Onze bijzondere samenwerking

HomeRide 2015
Nog een aantal weken te gaan tot aan de HomeRide 2015, het wielerevenement van het Ronald McDonald Kinderfonds! Dit jaar doet Regardz voor de 3e keer mee. Twee teams, met medewerkers en vrienden/familie van medewerkers van Regardz, zullen op 27 en 28 juni in etappes 500 km in 24 uur fietsen. Kom in actie voor een ziek kind en  steun de Regardz & Friendz trappers! De opbrengsten van de HomeRide komen volledig ten goede aan het Ronald McDonald Kinderfonds. Doneren kan via één van deze volgende links. Daarmee komt u op de profielen van onze deelnemende teams terecht.

Regardz & Friendz Trappers 1
Regardz & Friendz Trappers 2


Onze bijzondere samenwerking
Sinds 27 januari 2013 is Regardz een samenwerking aangegaan met het Ronald McDonald Kinderfonds. Dit fonds zorgt er al ruim dertig jaar voor dat zieke kinderen dicht bij hun ouders kunnen zijn. Ze ontvangen hiervoor geen overheidssubsidie, dus ze zijn volledig afhankelijk van donateurs, sponsorbijdragen en acties van particulieren en organisaties. 

Voortzetting van de samenwerking!
Ook in 2015 wordt de samenwerking tussen Regardz en het Ronald McDonald Kinderfonds voortgezet!

In de afgelopen twee jaar heeft Regardz een totaalbedrag van bijna € 70.000 opgehaald, door middel van het organiseren van acties, verkoop van de exclusieve Ronald McDonald Kinderfonds knuffel en het organiseren van uitjes voor de vrijwilligers van de Kinderfonds huizen. 

Zoals afgelopen twee jaar, zullen er ook in 2015 activiteiten worden georganiseerd door de medewerkers van Regardz. Samen met klanten, gasten, leveranciers en partners zorgt Regardz er mede voor dat zieke kinderen dichtbij hun ouders kunnen zijn. Regardz zal zich komende twee jaar weer inspannen met als doel om weer net zo’n mooi bedrag in te zamelen. Deze bijdrage gebruikt het Kinderfonds om overnachtingen voor ouders met zieke kinderen mogelijk te maken. 

Ook doet Regardz voor de 3de keer op rij mee aan de HomeRide, het wielerevenement van het Kinderfonds. Medewerkers en vrienden / familie van medewerkers van Regardz fietsen in etappes 500 km in 24 uur. Met deze sponsorwielertocht wordt er per team minimaal € 7.000 opgehaald. Dit jaar streeft Regardz er naar om minimaal twee teams in te schrijven. 

Onderstaand een greep uit de acties die in 2014 zijn georganiseerd:
  • La Vie Utrecht heeft bestekhuisjes ontwikkeld. De bestekpockets die dagelijks in het restaurant werden gebruikt zijn vervangen door een duurzame oplossing. De relaties van La Vie Utrecht hebben de mogelijkheid om zo’n bestekhuisje te sponsoren in ruil voor promotie in de vorm van een naam- en/of QR code vermelding op het huisje.
  • De Nieuwe Buitensociëteit Zwolle heeft voor de 2de keer een kledingruil georganiseerd. Onder het genot van een kopje koffie en iets lekkers konden vrouwen kleding, schoenen en sieraden ruilen.
  • Medewerkers van de Eenhoorn Amersfoort maken zelf armbandjes voor het Ronald McDonald Kinderfonds. Deze worden verkocht aan de receptie van de Eenhoorn in Amersfoort.
  • De Facebook actie in alle Regardz locaties is ook goed aangeslagen! Iedere keer wanneer een gast incheckte in één van de Regardz locaties, werd er € 0,10 aan het Kinderfonds gesponsord door Regardz. 
  • Allerlei sportieve acties die werden georganiseerd of waar aan werd deelgenomen zoals de Marathon Amersfoort, de Amstel Gold Race en bootcamp leverde ook het gewenste resultaat.
  • La Vie Utrecht heeft een uitje georganiseerd voor alle vrijwilligers van het Kinderfonds huis in Utrecht.

BOEK NU DIRECT


 

MEER INFORMATIE


Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Mail naar reserveringen@regardz.nl of bel met 0800 250 60 60.