HOEZO RUSTIG ?

SuperUser Account geplaatst op 20-8-2013 15:32:28

HOEZO RUSTIG ?

Veel van mijn collega’s zijn nog op vakantie, maar het warme welkom van degenen die al wel weer aan het werk zijn is er niet minder om. Mooie, stoere en leuke vakantie-ervaringen worden uitgewisseld tijdens de eerste kop koffie. Het voelt weer als vanouds, als “thuiskomen” binnen de Buitensociëteit.

Ik hoor het u zeggen,”rustige tijd dus, die vakantieperiode”. Niets is minder waar!

We zijn ook in de vakantieperiode druk, en niet alleen met vakantie vieren.
Een aantal maanden voor de vakantie hebben we een enorme overstroming gehad op onze tweede etage. Een gesprongen waterleiding bij onze bovenburen zorgde er voor dat de gehele etage onder water kwam en gerenoveerd moest worden, maar zorgde er ook voor dat we een geheel nieuw plafond in MeetingXS, op de begane grond, moesten laten installeren. Om onze gasten zo min mogelijk overlast te bezorgen hebben we er voor gekozen om dit in de vakantieperiode te doen.

Ook zijn we druk bezig met het ontwikkelen en uitwerken van nieuwe concepten zodat we deze na de vakantie zo snel mogelijk kunnen uitrollen. Op korte termijn zullen ook onze toiletgroepen grondig gerenoveerd worden. We zijn dus druk met het kiezen van mooie materialen, en het plannen van de werkzaamheden. Hiernaast krijgt ons, gratis, WIFI netwerk een upgrade zodat u nog beter en sneller kunt werken binnen de Buitensociëteit. Onze afdeling reserveringen, met lokale specialisten, blijft ook tijdens de vakantieperiode doorwerken om alle aanvragen te behandelen. Tijdens de zomermaanden hebben we weer veel mooie aanvragen binnen gekregen en zijn er weer even zoveel op maat gemaakte offertes verstuurd.

Na een succesvolle eerste editie van de Kookmarathon in 2012 zijn nu ook de voorbereidingen van de Kookmarathon op 18 en 19 oktober 2013, The Beach edition, in volle gang. Wat het precies gaat worden, houden we nog even onder onze pet. Maar dat het weer een leuk event voor iedereen gaat worden is wel zeker! Blijf ons volgen via deze blog, Twitter en Facebook en wij houden u graag op de hoogte.
Zoals u merkt, we zijn er dus maar druk mee. Ook tijdens de vakantieperiode !

Met Zwolse groet,

Regardz Nieuwe Buitensociëteit


Luciën van de Veerdonk
General manager


Geplaatst op: | Tags: Meeting , Zwolle , Nieuwe Buitensociteit , Lucien van de Veerdonk | Comments (0) | Bekijk Count: (603)

Post a Comment

ZOEKEN
CATEGORIEËN
BLOG ARCHIEF
BLOGGERS