Uw bijeenkomsten

Vergaderen & Congressen

Vergaderen & congressen
Een congres of symposium organiseert u niet even. Daarvoor is het te belangrijk. Alles moet daarom kloppen, tot in detail. De locatie, de sprekers, het programma, de catering, de borrel, de overnachtingsmogelijkheden, en ga zo maar door. U kunt het wiel zelf uitvinden, of aan ons denken. Wij pakken de zaken anders aan. Met alle ruimte voor creatieve invulling en persoonlijke inbreng. We hebben opvallende locaties door het hele land. Van heel groot tot heel compact. Want het ene congres is het andere niet. En het ene congres heeft een groter publiek dan het andere. Onze locaties zijn goed bereikbaar, zelfs vanuit het buitenland.   

Maak er iets leuks van! 
Wij kunnen alles voor u regelen. Van ´s ochtends vroeg tot ´s avonds laat. Mensen kunnen bij ons vergaderen, eten en drinken, feestvieren en overnachten. Wat u maar wilt of wat het congres ook nodig heeft. U kunt ons een deel laten verzorgen of de totale organisatie in handen geven. We hebben ruime ervaring en vooral veel zin. Voor ons is elk congres uniek en niets te gek voor een doorslaand succes. Laat ons uw wensen weten (online offerte) en wij regelen de rest.

En heeft u een andere bijeenkomst voor ogen? Een vergadering, sollicitatie of een brainstorm? Ook dan hebben wij de juiste oplossing voor u. We helpen u graag met het vinden van een passende locatie. Het enige dat u hoeft te doen is het invullen van uw wensen en de locatie te boeken die het beste bij u past.Evenementen & Presentaties

Evenementen & Presentaties

Indrukwekkend uitpakken? Bedrijfspresentaties, productintroducties/beurzen, klantendagen en andere events worden interessanter als de locatie tot de verbeelding spreekt. Het wordt nog leuker als zo'n gebeurtenis onderdeel vormt van een aantrekkelijk programma. Bijvoorbeeld omlijst met eten en drinken, entertainment en doorlopend spektakel. Zo houdt u de aandacht vast en verrast u mensen, waardoor ze langer blijven. Succes verzekerd, maar hoe realiseert u het? 

 
Wij hebben de oplossing 

Met locaties die opzien baren. Ze liggen heel centraal, en zijn dus makkelijk te bereiken voor iedereen. Dus of u nu denkt aan een beurs, modeshow, presentatie of productlancering, wij zorgen ervoor dat wat u wilt overbrengen, goed overkomt. U kunt ons de regie voor de dag geven, het script laten schrijven of de marketing laten verzorgen. U mag ook alles bij ons neerleggen. Het is helemaal aan u.  

We kunnen u adviseren in een locatie die mooi op uw ideeën en doelgroep of gastenlijst aansluit. Ze zijn groot genoeg voor een flink publiek. Maar ook perfect om de aandacht van een select publiek te trekken. Bovendien lenen ze zich uitstekend voor diverse combinaties van werk en ontspanning (link naar break tijdens bijeenkomst). Combineer een productpresentatie eens met een ontspannende cabaretvoorstelling bijvoorbeeld. Of een klantendag met een swingende live-act. Laat uw fantasie gaan en verras ons. Na het event kan iedereen bij ons (link naar hotels) blijven slapen. Ook dat lijkt ons heel geslaagd. Meer informatie of een offerte aanvragen? Vind de juiste oplossing voor uw event of presentatie.


 
 

Trainingen & Opleidingen

Trainingen & OpleidingenTraining, workshop of opleiding? Een goede locatie voor een training is niet makkelijk te vinden. U wilt dat alles goed geregeld is. Dat de locatie klopt. En dat het een plek is die bekend staat om de warme sfeer, persoonlijke aandacht en professionaliteit. Waar tussendoor ruimte is voor ontspanning (link naar break tijdens bijeenkomst). Bij Regardz vindt u die locaties. Wij hebben bijzondere, unieke en inspirerende plekken die aan alle eigen van een goede trainingslocatie voldoen. In alle soorten en maten. Comfortabel en sfeervol ingericht. Volledig uitgerust. Dat spreekt voor zich. Dus of u nu een één op één gesprek heeft of een ruimte zoekt waar grotere groepen cursisten terecht kunnen, u geeft aan wat u zoekt, en wij zorgen voor de juiste oplossing. En door ons Meeting Garant (link naar MG) weet u zeker dat alle afspraken die worden gemaakt, door ons worden nagekomen. 

En kiest u liever voor een meerdaagse training of opleiding? Ook dat kan. In onze hotels vindt u alle ruimte voor een meerdaagse training, opleiding of cursus op maat. 

Laat ons gewoon uw wensen weten en wij zorgen dat het geregeld wordt. Dat u verder aan niets meer hoeft te denken. U kunt een offerte aanvragen, maar nog makkelijker is om direct online te boeken bij de locatie van uw keuze. Op basis van actuele prijzen en beschikbaarheid. Handig toch?
 
 


 

Feesten & Events

Feesten & eventsEr is altijd wel iets te vieren. Wat dacht u van het behalen van de targets, 25 jaar bij de zaak of de 100ste medewerker? Een bedrijfsfeest, borrel of feestavond moet van begin tot eind kloppen. Het personeel kijkt er enorm naar uit en naderhand wordt er veel over gesproken. Daarom is het handiger om te vertrouwen op de professionele ervaring van Regardz dan zelf te pionieren. We kijken niet op van grote gezelschappen en zijn vertrouwd met een select publiek. Onze locaties zijn opvallend, liggen verspreid over het land en zijn makkelijk bereikbaar. Er is dus altijd een locatie die perfect past bij de grootte van het gezelschap of de aard van het feest.

En ook een 25-jarig huwelijksfeest, uw 50ste verjaardag of een reünie zijn gebeurtenissen die niet overgeslagen mogen worden. Een perfect georganiseerde dag of avond levert u immers vaak prachtige herinneringen op, die nog jaren plezier opleveren. Aanleiding genoeg om leuk uit te pakken. We geven u alle ruimte voor een creatieve invulling en persoonlijke inbreng in het programma. Maar we kunnen het ook helemaal voor u verzorgen.

We kunnen u helpen met het opstellen van een feestprogramma of u kunt ons alles laten verzorgen. Uiteraard is er ook alle ruimte voor eigen inbreng Wij zorgen er in elk geval voor dat het uitstekend geregeld wordt. Heeft u al een locatie op het oog? Via onze zoekmodule vult u heel eenvoudig uw wens in en de juist locatie wordt voor u gezocht. En als u wilt, kan iedereen kan na het feest blijven slapen. Dat hoeft overigens niet op dezelfde locatie te zijn. U kunt meerdaagse feesten op diverse locaties houden. Zeg het maar. Wij houden wel van feest. 
 
 

Overleggen en werken

Werken & overleggenFlexwerken, overleggen en ontmoeten doet u bij MeetingXS. Dit is de laagdrempelige flexwerkformule waarmee we inspelen op belangrijke trends als het nieuwe werken, de mobiele werknemer en het nieuwe rijden. U bent tenslotte altijd onderweg en zoekt 24/7 oplossingen voor uw mobiliteit. Werken is mobiliteit en wij bieden u hiervoor de mogelijkheden. Op een MeetingXS locatie kunt u op werkdagen en zonder te reserveren voor een vast bedrag per uur werken, ontmoeten, overleggen in een verrassende en inspirerende werkomgeving. MeetingXS richt zich op iedereen die tijd moet overbruggen of op een externe locatie rustig wilt werken. Uiteraard kan MeetingXS ook gebruikt worden voor sollicitatiegesprekken, korte bijeenkomsten én door niet-zakelijke gebruikers. 
 
MeetingXS is een inspirerende werkomgeving met verschillende werkplekoplossingen, passend bij de reden van gebruik. De technische randvoorwaarden zijn vanzelfsprekend uitmuntend én de innerlijke mens wordt meer dan verwend. Want alleen dan kunt u plezierig werken. 
 

Momenteel zijn er vier MeetingXS locaties: AmersfoortArnhemAmsterdam en Zwolle. Alle vier goed bereikbaar per openbaar en eigen vervoer. En zijn geopend op werkdagen van 09.00 - 18.00 uur. U vindt ze in de buurt van een trein- en/of busstation. Of dichtbij een snelwegafrit. Alle MeetingXS locaties beschikken over parkeerfaciliteiten. 

 
 
 

Uw voordelen:

  • u betaalt alleen voor de (halve) uren dat u aanwezig bent; 
  • reserveren niet nodig, werkplekken zijn op basis van beschikbaarheid; 
  • vrij gebruik van Wi-Fi netwerk en printer; 
  • vrij gebruik van koffie, thee, water, sappen, snoep, vers fruit en diverse lekkernijen; 
  • vrij gebruik van onze postservice; 
  • service medewerker aanwezig; 
  • tegen betaling gebruik van de restauratieve voorzieningen (kleine menukaart aanwezig); 
  • tegen gereduceerd tarief gebruik maken van de vergaderfaciliteiten (informeer naar de mogelijkheden). 
 
Kosten 
Bij MeetingXS betaalt u € 7,50 per persoon voor het eerste uur. Hierna kunt u per half uur of deel hiervan afrekenen, contant of per pin.
 
Strippenkaart en dagkaart:
U kunt ervoor kiezen om voor € 75,00 een 20+2 strippenkaart te kopen. Hiermee krijgt u 2x 1/2 uur gratis van ons. De strippenkaart is op alle (toekomstige) MeetingXS locaties te gebruiken. Ook is het mogelijk om voor € 75,00 een dagkaart te kopen. Deze kunt u op één dag op één locatie gebruiken waarbij het gebruik van het lunchbuffet is inbegrepen. Indien gewenst krijgt u een btw-factuur.