leerling bediening - Berghotel Amersfoort leerling bediening - Gele Kegels Eindhoven 
   



Sollicitatieprocedure

In elke vacature en/of stageplaats kun je gegevens van de contactpersoon voor de openstaande functie vinden. Stuur je motivatiebrief en cv naar de genoemde contactpersoon en je ontvangt binnen 2 werkdagen een schriftelijke of telefonische reactie. 
 
Open sollicitatie 
Wanneer je geen interessante vacature/stageplaats op onze website bent tegengekomen, is het mogelijk om een open sollicitatie te sturen (motivatiebrief en CV) naar Jertske van Voorhuizen, HR manager, via jertske.vanvoorthuizen@regardz.nl. Vermeld in je motivatiebrief naar welke Regardz locatie, afdeling en/of functie je voorkeur uitgaat en op welke dagen je beschikbaar bent. Wij houden je gegevens dan in file en nemen contact met je op zodra er passende mogelijkheden zijn. 

Vragen
Heb je vragen over werken bij Regardz? Neem dan gerust contact op met Jertske van Voorthuizen van de afdeling HR. Zij is te bereiken via telefoonnummer 033 - 422 09 96 of via e-mail jertske.vanvoorthuizen@regardz.nl.

 

Leerplaatsen

De meeste Regardz locaties zijn erkend leerbedrijf (zie www.kenwerk.nl) en hebben dan ook leermeesters in dienst die jou kunnen begeleiden. Volg jij een BBL-opleiding tot (zelfstandig werkend) gastheer/gastvrouw of kok en ben je op zoek naar een leerplek in de bediening of de keuken? Neem dan een kijkje bij onze leerplaatsen. Misschien staat er een leuke, uitdagende leerplaats voor je bij. 

Leerplaatsen in de bediening
Als leerling gastheer/vrouw ben je verantwoordelijk voor het ontvangen van gasten, het opnemen van bestellingen en het adviseren van gasten over menu- en wijnkeuze. Je werkt in een team en samen zijn jullie verantwoordelijk voor een aangenaam verblijf voor de gast.

Leerplaatsen in de keuken
Als leerling kok werk je in een belangrijke afdeling van het bedrijf. Gasten die in een bedrijf van Regardz verblijven maken vaak gebruik van de lunch of het diner. Als leerling zul je de keukenbrigade ondersteunen in alle voorkomende keukenwerkzaamheden.

 

Leerling bediening | Gele Kegels Eindhoven 


Ben jij een ware gastheer of gastvrouw? 

Voor Gele Kegels Eindhoven zijn wij per september 2014 op zoek naar een sprankelende leerling bediening. De leerling bediening volgt een BBL-opleiding tot (zelfstandig werkend) gastheer/gastvrouw en is verantwoordelijk voor het serveren van dranken en gerechten, het opnemen van bestellingen, aannemen van tafelreserveringen en afrekenen met gasten. Kenmerkend in deze leerplek is de dienstverlening in het algemeen en het reageren op de verwachtingen en wensen van de gast in het bijzonder.

TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN
1. Voorbereiding van de bediening:
• Verzorgen van mise en place, zoals dekken/klaarmaken van tafels, klaarleggen van bestek en tafellinnen, e.d.;
• Assisteren bij de opbouw van zalen (recepties en partijen). 

2. Bediening:
• Ontvangen en placeren van gasten;
• Opnemen van bestellingen en geven van informatie, waar nodig raadplegen van de leidinggevende of de keuken over bijzondere wensen van gasten;
• Doorgeven van bestellingen aan keuken of buffet;
• Zo nodig zelf klaarmaken van eenvoudige bestellingen (inschenken van dranken, klaarmaken van kleine gerechten/snacks e.d.);
• Aanvoeren en klaarzetten van (ontbijt)buffetten;
• Serveren van gerechten, dranken. 

3. Kassa- en verantwoordingswerkzaamheden:
• Controleren, afdragen en verantwoorden van ontvangen gelden;
• ​Opmaken van rekening en afrekenen met gasten;
• Aannemen/noteren van tafelreserveringen, afstemmen met leidinggevende in geval van bijzonder vragen of verwachte problemen met de tafelbezetting. 

4. Opruim- en schoonmaakwerkzaamheden:
• Op- en afruimen na afloop;
• Opruimen/schoonmaken van publieksruimten en werkruimten. 

5. Voorbereiding van de banqueting:
• Verzorgen van de mise en place, zoals het ombouwen van de zalen naar de juiste opstelling en buffetten klaar zetten;
• Het ontvangen van gasten en verzorgen gedurende de dag.

PROFIEL VAN DE KANDIAAT 
Functie-eisen:
• Volgt een BBL opleiding tot (zelfstandig werkend) gastheer/gastvrouw;
• Werkervaring in een soortgelijke functie in de horeca is een pré;
• Beheersing van de Nederlandse taal.

Gewenste competenties en vaardigheden:
• Gastvrij;
• Humor;
• Zelfstandig;
• Flexibel;
• Enthousiast;
• Betrokken.

GEÏNTERESSEERD?
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Coen Mulder, directeur, via telefoonnummer 040 - 202 6002 of e-mail coen.mulder@regardz.nl
Je motivatiebrief en CV kun je sturen naar:

Regardz Gele Kegels Eindhoven
T.a.v. Coen Mulder 
Kennedyplein 1 -5
5611 ZS Eindhoven

Of naar coen.mulder@regardz.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 


Leerling bediening | Berghotel Amersfoort 


Ben jij het nieuwe talent in onze brasserie en/of de  banqueting en ga jij het sprankelende verschil maken?

Voor het Berghotel zijn wij vanaf september 2014 op zoek naar een leerling brasserie en een leerling brasserie/banqueting. De leerling bediening volgt een BBL-opleiding tot (zelfstandig werkend) gastheer/gastvrouw en is verantwoordelijk voor het serveren van dranken en gerechten, het opnemen van bestellingen, aannemen van tafelreserveringen en afrekenen met gasten. Kenmerkend in deze leerplek is de dienstverlening in het algemeen en het reageren op de verwachtingen en wensen van de gast in het bijzonder.
               
TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN
1. Voorbereiding van de bediening:
• Verzorgen van mise en place, zoals dekken/klaarmaken van tafels, klaarleggen van bestek en tafellinnen, e.d.;
• Assisteren bij de opbouw van zalen (recepties en partijen). 

2. Bediening:
• ​Ontvangen en placeren van gasten;
• ​Opnemen van bestellingen en geven van informatie, waar nodig raadplegen van de leidinggevende of de keuken over bijzondere wensen van gasten;
• ​Doorgeven van bestellingen aan keuken of buffet;
• ​Zo nodig zelf klaarmaken van eenvoudige bestellingen (inschenken van dranken, klaarmaken van kleine gerechten/snacks e.d.);
• ​Aanvoeren en klaarzetten van (ontbijt)buffetten;
• ​Serveren van gerechten, dranken. 

3. Kassa- en verantwoordingswerkzaamheden:
• ​Controleren, afdragen en verantwoorden van ontvangen gelden;
• ​Opmaken van rekening en afrekenen met gasten;
• ​Aannemen/noteren van tafelreserveringen, afstemmen met leidinggevende in geval van bijzonder vragen of verwachte problemen met de tafelbezetting. 

4. Opruim- en schoonmaakwerkzaamheden:
• ​Op- en afruimen na afloop;
• ​Opruimen/schoonmaken van publieksruimten en werkruimten. 

5. ​Voorbereiding van de banqueting:
• ​Verzorgen van de mise en place, zoals het ombouwen van de zalen naar de juiste opstelling en buffetten klaar zetten;
• ​Het ontvangen van gasten en verzorgen gedurende de dag.

PROFIEL VAN DE KANDIAAT 
Functie-eisen:
• ​Volgt een BBL opleiding tot (zelfstandig werkend) gastheer/gastvrouw;
• ​Werkervaring in een soortgelijke functie in de horeca is een pré;
• ​Beheersing van de Nederlandse taal. 

Gewenste competenties en vaardigheden:
• ​Gastvrij;
• ​Humor;
• ​Zelfstandig;
• ​Flexibel;
• ​Enthousiast;
• ​Betrokken.

GEÏNTERESSEERD?
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Milou Voorbach, supervisor bediening, via telefoonnummer 033 – 422 42 22 of e-mail Milou.voorbach@regardz.nl

Je motivatiebrief en CV kun je sturen naar:

Regardz Berghotel Amersfoort
Milou Voorbach
Utrechtseweg 225
3818 EG Amersfoort

Of naar Milou.voorbach@regardz.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 


Vacatures

Klik hier om terug te gaan naar onze pagina over vacatures. 

 

Stageplaatsen

Klik hier om terug te gaan naar onze pagina over stages.