functiegebied operationeel

 
- leerling keuken Berghotel Amersfoort  
   

Sollicitatieprocedure

In elke vacature en/of stageplaats kun je gegevens van de contactpersoon voor de openstaande functie vinden. Stuur je motivatiebrief en cv naar de genoemde contactpersoon en je ontvangt binnen 2 werkdagen een schriftelijke of telefonische reactie. 

Open sollicitatie 
Wanneer je geen interessante vacature/stageplaats op onze website bent tegengekomen, is het mogelijk om een open sollicitatie te sturen (motivatiebrief en CV) naar Sophie Leijsen, afdeling HR, via sophie.leijsen@regardz.nl. Vermeld in je motivatiebrief naar welke locatie, afdeling en/of functie je voorkeur uitgaat en op welke dagen je beschikbaar bent. Wij houden je gegevens dan in file en nemen contact met je op zodra er passende mogelijkheden zijn. 

Vragen
Heb je vragen over werken bij Regardz? Neem dan gerust contact op met Sophie Leijsen van de afdeling HR. Zij is te bereiken via het telefoonnummer 033 - 422 09 96 of via e-mail sophie.leijsen@regardz.nl

 

Leerplaatsen

De meeste Regardz locaties zijn erkend leerbedrijf (zie www.kenwerk.nl) en hebben dan ook leermeesters in dienst die jou kunnen begeleiden. Volg jij een BBL-opleiding en ben je op zoek naar een leerplek in de bediening of de keuken? Neem dan ook een kijkje bij onze leerplaatsen. Misschien staat er een leuke, uitdagende leerplaats voor je bij. 


Leerplaatsen in de bediening
Als leerling gastheer/vrouw ben je verantwoordelijk voor het ontvangen van gasten, het opnemen van bestellingen en het adviseren van gasten over menu- en wijnkeuze. Je werkt in een team en samen zijn jullie verantwoordelijk voor een aangenaam verblijf voor de gast.

Leerplaatsen in de keuken
Als leerling kok werk je in een belangrijke afdeling van het bedrijf. Gasten die in een bedrijf van Regardz verblijven maken vaak gebruik van de lunch of het diner. Als leerling zul je de keukenbrigade ondersteunen in alle voorkomende keukenwerkzaamheden.

 


Leerling keuken | Berghotel Amersfoort 


Wil jij de sterren van de hemel leren koken?
 
Voor het Berghotel zijn wij per september 2013 op zoek naar een leerling keuken. In deze functie maak je onderdeel uit van het keukenteam van het Berghotel en houd je je bezig met de (voor)bereiding en opmaak van gerechten en gerechtgedeelten, zowel voor ontbijt, lunch als diner. Je valt onder de verantwoordelijkheid van de chef kok en werkt volgens vaste instructies met betrekking tot ingrediënten, recepturen, werkmethoden en uiterlijke presentatie.  

TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN
• Bereiden van gerechten / gerechtgedeelten volgens recept en planning;
• Doorgeef- gereed maken van bestellingen door het uitvoeren van a la minute kookwerkzaamheden;
• Portioneren en garneren volgens vastgestelde instructie met betrekking tot ingrediënten, receptuur, werkmethoden en uiterlijke prestatie;
• Schoonmaken van de werkomgeving, keukenapparatuur- en machines.


PROFIEL VAN DE KANDIDAAT

Functie-eisen:
• Middelbare Hotelschool
• SVH opleiding
 
Gewenste competenties:
• Flexibiliteit / aanpassingsvermogen
• Stressbestendig / veerkracht
• Creatief
• Samenwerking
• Mondelinge communicatie
 
WIJ BIEDEN
• Zelfstandigheid
• Goede begeleiding
• Leuke en leerzame leerplek
 

OVERIGE INFORMATIE
Aanvang stage/leerperiode
De leerplaats is in principe beschikbaar per september 2013 beschikbaar; een eerdere of latere aanvangsdatum is in overleg ook mogelijk.

GEÏNTERESSEERD?
Voor aanvullende informatie over deze leerplek kun je contact opnemen met Erwin Groot-Hulze, chef kok, via telefoonnummer 033 – 422 42 22 of via erwin.groot-hulze@regardz.nl
 
Je motivatiebrief en CV kun je sturen naar:
 
Regardz Berghotel Amersfoort
Erwin Groot-Hulze
Utrechtseweg 225
3818 EG Amersfoort
 
Of naar erwin.groot-hulze@regardz.nl 

 


Vacatures

Klik hier om terug te gaan naar onze pagina over vacatures. 

 

Stageplaatsen

Klik hier om terug te gaan naar onze pagina over stages.