Jan Bedankt!

SuperUser Account geplaatst op 7-8-2013 9:30:12

Jan Bedankt!

Ondernemen in een historisch pand


Meneer De Boer; een vaste bewoner van het park rondom het hotel, kwam ruim twee jaar geleden met het verzoek of hij zijn ‘grande finale’ mocht vieren in het hotel. Waar ik meneer De Boer al op respectabele leeftijd had ingeschat, bleek mijn schatting van tachtig jaar met een decennium af te wijken. Tijdens het gesprek vertelde hij me over zijn levensloop en de binding met het Berghotel.

Zo kwam hij in 1936 als 15-jarige jongen op de fiets van Scheveningen naar het midden van het land en dronk  een ‘Hero’ sinas op het terras. 33 jaar later opende hij samen met zijn vrouw de vestiging van ‘De Boer /Publicity’ aan de Stadsring in Amersfoort; een bekend  reclamebedrijf dat hij samen met zijn vrouw jarenlang succesvol heeft aangestuurd.

Gedurende alle jaren hebben zij  ons hotel een prominente plek willen laten innemen binnen diverse  zakelijke- en privé aangelegenheden; zij hebben het hotel ook zien veranderen  van gedaantevorm. Van klein naar groter, maar altijd met dezelfde gastvrijheid en menselijkheid. In januari 1999 zijn ze zelfs op het terrein van het hotel komen wonen. Nu meneer De Boer 92 jaar oud is, maakt hij nog steeds een ommetje in de tuin van het hotel. Zijn zicht is sterk achteruit gegaan wat hem heel wat beperkingen oplevert; zo is quatre mains op de vleugel geen optie meer. Mevrouw De Boer is zijn grote steun en toeverlaat, zeker nu de kinderen zijn uitgevlogen naar o.a. Hong Kong en Australië .

Op de vraag op welke wijze men ondernemen succesvol in kan zetten, antwoordt meneer De Boer: realiseer je verlangens en houd vol. Een advies waar moed en houvast uit spreekt; zeker in deze bijzondere tijden…

Met gastvrije groet,

Patrick van Os

 


Geplaatst op: | Tags: Berghotel , Amersfoort , regardz | Comments (0) | Bekijk Count: (512)

Post a Comment

ZOEKEN
CATEGORIEËN
BLOG ARCHIEF
BLOGGERS