Augustus - de maand van nieuwe dingen

SuperUser Account geplaatst op 25-8-2013 8:58:00

Augustus - de maand van nieuwe dingen

Het zat er al een tijdje aan te komen, maar dat ik in augustus al mocht starten met mijn nieuwe uitdaging als Sales manager van het Airport Hotel in Rotterdam, had ik niet verwacht.

Vol trots en spanning ben ik op 18 augustus ‘s ochtends vroeg in  mijn auto gestapt om naar het Rotterdamse te rijden. Geen idee wat ik van het 010 land kan verwachten. Eenmaal aangekomen wachtte mij een  warm welkom met het leuke Rotterdamse accent en ook de Rotterdamse nieuwsgierigheid. Dit wordt een leuke tijd in mijn carrière!

Het Airport hotel is gevestigd op een unieke locatie, slechts een paar minuten lopen vanaf het Airport. Ideaal voor zakelijke gasten, maar ook voor particuliere bezoekers is er heel veel leuks in de omgeving. Daarnaast heeft het hotel een geweldige keuken waar je top kunt eten. Onze fantastische chef heeft daar meerdere private jets al van overtuigd, nu u nog! Bovengenoemde zijn allemaal redenen die mee hebben gewogen in de vraag of we gaan investeren in deze bijzondere locatie.

En JA Regardz gaat zeker investeren! Waarin?

De eerste stap is lang geleden al gezet met de verbouwing van de hotelkamers, die nu helemaal fris en van deze tijd zijn. Nu is het de beurt aan de openbare toiletten. Van oma’s rose naar strak zwart en wit. Dit alles is nog maar het begin, er komen super leuke vernieuwingen aan! Wat een feest dat ik daar deel van uit mag maken!

Het begin van een nieuw hotel? 

Het Airport hotel blijft het charmante hotel wat al jaren bestaat, maar het is tijd om te vernieuwen, maar vooral tijd voor het nieuwe werken! Ik ben oprecht van mening dat het Airport hotel en Regardz u gaan verbazen op het vlak van hip, trendy en innovatie!

Volg de ontwikkelingen van Regardz en het Airport Hotel Rotterdam via Twitter en deze blog.

Kind Regardz,

Kelly Schotborgh
sales manager Airport hotel Rotterdam
kelly.schotborgh@regardz.nl


Geplaatst op: | Tags: Rotterdam , Airport , Hotel | Comments (0) | Bekijk Count: (642)

Post a Comment

ZOEKEN
CATEGORIEËN
BLOG ARCHIEF
BLOGGERS