken door het effectief organiseren van activiteiten, communiceren van afspraken, etc.;
• Invulling geven aan projecten, opvolging geven aan overeengekomen acties, bewaken/bevorderen van tussentijdse resultaten en door anderen te leveren bijdragen;
• Inschatten van het belang van zaken en eventueel tussentijds onder de aandacht brengen daarvan aan de algemeen directeur.

2. In- en externe informatievoorziening:
• Verwerken van binnenkomende informatiestromen door het selecteren, ordenen en registreren van informatie en voorbereiden van te ondernemen acties;
• Aannemen van binnenkomende telefoongesprekken, zo mogelijk zelf afhandelen daarvan, doorverbinden of noteren van boodschappen/ meldingen;
• Binnen aangegeven kaders en conform afspraken verzorgen van de in- en externe informatievoorziening richting betrokkenen.

3. Operationele secretariële ondersteuning en dienstverlening:
• Redigeren en opmaken van correspondentie, rapportages en notities aan de hand van concepten dan wel globale aanwijzigingen over de inhoud;
• Voorbereiden, begeleiden en opvolging geven aan vergaderingen voor onder meer het verzamelen van agendapunten, inventariseren en verspreiden van stukken, notuleren, uitwerken van verslagen en bewaken van actielijsten;
• Bijhouden van agenda en maken van afspraken binnen gegeven kader;
• Organiseren en regelen van in- en externe bijeenkomsten volgens afspraken en daartoe uitnodigen van betrokkenen, regelen van faciliteiten en voorzieningen;
• Verantwoordelijk voor kwaliteitsbeheer (onder andere op het gebied van gasttevredenheid) en het verwerken van de uitkomsten.

Het eventuele project voor deze stageperiode wordt in overleg met jouw leidinggevende bepaald.​

PROFIEL VAN DE STAGIAIR  
Functie-eisen: 
• Volgt een opleiding op HBO niveau, bij voorkeur Hotelschool of office management;
• Sterke communicatieve vaardigheden, waaronder een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal (verbaal en schriftelijk);
• Zeer vaardig in omgang met computersystemen als Ms-Outlook, MS-Word, MS-Excel, MS-PowerPoint, prezi.

Gewenste gedragskenmerken:
• Bereikrijk (Assertief)
• Binnenvoelbaar (Empathisch)
• Luistergevig (Ontvankelijk)
• Oplosselijk (Alert)
• Verrasvast (Initiatiefrijk)
• Verwenzaam (Ontwapenend)
• Teruglustig (Hartelijk)

Gewenste competenties: 
• Vakkennis;
• Zelfreflectie;
• Plannen & organiseren;
• Overtuigingskracht.


OVERIGE INFORMATIE
Deze stage kan per september 2015 aanvangen, bij voorkeur voor 10 maanden. De exacte begindatum is nader te bepalen. 

GEINTERESSEERD?
Voor aanvullende informatie kun je contact opnemen met Jertske van Voorthuizen, HR manager, via tel. 033 - 422 09 96 of via: jertske.vanvoorthuizen@regardz.nl

Je sollicitatiebrief met motivatie en cv kun je sturen naar:

Regardz Hospitality Group
Jertske van Voorthuizen
Barchman Wuytierslaan 2
3818 LH Amersfoort

Of per mail: jertske.vanvoorthuizen@regardz.nl.
 


Stagiair Customer Service | Regardz Hospitality Group


Ben jij een echt organisatietalent en wil jij samen met ons het sprankelende verschil maken?

De afdeling Regardz Customer Service is verantwoordelijk voor de verwerking van reserveringsaanvragen voor alle Regardz locaties. Zij adviseren de klant over de mogelijkheden. Als stagiair op de afdeling Customer Service  werk je actief mee op de afdeling bij het uitvoeren van alle voorkomende werkzaamheden.

TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN
Belangrijkste taken en verantwoordelijkheden:
• Behandelen van aanvragen voor reserveringen van zalen en F&B. Inventariseren van de wensen van de gasten en nagaan of aan de wensen voldaan kan worden;
• Opstellen van offertes, rekening houdend met afspraken inzake kortingen en de prijsstructuur. Vastleggen, bevestigen en documenteren van gemaakte afspraken en bijzonderheden in het geautomatiseerde systeem;
• Bewaken en tijdig opvolgen van geboekte opties en zo mogelijk definitief maken van boekingen. Behandelen van optredende wijzigingen in de boekingen binnen de beschikbare mogelijkheden; 
• Behandelen van annuleringen, bespreken en bevestigen van annuleringsvoorwaarden en consequenties aan klant, doorgeven aan administratie;
• Voeren van verkoopgesprekken; 
• Logistieke planning, bestellen van externe benodigde materialen, toezicht houden op correcte bevestiging en levering van deze bestellingen;
• Uitoefenen van aftersales en het beoefenen van relatiebeheer, up te date houden van relatiebeheersysteem. Assisteren bij sales-activiteiten;
• Vervanging van receptioniste bij afwezigheid.

PROFIEL VAN DE STAGIAIR
Functie-eisen:
Functie-eisen:
• Volgt een opleiding op MBO of HBO niveau, bij voorkeur hotelschool of andere opleiding in die richting;
• Zeer vaardig in omgang met computersystemen als MS-Outlook, MS-Word, MS-Excel, MS-PowerPoint. Daarnaast de aanleg voor het snel eigen maken van het werken met nieuwe computersystemen;
• Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk;
• Communicatief vaardig;
• Affiniteit met horeca;
• Werkervaring in de horeca gewenst, maar niet vereist. 

Gewenst gedrag: 
• Bereikrijk (Assertief)
• Binnenvoelbaar (Empathisch)
• Luistergevig (Ontvankelijk)
• Oplosselijk (Alert)
• Verrasvast (Initiatiefrijk)
• Verwenzaam (Ontwapenend)
• Teruglustig (Hartelijk)

Gewenste competenties:
• Vakkennis
• Zelfreflectie
• Overtuigingskracht 
• Competitief

OVERIGE INFORMATIE
Deze stage kan vanaf september 2015 aanvangen, de exacte aanvangsdatum is in overleg te bepalen. 

GEINTERESSEERD?
Voor aanvullende informatie over deze stage kun je contact opnemen met Madeloes Karremans, manager Customer Service, via tel. 033 - 465 50 00 of via: madeloes.karremans@regardz.nl.

Je motivatiebrief en CV kun je sturen naar:

Regardz Hospitality Group
Madeloes Karremans
Barchman Wuytierslaan 2
3818 LH Amersfoort

Of naar madeloes.karremans@regardz.nl. 
 


Stagiair operations | Zilveren Toren Amsterdam


Wil jij alles leren van onze operationele afdelingen? Voor Zilveren Toren Amsterdam zijn wij per direct op zoek naar een fulltime stagiair operations.

De operationele afdelingen van Zilveren Toren Amsterdam zijn de afdelingen die verantwoordelijk zijn voor het gastenontvangst, de zalen, het restaurant en de bar. De stagiair zal in de eerste periode van de stage voornamelijk operationele ondersteuning bieden, zodat hij het bedrijf leert kennen. Nadat de stagiair de operationele activiteiten onder de knie heeft, zal hij ook de operationeel manager ondersteunen in administratieve taken en contact met leveranciers. Gastgerichtheid, klantvriendelijkheid en efficiëntie staan centraal. Zelfstandigheid in deze functie is heel belangrijk, je werkt namelijk in een klein team.


TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN 
Ondersteuning van de operationele afdelingen bij:
• Gasten ontvangen en verwelkomen; 
• Telefoon opnemen en doorverbinden; 
• Lunches, diners en borrels verzorgen; 
• Meelopen in de bediening; 
• Achter de bar staan; 
• Zalen op- en ombouwen; 
• Ondersteuning bij roostering, inkoop en inhuur van materialen.

Het eventuele project voor deze stageperiode wordt in overleg met jouw leidinggevende bepaald.​ 

PROFIEL VAN DE STAGIAIR 
Functie-eisen: 
• Volgt een opleiding op MBO niveau 2-3-4, bij voorkeur middelbare hotelschool of andere opleiding in die richting;
• Vaardig in omgang met computersystemen als MS-Outlook, MS-Word, MS-Excel;
• Beheerst de Nederlandse taal;
• Communicatief vaardig;
• Werkervaring in de horeca. 

Gewenste gedragskenmerken:
• Bereikrijk (Assertief)
• Binnenvoelbaar (Empathisch)
• Luistergevig (Ontvankelijk)
• Oplosselijk (Alert)
• Verrasvast (Initiatiefrijk)
• Verwenzaam (Ontwapenend)
• Teruglustig (Hartelijk)

Gewenste competenties:
• Vakkennis;
• Zelfreflectie;
• Aanpassingsvermogen;
• Oog voor detail/nauwkeurigheid.


OVERIGE INFORMATIE 
Deze stage is per direct beschikbaar. De exacte aanvangsdatum is in overleg. 

GEÏNTERESSEERD? 
Voor meer informatie over deze stage kun je contact opnemen met Arthur Hagenbeek, directeur, via tel. 020 – 553 50 00 of via: arthur.hagenbeek@regardz.nl

Je motivatiebrief en CV kun je sturen naar:

Regardz Zilveren Toren Amsterdam
Arthur Hagenbeek
Stationsplein 51-53
1012 AB Amsterdam

Of per mail naar arthur.hagenbeek@regardz.nl
 


stagiair operations | La Vie Utrecht
 

Wil jij alles leren van onze operationele afdelingen? Voor La Vie Utrecht zijn wij op zoek naar een stagiair operations. De stagiair operations zal ondersteuning bieden aan de operationele afdelingen van La Vie Utrecht.

De operationele afdelingen van La Vie Utrecht zijn de afdelingen die verantwoordelijk zijn voor het gastenontvangst, de zalen, het restaurant en de keuken. Naast de operationele activiteiten is de stagiair aanwezig tijdens afdelingsoverleggen en is er de mogelijkheid om mee te kijken tijdens de weekbespreking en het maken van roosters. Gastgerichtheid, ondernemerschap en efficiëntie staan centraal. Zelfstandigheid in deze functie is heel belangrijk.

TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN 
1. Bediening/banqueting:
• Uitvoeren van alle voorbereidende werkzaamheden;
• Ontvangen en bedienen van gasten en het begeleiden naar de zalen en/of restaurant;
• Opruimen van het restaurant, de zalen en de werkruimten.

2. Keuken:
• Ondersteunen van collega’s bij voorbereidende en uitvoerende werkzaamheden t.b.v. lunch en diner;
• Klaarzetten van (hulp)middelen voor collega’s;
• Aanvoeren en klaarzetten van de buffetten.

3. Overige werkzaamheden:
• Deelnemen aan afdeling overleggen;
• Medeverantwoordelijk voor het draaiende houden van de afdeling.

Het eventuele project voor deze stageperiode wordt in overleg met jouw leidinggevende bepaald.​

PROFIEL VAN DE KANDIDAAT 
Functie-eisen: 
• Volgt een opleiding op MBO niveau, bij voorkeur hotelschool / facilitaire dienstverlening of andere opleiding in die richting;
• Beheerst de Nederlandse taal;
• Communicatief vaardig;
• Affiniteit met horeca;
• Werkervaring in de horeca gewenst, maar niet vereist. 

Gewenste gedragskenmerken:
• Bereikrijk (Assertief)
• Binnenvoelbaar (Empathisch)
• Luistergevig (Ontvankelijk)
• Oplosselijk (Alert)
• Verrasvast (Initiatiefrijk)
• Verwenzaam (Ontwapenend)
• Teruglustig (Hartelijk)

Gewenste competenties:
• Vakkennis;
• Zelfreflectie;
• Aanpassingsvermogen;
• Oog voor detail/nauwkeurigheid.

OVERIGE INFORMATIE 
Deze stage kan per direct aanvangen, de aanvangsdatum is in overleg mogelijk.

GEÏNTERESSEERD? 
Voor meer informatie over deze stage kun je contact opnemen met Martin Kolfschoten, f&b manager, via tel. 030 – 234 00 88 of via: martin.kolfschoten@regardz.nl.

Geïnteresseerd? Stuur dan een brief met motivatie en CV naar:

Regardz La Vie Utrecht
Martin Kolfschoten
Lange Viestraat 351
3511 BK Utrecht

Of naar martin.kolfschoten@regardz.nl.
 


stagiair operations | Gele Kegels Eindhoven


Wil jij alles leren van onze operationele afdelingen? Voor Gele Kegels Eindhoven zijn wij op zoek naar een fulltime stagiair operations.

De operationele afdeling van Gele Kegels Eindhoven is verantwoordelijk voor het gastenontvangst, de zalen en de brasserie. De stagiair zal voornamelijk operationele ondersteuning bieden om het bedrijf te leren kennen. Nadat de stagiair de operationele activiteiten onder de knie heeft, zal hij ook de operationeel manager ondersteunen in administratieve taken en contact met leveranciers. Gastgerichtheid, klantvriendelijkheid en efficiëntie staan centraal. Zelfstandigheid in deze functie is heel belangrijk, je werkt namelijk in een klein team.

TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN 
Ondersteuning van de operationele afdelingen bij:
• Gasten ontvangen en verwelkomen; 
• Telefoon opnemen en doorverbinden; 
• Lunches, diners en borrels verzorgen; 
• Meelopen in de brasserie;  
• Zalen op- en ombouwen; 
• Ondersteuning bij roostering, inkoop en inhuur van materialen.

Het eventuele project voor deze stageperiode wordt in overleg met jouw leidinggevende bepaald.​

PROFIEL VAN DE STAGIAIR 
Functie-eisen: 
• Volgt een opleiding op MBO niveau 2-3-4, bij voorkeur middelbare hotelschool of andere opleiding in die richting;
• Vaardig in omgang met computersystemen als MS-Outlook, MS-Word, MS-Excel;
• Beheerst de Nederlandse taal;
• Communicatief vaardig;
• Werkervaring in de horeca. 

Gewenste gedragskenmerken:
• Bereikrijk (Assertief)
• Binnenvoelbaar (Empathisch)
• Luistergevig (Ontvankelijk)
• Oplosselijk (Alert)
• Verrasvast (Initiatiefrijk)
• Verwenzaam (Ontwapenend)
• Teruglustig (Hartelijk)

Gewenste competenties en vaardigheden: 
• Vakkennis;
• Zelfreflectie;
• Aanpassingsvermogen;
• Oog voor detail/nauwkeurigheid.


GEÏNTERESSEERD? 
Voor meer informatie over deze stage kun je contact opnemen met Coen Mulder, directeur, via tel. 040 - 202 60 08 of via: coen.mulder@regardz.nl

Je motivatiebrief en CV kun je sturen naar:

Regardz Gele Kegels Eindhoven
Coen Mulder
Kennedyplein 1-5
5611 ZS Eindhoven

Of per mail naar coen.mulder@regardz.nl.
 


stagiair operations | The Globe Den Haag


Wil jij alles leren van onze operationele afdelingen? Voor The Globe Den Haag zijn wij op zoek naar een fulltime stagiair operations.

De operationele afdeling van The Globe Den Haag is verantwoordelijk voor het gastenontvangst, de zalen, het restaurant en de bar. De stagiair zal voornamelijk operationele ondersteuning bieden om het bedrijf te leren kennen. Nadat de stagiair de operationele activiteiten onder de knie heeft, zal hij ook de operationeel manager ondersteunen in administratieve taken en contact met leveranciers. Gastgerichtheid, klantvriendelijkheid en efficiëntie staan centraal. Zelfstandigheid in deze functie is heel belangrijk, je werkt namelijk in een klein team.

TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN 
Ondersteuning van de operationele afdelingen bij:
• Gasten ontvangen en verwelkomen; 
• Telefoon opnemen en doorverbinden; 
• Lunches, diners en borrels verzorgen; 
• Meelopen in het restaurant en de bar;  
• Zalen op- en ombouwen; 
• Ondersteuning bij roostering, inkoop en inhuur van materialen.

Het eventuele project voor deze stageperiode wordt in overleg met jouw leidinggevende bepaald.​

PROFIEL VAN DE STAGIAIR  
Functie-eisen: 
• Volgt een opleiding op MBO niveau 2-3-4, bij voorkeur middelbare hotelschool of andere opleiding in die richting;
• Vaardig in omgang met computersystemen als MS-Outlook, MS-Word, MS-Excel;
• Beheerst de Nederlandse taal;
• Communicatief vaardig;
• Werkervaring in de horeca. 

Gewenste gedragskenmerken:
• Bereikrijk (Assertief)
• Binnenvoelbaar (Empathisch)
• Luistergevig (Ontvankelijk)
• Oplosselijk (Alert)
• Verrasvast (Initiatiefrijk)
• Verwenzaam (Ontwapenend)
• Teruglustig (Hartelijk)

Gewenste competenties:
• Vakkennis;
• Zelfreflectie;
• Aanpassingsvermogen;
• Oog voor detail/nauwkeurigheid.


OVERIGE INFORMATIE 
Deze stage kan per direct aanvangen, de aanvangsdatum is in overleg mogelijk.

GEÏNTERESSEERD? 
Voor meer informatie over deze stage kun je contact opnemen met Dave Plasmeijer, directeur, via tel. 070 - 322 00 10 of via: dave.plasmeijer@regardz.nl

Je motivatiebrief en CV kun je sturen naar:

Regardz The Globe Den Haag
Dave Plasmeijer
Waldorpstraat 13A
2521 CA Den Haag

Of per mail naar dave.plasmeijer@regardz.nl