Komkommertijd..? Juist niet, bij ons is het elke dag ander fruit!

SuperUser Account geplaatst op 9-7-2013 17:08:09

Komkommertijd..? Juist niet, bij ons is het elke dag ander fruit!

Veel van mijn bevriende collega-bedrijven kijken halsreikend uit naar de zomer, even de benen omhoog. Ze noemen dit wel eens de komkommertijd.
Hoe anders is dit bij Regardz, waarin we juist extra kracht en versnelling inzetten om eind augustus nog beter voor de dag te komen.

Prachtig om te zien dat in deze tijd er een ‘ongevraagde jobrotation’ ontstaat. Zo wordt de commerciële afdelingen versterkt met high potentials uit de operationele  afdelingen en worden er allerlei socialmedia en website ondersteunende activiteiten ontplooit. Niet alleen handig omdat dit ‘jonge fruit’ snel overweg kan met alles wat maar tablet of media gerelateerd is. Maar bovenal omdat wij dan heel goed ervaren hoe deze aanstormende en talentvolle generatie nadenkt over nieuwe vormen van bijeenkomen en ontzorgen van onze opdrachtgevers die altijd mobiel zijn en 24/7 onderweg.

Ik gun dan ook iedereen elke dag meerdere uren vele soorten fruit, je knapt er niet alleen van op maar het geeft ook zoveel energie en inzichten!

Pieter Aalbers
algemeen directeur Regardz

 


Geplaatst op: | Tags: komkommertijd , Pieter Aalbers , Verschil maken | Comments (0) | Bekijk Count: (668)

Post a Comment

ZOEKEN
CATEGORIEËN
BLOG ARCHIEF
BLOGGERS